JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 25-10-2007, 19:27   #61

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

bence onları vermede bir sakınca yok zira cadılığın ilk 3 dersini geçememiş biri asla başaramayacaktır, geçen de belli bir bilince sahip olmuş olacaktır. ama yinede metnin bi kopyasını modumuz uruma sormakta fayda var tabii giderayak fırça yemeyelim

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-10-2007, 21:46   #62

dreamcatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 dreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond repute

teşekkürler Belfalas ya nası da gözden kaçırmışım baksana

There're those who believe your dreams
have great power...
And to remain safe, you must sleep beneath the dreamcatcher...

dreamcatcher isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-10-2007, 18:01   #63

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

Alıntı:
belfalas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence onları vermede bir sakınca yok zira cadılığın ilk 3 dersini geçememiş biri asla başaramayacaktır, geçen de belli bir bilince sahip olmuş olacaktır. ama yinede metnin bi kopyasını modumuz uruma sormakta fayda var tabii giderayak fırça yemeyelim

bence yapabilir yani bilmiyorum tabi bu konuda daha deneyimli arkadaşlar vardır ama şöyle izah edeyim ben daha cadılığın ne olduğunu bilmiyorken yaptığım cadı majikal ritüelleri veya havassı bilmeden yaptığım sivilce geçirme vb. gibi şeyler hep işe yaradı. Yani bence direk yapılabilir. Tabi kişi kendi bilinçaltını etkileyip yok yapılamaz derse zaten inancı kırılacağı için büyüsel enerjisini yoğunlaştıramaz. Ama ben her tür büyünün, ritüelin,havass ve maji tekniklerinin ne derse denilsin yapılabileceğine inanıyorum. Sadece odaklanma, inanç ve enerjinin dışa vurumu gerekli. tabi daha deneyimli arkadaşların söyledikleri daha kayda değer sonuçta ben genele bakarak söylemiyorum bunları ama dediğim gibi bir insanın kendini etiketlemesi pek doğru değil bence bir engel teşkil eder yani
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-10-2007, 09:33   #64

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

etiketlemeden kastını tam anlayamadım ama aslında benimde değinmek istediğim noktaya değinmişsin sirius...konsantrasyon, yoğunlaşma ve dışavurum üzerine olan sözlerin...bende aslında altyapısı olmayanın (en azından konsantrasyon için) bunu yapamayacağını söylemek istedim. cadı olmayan da yapar ancak bu konsantrasyon ve farkındalık konusunda gelişim gösterememiş ollan insanlar bunu yapamaz bence...ilk dersler de genelde farkındalık ve konsantrasyon üzerine çalışmalardı...zaten kişisel farkındalığını yakamış olanın bu bilgileri almasında da bi sorun yok bence.tabi bu benim görüşüm. dediğin gibi bu işte daha önde olanların da görüşlerini almakta fayda var
görüşlerin için teşekkürler sirius

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-10-2007, 11:28   #65

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

etiketlemeden kastım kişinin kendini cadı, druid vb. hitaplarla kısıtlaması. Yani kişi madem majide ilerleyecek her tür maji türüyle ilgilenmelidir. Yani ben cadıyım cadı ritüelleriyle ilgilenirim denirse bu ona engel teşkil eder. Majide sınırlı bir alanda kalır. tabi kastım herkes değil. Bu konuda her tür majiyle, her gelenekteki maji türleriyle ilgilenip o konuda deneyim sahibi olanlar var ama bir de kendini sınırlandırıp aslında kendi kişisel yükselişini engelleyenlerde var. Cadı olarak hitap edebilirsiniz ama sadece o tür şeylere bağlanmamak gerekir. Bu durumda kişinin ruhsal olarak gelişimi bir seviyede duracaktır. Çünkü o kendi bilincini o şekilde sınırlandırmıştır. Tek kastım bu da değil konu sapmasın diye azıcık deyinecem bu sadece bunun için geçerli değil mesela sen kimsin diye sorulduğunda kendi benliğimizi bir isimle veya meslekle sınırlandırırz. Halbu ki bu isim bizim için sınırdır mesleğin ismide biz ruhuz. Bunun bilincine vardığınızda aslında etiketlerin yersiz olduğunu görürsünüz. Benim adım efe olabilir yada şu anda öğrenci olabilirim ama bunu etiketleştirmemek gerekir Bu kısımlar daha spiritüalist-felsefik o yüzden değinmek istemedim pek. Umarım anlatabilmişimdir. Ben teşekkür ederim.
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-10-2007, 13:17   #66

kaderaelegram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 kaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

vakitler var hani;
sabah akşam gece... diye..
bu vakitler su ateş toprak ve hava" lardan hangisini tem ediyor..
mesela; su sabah ı diye biliyorum..
kaderaelegram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-10-2007, 15:28   #67

Şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 Şaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud of

su sabah
öğle ateş
ikindi akşam hava
gece-şafak toprak

Alt 27-10-2007, 18:24   #68

losteirosss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 losteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond reputelosteirosss has a reputation beyond repute

bütün yazılarını paylaşımlarını keyifle okuyorum şaman ve tüm olumsuzluklara karşın devam etmeni takdir ediyorum.(kaç zamandır aklımdaydı söylemek istedim.) tekrar sağolasın hoşgörün , sabrın ve yazıların , paylaşımların için
and we can never repair
losteirosss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-11-2007, 20:41   #69

MellSpell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 MellSpell ne işi var bunun burada

sağol arkadaşım bilgilendirdiğin için işime yarıyacaktırr
MellSpell isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-12-2007, 11:51   #70

Karma gücü: 17 Şaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud of

öenmli değil ben teşekkür ederim fikirlerime saygı duyduğunuz için

Alt 30-12-2007, 13:53   #71

TaiNTeD_LoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 TaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerli

çok rahatlatıcı bişey bu çok hoşuma gitti benim bildiğim cadıklar fettan geçimsiz olur die bilirdim
TaiNTeD_LoVe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-12-2007, 15:06   #72

sen gel bi de bizi gör
bi kanatlarımız eksik
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-12-2007, 22:02   #73
-YASAKLI-

mole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 mole yakında ünlü olacak gibi

ben erkeğim ama cadı kılığında gezmek istiyorum.ne olduğum belli olmasın diye.workshot olmuyum.hani cadılar bayandır ya çelimsiz olurlar ben daha kuvvetli olduğum halde çelimsiz görünürsem düşmanları altederim.biraz zekiyim kabul.:P

ezildim özüm çıktı içtim düzeldim:P mole
mole isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-12-2007, 09:06   #74

x12tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 x12tr dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışx12tr dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

kişisel fikrimi dile getirmek istiyorum,öncelikle buradaki arkadaşlar gerçekten güzel insanlar ve aydın insanlar bunu anlamak zor değil hemen konuya geçiom.
doğayla bütünleşmek bence son derece gerekli bi olaydır günümüzde bi kedinin sırtını okşamanın vücuddaki negatif elektriği aldığını bilmeyen yok yada vücüddaki toplanmış negatif enerjiyi duş alarak harika pozitif bi enerjiye çevirmekde mümkün hatta toprakda çıplak ayakla yürümenin de vücuddaki negatif enerjiyi aldığını hatırlatmak isterim ama bakın hepimiz şehir yaşamına tıkanıp kalmışız ve doğadaki harika enerjilerin vücudumuza akmasına yeterince izin veremiyoruz gibi gelior bana hem zaten varolan herşeyde madde yada mana olarak yaratıcının enerjisi mevcutsa doğayla barışık olmanın müslüman olmaya ne zararı var? şimdi güzel bi nehir kenarında doğayla samimi bi şekilde etrafımızdaki muhteşem enerjiyi bünyemize almak adına çıplak ayakla gezip bitkilerle konuşup kuşları selamlamak kadar harika bi olay varmı bana söyleyin ama sakın bu müslümanlığa aykırıdr demeyin ben burda şifacıyla cadılık arasında bi tartışma yapmıyorum demek istediğim bu enerjileri daha kompetan bi şekilde kullanmayı öğrenmenin adı cadılıksa bence cadılık iyi bişey yaw =D
x12tr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama