bu boy konusu iyi oldu urum ama gözle görülür bi etkisi var mı bi de buluğ çağı sonrasına etki ediyor mu bi de daha kolayına ne gerek var bu işe yarıyorsa değil mi bulmuşken ballısını istemeyelim
__________________ Su Gibi Olunuz.. Herşeyden Aşağıda Kayadan Bile Kuvvetli
ben göz rengimden fazla şikayetçi değilim ama dalgasına denemeyi dşünüyorum. ama acaba başarıya ulaştığım takdrde ne olacak? beni masmavi gözlerle gören ailem direk bir doktora götürür, arkadaşlar şok olur, büyüyle yaptığımı söylesem herkes korkar benden
Mumlardan çıkan dumanla bir alakası olmalı diye düşündüm ben. Gözler herhangi bir sıvı vs ile yandığında renginde bir açılma oluyor çünkü geçici bir süre...
Mumlardan çıkan dumanla bir alakası olmalı diye düşündüm ben. Gözler herhangi bir sıvı vs ile yandığında renginde bir açılma oluyor çünkü geçici bir süre...
çok doğru bir noktaya parmak bastn.(veya ayak farketmez)
bende yapmayı düşünüyorum ancak ev boş olursa(aile 6 kişide bir boş vakit yoq)
Spell to Change Your Eye Color
alın sıze ıngılızce verısyonu
fakat burda demiski
kullandiginz mumun rengine gore degisir goz renginiz demis
ne kadar surecegi bu degisikligin kullanilan mum sayisina tekabul ediyor.
1 mum bir gunluk etki birakiyormus
gözlerimden memnunum hatta en memnun olduğum yeri
ortası yeşil etrafı mavi karanlıkda korkunca bu renkler kırmızıya bırakıyor yerini ama merak ettim olabilirmi birçok arkadaşım gözlerini benimki gibi yapmak ister onlara önerebilirim
çok ilginç gerçekten peki buna benzer yani vucüdun da değişim yapabilecek başka büyülerde varmı ? gerçekten çok ilginç geldi.ben zeka arttıran büyü yapmak isterdim mesela hala deslerden geçemedim de