konu dağılmış olmasın ama bir sorum olacak:bu tür büyü ayin her neyse bunları yapmak için gerçekten ıssız,sessiz ormana gidip veya insanlardan arınmış tekin olmayan bir yere tek başınıza gidip yapmışlığınız varmı??eğer varsa gerçekten helal olsun her yürek kaldırmaz bunları,bazı şeyleri evde deneyince bile ürkütücü olabiliyor.
Cadılık gerçekten yalnızlığı gerektirecektir. Bunları da yapanlar var...
cadıcılık neden yalnızlığı gerektirecek ki...eğer konsantrasyonunu daha da güçlendireceğini düşündüğün biri varsa yanında daha etkili olmaz mı..
yanında insan öğesi varken kendini doğanın sesine bırakman çok zor olacaktır... bir cadı en azından gelişim aşamasında insanlardan uzak kalır. bu bir kural değildir aslına bakarsan...gelişen her cadıda olan birşeydir.
şaman sormak istedigim bu konuları kendimiz yapmaya kalktıgımızda sorun olmazmı,yani fazla bilgimiz yook bir şeyleri yanlış yaparsak hataları nasıl telafi edecegiz? ben bu konuları içeren bir yıgın kitap okudum ama açıkcası cesaret edemiyorum uygulamalara.Nasıl yardım alabilirim?
Aslında yanlış birşey yapmamış ilk önce okuyup öğrenmesi bence çok daha iyi. Özel mesajına yanıt verdim, dediğim gibi cesaret önemlidir bozabilirsen birşeyi düzeltmeye de gücün vardır korkma.
Aslında yanlış birşey yapmamış ilk önce okuyup öğrenmesi bence çok daha iyi. Özel mesajına yanıt verdim, dediğim gibi cesaret önemlidir bozabilirsen birşeyi düzeltmeye de gücün vardır korkma.
tabiki.Öğrenmeden uygulama yapması çok saçma olurdu ve tabiki yanlış birşey olurdu.
Öğrendikten sonra uygulamaması tuhaf kaçar.Uygulama yapmalıki kendini geliştirmeli..
şaman hataylı mıymış hatay hakkın da ne biliyosunuz. bu kent yani antakya türkiyede ki en gizem li olayların olduğu ken tir.şaman toprağın dan besleniyo anlaşılan ben anladım ki kimse şaman la kaşık atamaz gnoxsis de
Evet şaman hatayda yaşıyor fakat kimsenin birşey diyememesinnin sebebi veridği bilgilere duyulan saygıdan dolayıdır zaten uzun bir süre önce siteden ayrıldı. Ama evet hatay konusu hakkında haklısın.
şimdi bir soru sorabilirmiyim dersleri tek tek not alıyorum yanlız benim burda ormana gitme diye bir şeyim olamaz evin bahçesinde bir sürü ağaç var onlarla yapsam olmaz mı ki :S