bu ormanda yapılan meditasyon aslında kızılderili ritüelidir. Kızılderililer ağaçlarla bir olmayı düşünüp ağaçlara sarılırlar. sizde ağaçlara sarılın. Gerçi insanların bakışları biraz ilginç oluyor ama olsun...
şaman bu konuda yardımcı olabilir bir ara bana vermişti asaya yazılacak kelt harfleri falan diye. Asa bir araç şartta değil bence. Ama kimsenin dokunmaması gerekir ve bol bol niyete göre enerji yüklemeside yapman gerekiyor. bir de asanın şekli çalışacağın tanrının asasına benzeyebilir mesela mısır tanrılarının çoğunun elinde asa vardır ama şart değil bence seni çeken sembolleri kazıman daha iyi.
ya peki nerden atheme buluruz? meyve bıçağı bile kullanılabilir demiş birisi ama çift tarafı keskin meyve bıçağını nerden bulucaz?
yada çift tarafının da keskin olması şart mı? benim okuduğum her kaynakta illa ki geçiyor iki tarafının da keskin olması gerektiği
__________________ SHe NeVeR WaS aND NeVeR WiLL Be! ...|Princess of Darkness|...
Çok büyük bir zorunluluk değil.Bıçak sadece sembolizmle alakalı.
hyr atheme çift taraflı olmalı iki öğeyide kontrol etmek için(aydınlık ve karanlık,dişil ve eril vs)normal bir bıçak alıp onu bıçakçıya çift taraflı yaptırabilirsiniz
ya peki nerden atheme buluruz? meyve bıçağı bile kullanılabilir demiş birisi ama çift tarafı keskin meyve bıçağını nerden bulucaz?
yada çift tarafının da keskin olması şart mı? benim okuduğum her kaynakta illa ki geçiyor iki tarafının da keskin olması gerektiği
nerde oturduğunu bilmiyorum ama bizim burda baya bi çoğalmış olan ne alırsan 1 ytl dükkanlarının hepsinde çift tarafı keskin meyva bıçakları var (o örneği verirken aklıma bu gelmişti)
şey kadehin asanın ve süpürgenin hangi özelliklere sahip olması gerekiyor asa ve süpürgeyi kendimiz yapacaksan nasıl yapacağız?
Kadeh olarakta normal bir kadehi kullanabilirsin.Asa kendi bulduğun veya yaptığın bir sopa olabilir ölçü olarak genelde dirsekten parmak ucuna veya topuktan çeneye kadar olanlar tercih edilirler.