JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 26-10-2007, 18:28   #21

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 92 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Alıntı:
NightWolf´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Konu biraz geride kalmış ama daha yeni bulabildim ve hortlatayım istedim

Şimdi şu birkaç hafta içinde bende bir deste aldım ama sizinkiler gibi rengarenk resimleri yok Mürekkepten çalmışlar. Şaka bir yana sadece karakalem çizimler ama sonuçta altlarında isimleri var..

Desteyi aldığımda yanında birde kitapçık verildi. Ama sadece Kelt Haçı dizilimini öğrenmek için okudum. Ve kartların anlamlarını okumadım.. Bugün birkaç deneme yaptım bakalım hisler ve yorumlar yetecekmi diye. Ve cidden tutuyor. Kartları açarken bazen neyin geleceğini bile seziyorum. Kartın ne çıkacağı beliriyor gözümün önünde..

Ve anlatmaya başlayınca geçmiş olayları, şu anki durumu, yaşanacak olası şeyleri %90 oranında doğru olarak yorumladığımı gördüm. ((Hatta birisi cafe açık beni tarotçu olarak işe almayı teklif bile etti :P )) Yani kartlara yüklenen ve artık tabu haline gelmiş yorumlamaları ezberlemek gerekiyormu? Öğrenmek gerekiyor mu? Yoksa sadece sezgiler ve iç güdülere güvenmek de yeterli mi?
  • Bende de bahsettiğin desteden var.Ahşap bi kutu içinde,karakalem çizimler.Yanında bi de kitapçık var.Kitapçıkta sadece kelt haçı açılımı var.Urum sende bu açılımı göstermişsin.Diğer açılımlarıda gösterebilir misin acaba?

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-10-2007, 02:41   #22

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 62 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

Urum çok güzel teşekkürler.. Kelt haçında sadece 20-40 yaş arası ve üstü kişiler için mi tarot bakılabiliniyor?

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-10-2007, 10:46   #23

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

Alıntı:
fcuk the life´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Urum çok güzel teşekkürler.. Kelt haçında sadece 20-40 yaş arası ve üstü kişiler için mi tarot bakılabiliniyor?

ilk defa duydum böyle birşey ben kelt açılımıyla her yaştan insana baktım öyle bir sorun olmadı bende. Ama bilmiyorum var mı öyle birşey acaba?
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-10-2007, 11:28   #24

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

hayır aslında yok. belirleyici kart tespitinde kullanılan bir sstemin sadece bir sayfasını görmüş fcuk the life arkadaşımız
belirleyici kart seçiminde 4 ana prensip vardır:

40 yaşından büyük erkekler:
-değnek kralı
-kupa kralı
-kılıç kralı
-para kralı

20 yaşından büyük kadınlar:
-değnek kraliçesi
-kupa kraliçesi
-kılıç kraliçesi
-para kraliçesi

20 ile 40 yaş arası erkekler
-değnek şovalyesi
-kupa şovalyesi
-kılıç şovalyesi
-para şovalyesi

20 yaşından küçük erkek veya kadınlar
-değnek prensi
-kupa prensi
-kılıç prensi
-para prensi
--------------------
görüldüğü gibi her yaş grubuna bakılabilir...

know thyself...

Konu belfalas tarafından (29-10-2007 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-10-2007, 13:21   #25

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 62 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

Teşekkürler belfalas yeni gördüm..

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-10-2007, 13:28   #26

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

rica ederim dostum ne demek...bende tarot bilgilerimi tazelemiş oldum hem

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-11-2007, 11:47   #27

elrond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 elrond ne işi var bunun burada

yaw bunlar çok hoşuma bitti paylaşım için çok teşekkürler
elrond isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-11-2007, 14:13   #28

inanna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 inanna yakında ünlü olacak gibiinanna yakında ünlü olacak gibi

geçen sene bir kitapcıda görmüştüm tarot setini. bir hevesle almıştım
güzel anlatımları vardı, biraz kendim bakmaya çalıştım ama sonra sıkıldım
bakması değilde dinlemesi daha zevkli oluyor
ya o değilde birde tarot falına iskambil kartlarıyla bakanlar var.
şaşırıyorum onlara yani absürt kartlardan nasıl o kadar anlam çıkartırlar dumur olmamak elde değil.
aşmışlar ne diim
inanna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-11-2007, 16:15   #29

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

bnde tarot bakmaya başladım aldığm günden itibaren çok özdeşleştiğmi hissediyrm kartlarla
bni en etkileyen, dünya ve kader kartları...
urum bu kartlarda snin yorumların nasıl paylaşırsan sevinirm...
Sponsored links

Alt 06-11-2007, 17:01   #30

Şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 Şaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud of

tarotta kişisel yorumlar size yol göstermez bence arkadaşlar çünkü her kartın herkese söyledikleri başkadır ama isterseniz kartlarla meditasyon yaparak onların daha farklı anlamlarını öğrenebilirsiniz

Alt 07-11-2007, 21:50   #31

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

bu meditasyonu çoğu zaman duydum ama sanırım bn yoğunlaşamıyrm
bunu gerçek anlamıyla açıklarmısn

Alt 09-11-2007, 13:52   #32

jaleyatci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 jaleyatci yakında ünlü olacak gibi

ellerine sağlık paylaşım içinde yüreğine sağlık hep yerinde ve güzel bilgiler olmuş
jaleyatci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-12-2007, 16:58   #33

Zanzarah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Zanzarah yakında ünlü olacak gibiZanzarah yakında ünlü olacak gibi

bnde iki deste tarot var biri normal tarot diğeri peri tarotu. İkisiylede birkaç yıldır uğraşıyorum canım kartlarım beniiim
ya accayip içimde kalicak söylemezsem bildiğim süper bir tarot büyüsü var, bir aşk büyüsü.Eğer tarotun ne kadar ciddi kartlar olduğunu biliyorsanız büyününde derecesini tahmin edersiniz
hemen anlatayım;
şimdi ilk önce kendinize aşık etmek istediğiniz kişinin ve kendinizin burcuna uygun mumlar alıyor ve yakıyorsunuz.Hatta siz konsatre olmak için tütsüde yakın...
ardından büyü yapacağınız kişinin saç teliyle kendi saç telinizi bir kenara ayırın.Sonra tarot destenizin saray kartlarından yaş unsurunu göz önünde bulundurarak (burası önemli!!) büyü yapacağınız kişinin ve kendinizin burç kartlarını seçin.
burç kartlarının ortasında saç tellerinizi üç defa düğümledikten sonra, kartları yüzleri birbirine bakacak şekilde bir klipsle tutturun.Bir süre kartlarla temasta bulunun ve yoğunlaşın.Eğer daha da güçlendirmek isterseniz, yüksak sesle LUPAR diyebilirsiniz. Eğer büyünüz tutmaya mumlarınızın titreştiğini görürsünüz.Bir iyon rüzgarı çıkacaktır.Korkmayın.Bu rüzgar büyü yaptığınız kişinin mumuna değil sizin mumunuza etkiyecek.Yani büyü sonunda mumunuz eriyip kül olabilir Ki böyle olursa sizi tebrik ederim başardınız!
Fakat büyü sonrasında bu birbirine tutturduğunuz kartları hep yanınızda taşımalısınız.Onun size aşık olduğuna emin oluncaya kadar.Büyü tam anlamıyla tuttuktan sonra yanınızda taşımayı bırakabilir, kartları ayırıp destenize yeniden koyabilirsiniz.
Bu arada büyüyü bzmak için ise saçları düğüm yerinden yakmanız yeterli
Zanzarah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-12-2007, 18:13   #34

Uhunde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Uhunde ne işi var bunun burada

Bende bir kac yıldır tarotla ilgileniyorum yorumlarımda asla sapmalar olmadı fakat bazı tarot okuyucuları kartların ipek bir örtü içine saklanması gerektigini idda ediyo yoksa kartların duygulardan etkilenecegini ve bunun yanlış yorumlara neden olacagıda iddaları arasında..Acaba bunun gercekten bi dogruluk payı var mı ? cunku bn kartlarımı kadife bi kılıfta saklıyorum ?
Uhunde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-12-2007, 22:45   #35

Zanzarah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Zanzarah yakında ünlü olacak gibiZanzarah yakında ünlü olacak gibi

ya bnde saten bi kılıfta tutuyorum
bn daha önce böyle bişi duymadım ama etkisi olabilir öğrenmek lazım...
Zanzarah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-12-2007, 23:33   #36

nymphe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 nymphe yakında ünlü olacak gibi

zanzarahın bahsettiği büyü gerçekten çok etkili o mumun aldığı şekli asla unutamam
nymphe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-12-2007, 21:12   #37

Şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 Şaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud of

kartları sakladığınız şey bence önemli değil canınız hangisini istiyorsa onda saklayın sonuöta enerji alanı size ait olcak.

Alt 29-06-2008, 21:54   #38

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

bana yardımcı olurmusunuz..tarotla annemin merağı sayesinde tanıştım..o da bi müddet sonra kartları unuttu bi köşede varlığından bilee bihaber yanii..rüyamda kartlar bir bir önümden geçip beni oku dedi..pek ilgilenmedim..bi kaç gün önce fal bakan ki tesadüfen karşılaştığm bi bayan bu enerjinin bende var olduğunu söyledi..bi tuhaf oldum çünkü bu enerjiden pek kimseye bahsetmiorum..aslında kartların çekim gücü ve benim çekinmem..şuan arada kalmış gibiyim..bana bi yorum yaparmısınız ne yapmalıyım..
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-06-2008, 22:27   #39

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Annen kartları sana devrederse o desteyi kullan. Ama dersenki anneme söylemek istemiyorum o zaman kendine yeni bir deste al. Başka birine ait kartları kullanmanı önermem.

Alt 29-06-2008, 22:46   #40
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

annenin destesini eline al ve onunla biraz vakit geçir...o gece uyuduğunda cevabı alacağına inanıyorum...ya aynı deste senin olacak,ya da corpse'un dediği gibi yeni bir desten olacak.sonucu da lütfen buraya yaz olur mu?

Konu ChEEkYkiTTy tarafından (29-06-2008 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar