Sevgisu,ben de yorumlara katılıyorum... bence de izin olmaksızın o kartlara pek elleme. Annene söylerek kartları alıp vakit geçirebilirsin. Eğer gerçekten itici geliyorsa - ki sen bunu anlayacaksın eminim - o kartları kullanmamalısın. (Benim kanaatim itici gelecektir,hissediyorum ama dene bakalım) Yeni bir deste ile gayet iyi tarot bakabilirsin. Başarılı olacağına şüphem yok. Ama bence yine de acele etme.
dikkate alıp cevap verdiğiniz için tek tek teşekkür ederim..evet hexagram yine haklı çıktın çünkü bi soğukluk var..sanki ait olduğum deste bu diil...acele etmemeliyim belki de..
tarotlarımı sanırım 10 sene kadar önce almıştım ... ilk aldığım zaman okudum açtım kardım hatta kitapta söylendiği üzre yanımda bile taşıdıklarım oldu... sonrasında bıraktım ipek örtüsüyle ,yapmış olduğum kesenin içine... 5 sene kadar sonra halı aldığımız bir dükkanda bir kutu gördüm ahşap ve süslenmiş bir kutuydu boncuklarla pullarla... içi kumaş ve pul kaplı yeşil bir kutu ... görünce nasıl bir tepki verdiysem artık dükkanın sahibi olan adam bana kutuyu hediye etti... dedim sağolun ama adam bu kadar çok istediniz ve o artık sizin burada durursa olmaz dedi... bana aitmiş o kutu aslında... neyse aklımda ne yapacağıma dair bir sürü düşünce dolanırken biren tarotlarıma bir ev bulduğumu hissettim ve kutuya koydum... hep bbaşucuma doğru biryerlerde tuttuğum tarotlarım hala bu kutuda ... kaç sene sonra şimdi aldım önüme kutuyu... ama yapacağım yorumlar nasıl çıkacak blmiyorum... belki de bana küsmüşlerdir... anlatımlarına bağlı kalırsam kısırlaşan bir yorumlamam oluyor... o yüzden artık anlamlarına çok takılmayıp içimden geleni yorumlamaya çalışacağım... bunu niye anlattığımı bilmiyorum :/
öncelikle cok tskler bu yardımların icin ben kartlarımı 1 hafta önce aldım tarotla cok ilgilen iorum ama neyi nsl yapacamı bilmiorum w kafam cok karıstı bana en bastan anlatırmısın artların karılması belirleyici kart ya da para olayı yorumlama yetenegini gelistirme sezgisel gücü gelistirme psisik olaylar falan bana iice detaylı anlatırsan cok sewinirim msn adresimden de mail atabilirsin ya da konusuruz ordan uygun olursa tabi simdiden tskler .. yiiit87@hotmail