JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 09-02-2008, 15:39   #141

Karma gücü: 3 bloodmoney ne işi var bunun burada

doğal mumdan kasıt arı mumu mu?
--------------------
doğal mumdan kasıt nasıl arı mumu mu daha farklı mı oluyor

Konu bloodmoney tarafından (09-02-2008 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
bloodmoney isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-02-2008, 16:05   #142

ghostgirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 ghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really nice

garip bi olay gerçekten istediğinde insanın yapamıycağı bişey yok biliyoruz o yüzden denemek lazım ama mesela istediğimiz her renge dönüştürebilirmiyiz mesela elayı yeşile dönüştürebiliriz ama koyubi kahverengiyi alakası olmayan maviye falan dönüştürebilirmiyiz yoksa birbirine yakın renkleremi dönüştürebiliriz ayrıca ne kadar süreli oluyo buda önemli tahminimce kalıcı değildir ama süresi kişiden kişiye ydeğişir diye düşünüyorum yani olaya daha çok konsantre olmuş bi kişininki daha uzun süreli olabilir diye düşünüyorumm tabi bu konuda yorum yapmak bana düşmez işi bilenlere sormak lazım
ghostgirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-02-2008, 20:31   #143

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
ghostgirl´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
garip bi olay gerçekten istediğinde insanın yapamıycağı bişey yok biliyoruz o yüzden denemek lazım ama mesela istediğimiz her renge dönüştürebilirmiyiz mesela elayı yeşile dönüştürebiliriz ama koyubi kahverengiyi alakası olmayan maviye falan dönüştürebilirmiyiz yoksa birbirine yakın renkleremi dönüştürebiliriz ayrıca ne kadar süreli oluyo buda önemli tahminimce kalıcı değildir ama süresi kişiden kişiye ydeğişir diye düşünüyorum yani olaya daha çok konsantre olmuş bi kişininki daha uzun süreli olabilir diye düşünüyorumm tabi bu konuda yorum yapmak bana düşmez işi bilenlere sormak lazım
bir rengi çok farklı bir renge dönüştürmek gerçekten ileri derece birşey ancak mümkün olmadığını düşünmüyorum. başlangıçta renk açma/koyulaştırma çalışmak daha yerinde olacaktır. büyünün etkisi geçici ama dediğiniz gibi zamanı da kişinin enerjisine ve gücüne bağlı

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-02-2008, 22:07   #144

ghostgirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 ghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really nice

Alıntı:
belfalas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir rengi çok farklı bir renge dönüştürmek gerçekten ileri derece birşey ancak mümkün olmadığını düşünmüyorum. başlangıçta renk açma/koyulaştırma çalışmak daha yerinde olacaktır. büyünün etkisi geçici ama dediğiniz gibi zamanı da kişinin enerjisine ve gücüne bağlı
bilgiler için teşekkür ederim tahmin ettiğim gibiymiş
ghostgirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-02-2008, 05:30   #145

naturewitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 naturewitch dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnaturewitch dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Valla insan zaten bir nevi Tanrı'dır, güçlüdür ve yapamayacağı hiçbir şey yoktur benim inancıma göre... Kaldı ki her yazılanı çizileni herkes yapabilir diye bir şey de yok. Asla da olamayacak zaten. Eğer bu böyle olsaydı ne bir takım sınıflar, ne ırsi özellikler, ne ilgi alanları, ne inanışlar diye bir şey kalmaz; herkes her şeyi yapabilirdi... O yüzden olmadığı zaman, belki de varolan şeyi sırf olmuyor diye varlığını reddetmek çok salt bir düşünce... İnsan yeter ki istesin ve neye inanıyorsa onu eyleme geçirsin... Biraz da zaman ve tecrübe... Ben de henüz denemedim; ama çok merak ediyorum ve deneyeceğim...

DİPNOT: Ya bu arada söylemeden de geçmek istemiyorum sayın Moderatörler lütfen forumlara arada bir el atıp parazitlerle diyaloglara girileceğine bir şekilde engellensin sadece o başlık altında konuşmaları. Ciddi anlamda sinirlerim bozuluyor. Her konu başlığı altında çıkıyor böyle bir iki tanesi, hem sayafalar uzuyor hem de konu dağılıyor ve verim almak söz konusu olmuyor. Şahsen ben üzerine tıkladığım bir konuyu okurken, sadece o konu ile alakalı bilgiler okumak ve katılımda bulunmak istiyorum... Yoksa hiçbir yere varamayız hemfikirlerimizle ya da kaplumbağa hızıyla olur bu söylemek istediğim... Dolmuşum bu konu hakkında bayağı, kusuruma bakmayın bu arada

Alt 27-02-2008, 14:12   #146

darkred_cactus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 darkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
Urumhamatahayil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben yapmadım ben göz rengimden memnun olduğum için ama arkadaşım yaptı kahverenginden elaya yeşil tonunda istediği hayal eettiği bir göz rengine cevirmeyi başardı bilemiyorum aslında o hayal eetiğine cevirdi simsiyah hayal etseydi ona cevrilirdi diye düşünüyorum
sarı deniycem (: inş. olur...böyle sarı demişsek kendi gözümden birkaç ton açık,sarıya çalan kahve işteee :P şööle kedi gözü gibi :P

Alt 11-06-2008, 18:47   #147

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Peki bişi sorcam başkası bizim için yapabiliyor mu ? YAda şöle sorayım. Bizler başkasının gözrengini değiştirebiliyormuyuz?
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-06-2008, 20:20   #148
-YASAKLI-

asddsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 asddsa ne işi var bunun burada

bunuda deniyebilirsiniz böyle mumla falan yapamıyorum veya inancım yok yada bu şekilde daha iyi konsantre olabiliyorum derseniz

Biyokinezi zihin gücüyle vücuda hükmetmektir.Bu konu göz rengini değiştirmek gibi özel bir konu içerir.Eğer yeterince dikkatli olmazsanız yada çalışmaya başladığınızda bitirmeden bırakırsanız biyokinezi sizin için zararlı olabilir.

Metot:
Adım 1:Bu çalışmaya uyumaya başlamadan hemen önce başlayın.Yumuşak bir yere yerleşin.Gözünüzü kapattığınızda olan hiçliğe odaklanın.

Adım 2:Rahatladıktan sonra bedeninizi ve gözlerinizi kapalı olarak hayal edin.Sonra hayal ettiğiniz bedeninizin gözlerini yavaşça açtığını hayal edin.Gözler açıldıkça göz renginin yavaşça değiştiğini izleyin.Derin bir şekilde gölge ve renge odaklanın.

Adım 3:Artık çeşitli göz renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru yürüdüğünü içinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal edin.Sonra kendinizin hayali olarak gözlerinizi açtığınızı ve aynaya gittiğinizi düşleyin.Aynaya baktığınızda kendi göz renginiz yerine istediğiniz rengi görün.

Adım 4:Normal dünyaya geri dönün.Bilinciniz yeniden açılsın.Odaklandığınız şeyin etkilerine bakın.

Bu çalışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya çalışın.Hayali olarak aynaya baktığınızda istediğiniz göz rengini görün.Kendinizi aslında gerçekte de asıl göz renginizin bu olduğuna inandırmaya çalışın.Gerçek aynaya baktığınızda gerçekmiş gibi tepkiler verin."Hey şuna bak!Gözlerim renk değiştiriyor!" gibi.Daha büyük bir inandırıcı etki için bunu arkadaşlarınızla da paylaşın.Eğer bir ay boyunca çalışmalarda büyük bir değişiklik olmadan düzenli olarak yaparsanız gözlerinizin şiddetli bir biçimde renk değiştirmeye başladığını göreceksiniz.Kendinizi inandırırsanız, güçlü bir değişim görürsünüz ve çalışmayı tamamlamış olursunuz.

çeviri artı alıntıdır..
asddsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-06-2008, 23:53   #149

Karma gücü: 2 CaylaKcoCUK ne işi var bunun burada

bu büyünün biokinezi yöntemlerinden bi tanesiyle benzer yanları var ama bu yöntem 1 ay sürüyor.ama bu yöntemde mum yok ve uzman değilsek ve yardım eden uzman yanımızda değilse çok tehlikeli oluyormuş:S:s
--------------------
ben biokinezi yöntemiyle denedim gözlerim yandı çok acaba seçtiğim renkten dolayı mı oldu?
--------------------
insan sadece yaratamaz ve yok edemez bu sıfatlara sadece tanrı sahiptir.

Konu CaylaKcoCUK tarafından (11-06-2008 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
CaylaKcoCUK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-08-2008, 16:24   #150

px7009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 px7009 ne işi var bunun burada

Ben bi bunu denicem
px7009 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-08-2008, 20:53   #151

nickmickyok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 20 nickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud of

Kahretsin yaa Dünya yıkılsa ayakta kalacak tek konu bu herhalde

Alt 10-10-2008, 17:06   #152

theangelofdeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 theangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud of
slm

saçlarının nası kıvırcık yaptın anlatabilirmisin belki bende aynı yöntemle düz yapabilirim saol şimdiden
Alıntı:
blackmagic´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cost20 demiş ki:
konu ile alakası olmadığını biliyorum ama mademki buradayız bir ortak noktamız var demektir.farklı olduğumuz gerçeğini bir çoğumuz hissediyor olsada mutlaka bir yerde acaba sorusunuda soruyor olmalı.benim düşüncem buradaysak,farklıysak,doğaüstü şeylere inanıyor ve bizlerinde bişeyler(paranormal) yapabileceğine inanıyorsak biraraya gelmeliyiz.belki bir klüp oluşturmalıyız.aynı düşünceye sahip insanların biraraya gelerek neler yapabileceğini göstermeliyiz.hepimizin hayatında olağan şeyler oluyor ve inanıyorumki birçoğu çok daha üstün şeyler dahi yapmış olabilir.ohalde biraraya gelmeliyiz.birimizin yapabileceği hepimizin yapabileceğine eşdeğer olamaz öyle değilmi.deneyler yapmalıyız.liderlerimiz olmalı.mesela şamanın siteye eklediği alıntılar büyüler bunları hep beraber denemeliyiz.aranızda hanginiz harry potter ın gittiği gibi bir okula gitmez istemezki.düşünce aynı farklı olan insanların biraraya gelip güçlerini nasıl kullanabileceğini öğrenmeli.ben 2 sene öncesine kadar düz saçlı biriydim düşünce gücüm ile saçlarımı kıvırcık hale getirdim.basit bir olay gibi görünebilir ama bir düşünün öyle doğdum diye öyle ölmek zorunda değilim.peki ya ölüm?ölümüde değiştirebilirmiyim????

aynı fikirdeyim hemde çok çok çok aynı fikirdeyim çünkü internetten okuyarak öğrenmek çok zor oluo okusak anlasak bile mutlaka problem oluo ezber olduğu için bunları biri göstererek anlatarak uygulayarak öğretse daha büyük sonuçlar elde edilir bence ama çok zor gibi görünüyor 1.si şehirler çok uzak ve farklı yerlerde olabilir 2.si müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve bana göre bu gibi şeyleri kaldıramaz insanlarımız baksanıza forumda bile ne çok sorun yaratan inan var bu gibi şeyler müslümanlığa ters düştüğü için ama açılmasınıda çok isterim koşa koşada gelirim
--------------------
bu arada 16 sayfanın 10'u tekrardan sardırmış büyüyü arkadaşlar lütfen meraklıysanız en başından beri okuyun konuyu üşenmeyin boşuna laf görüntü kirliliği yapmayalım
--------------------
gerçekten merak ettin eğer fotoları koyarsan gerçekten çok ii referans olur
Alıntı:
anaksunamon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben yaptım..resimlerimi gösterebilirim ama herkesin görebileceği bi foruma sırf batıl inanç olduğunu düşünen insanlara bişeyler kanıtlamak için koycak diilim..başka ilgi alanlarınız varsa oraya gidin..black magic senin yazdığın yazının altındada söylediklerimizin açıkladıklarımızın havada kaldığının kanıtı olan bi cevap var..rap power inanmıyosun madem neden okuyosun böyle şeyleri söyleyebilir misin..inanan kişilerin arasında dikkat çekmekse amacın..onu başardın ama ısrarla söylüyorum..hiçbir din saçma değildir..
ha sen kendini tanrı yerine koyup neyin batıl inanç neyin gerçek olduğunu önceden biliyorsan o başka..
ama boş durma bi kabile kur derim..bu özgüvenle iyi tutarsın!

Konu theangelofdeath tarafından (10-10-2008 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
theangelofdeath isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-10-2008, 19:55   #153

ucakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ucakk yakında ünlü olacak gibiucakk yakında ünlü olacak gibi

bnm gözlerimde ela yeşile dönük biraz ama tam dönmesini istiorm
ucakk isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-10-2008, 21:17   #154

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

öncelikle büyü için çok teşekkürler istedğim bir büyüdü ellerine sağlık ama yasaklı olduğun için mesaj yazamadım mecburen burdan sorucam ben şimdi 11 tane mumla kuzaye doğru çembermi çizicem azı açık olmayan bildiğin yuvarlak çember mi yani?
--------------------
yaa aslında biryandanda zihin gücü ve büyüyle falan göz rengini değiştirmek bana çok mantıksız ve saçma sapan geliyor çünki göz rengi mayoz bölünme sonucu koromozomlarla genetik olarak aktarılan bir özelliktir aslında değişeceğini hiç sanmıyorum ama zihin gücüyle içindeki sıvıyı azaltıp rengini belki bi ihtimal açabiliriz yanii fenemenler gibi ama bunuda her insan yapamazkii ama ben yinede denicemm tabii mumların dizilimini öğrenebilirsemm tam olarakk..

Konu alev tarafından (21-10-2008 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
alev isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-11-2008, 20:39   #155

MerLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 MerLin ne işi var bunun burada

deniycem ama işe yaraması lazım
MerLin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-11-2008, 22:20   #156

wampire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 wampire henüz daha yolun başında

güselll ama düşünce gücüylede göz rengi değiştirilebilir...bunlara gerek yok
gözünüzü kapatıp gözünüzün heryerini ince ayrıntısına kadar düşünün we istedğiniz rengide düşünün
git gide gözünüzün o renge geçtiğini düşünün boyandığnı o renk oldunu..ilk baslayanlar için sadece gözünün kenarları yesil olur.... sonra istedği renk....
--------------------
bişy sölemeyi unuttum 1 gün süre ile eski haline gelir...hep o renk kalmaz yani.

Konu wampire tarafından (08-11-2008 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
wampire isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-11-2008, 15:52   #157

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

Bakkallarda satılan mumlardan kullansam ?
çünkü doğal mum bulması zor :S sanırım o bildiğimiz heryerde satılan mumlardan kullanıcam umarım sonuç gene aynı olur.
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-11-2008, 20:05   #158

kovboy123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 kovboy123 ne işi var bunun burada

yaa bende yapmak istiyorum da ben renk körüyüm yinede hayal ettiğim renge dönüşür mü
kovboy123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-11-2008, 21:57   #159

ashley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ashley yakında ünlü olacak gibiashley yakında ünlü olacak gibi

arkadaşın yaptıysa arkadaşının önceki fotoğrafı vardır kesin bide yeni fotorafını çekip buraya koysana bizde aradaki farka bakalım
--------------------
Alıntı:
Urumhamatahayil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben yapmadım ben göz rengimden memnun olduğum için ama arkadaşım yaptı kahverenginden elaya yeşil tonunda istediği hayal eettiği bir göz rengine cevirmeyi başardı bilemiyorum aslında o hayal eetiğine cevirdi simsiyah hayal etseydi ona cevrilirdi diye düşünüyorum
Alıntı:
kovboy123´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yaa bende yapmak istiyorum da ben renk körüyüm yinede hayal ettiğim renge dönüşür mü

renk körlüğüyle göz renginin bi alakası olduğunu sanmıyorum

Konu ashley tarafından (25-11-2008 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
ashley isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama