JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 27-09-2008, 19:03   #41

h1orus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 h1orus ne işi var bunun burada

Alıntı:
cazgir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ailesi türküm diye ilişkimize onay vermiyo
Evet ailesinin kökeni nedir ki size onay vermiyor?
Gerçekten birbirinizi seviyor ve birlikte olmak istiyorsanız olursunuz ama şöyle bir gerçek var ki sevgiyi iki kişi yakalayabilirsiniz ama mutlu ve huzurlu olmak için çevrenizdekilerin de size bu konuda ortak olması gerekli.Sevdiğinin ailesi cocuğunu gerçekten seviorsa size anlayış göstereceklerdir[/color]
h1orus isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 27-09-2008, 20:36   #42

enisulcelis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 enisulcelis ne işi var bunun burada

evet ikizler de dengesizdir ikizlerden kavga ettiklerim oldubi zamanlar en yakın arkadaşım da ikizlerdi.
benim dediğim teraziler dengesizdir ama bi şekilde çekerler insanı.ikizler erkekleri beni pek çekmez.
enisulcelis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 28-09-2008, 02:25   #43

Karma gücü: 1 mrbwp henüz daha yolun başında

Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öfkeni bile kontrol edemiyorken başkasının iradesini kontrol etmeyi nasıl düşünüyorsun ?
Doğru söze ne hacet demişler...
mrbwp isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 28-09-2008, 16:38   #44

psiozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 psiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud of

Alıntı:
enisulcelis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de çok çektim dengesizlerden.
kaçan kovalanıyor sanırım,benim gördüğüm budur
şöyle bişey var,nerden buldum bunu falan deriz ya,bu dengesizler adamı çekiyo garip bi şekilde ya.
bilhassa terazi burçlular bu şekilde.
hey her terazi aynı olmaz bende teraziyim
psiozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-09-2008, 16:43   #45

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

doğru insanlara rast gelemek çok zor çünkü etrafımızda öle nadir insanlar gittikçe azalıyor ama 5 parmağın 5ide bir değildir yani her insan aynı değil önyargılı olmamak lazım ama zaten arkadaş olacağın kişi yada sev gili olacağın kişi tekin biri değilse bunu azda olsa mutlaka belli eder önemli olan bunu görmek
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 06-10-2008, 22:30   #46

Kirginim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Kirginim ne işi var bunun burada

Arkadaslar googlede gezinirken bu forumu buldum. Ve bende tam 5 ay önce charmèrin yasadiklarini yasadim. ben ondan hem nefret ediyorum hemde seviyorum. hemen hemen hepiniz unut bosver demisiniz amakolay deyil öyle. ben unutamiyorum ve bende intikam almak istiyorum benim olmasa baskasininda olmasin(((((((. Tavsiyeleriniz uygulansa cok süperler ama onunda benim cektiyim aciyi cekmesi icin ne yapabilirim??? Varsa öyle bir büyü söyleyin
--------------------
aperon hersey düzeliyor diyorsun ama düzelmiyor 5 aydir hergün yasli gözlerle uyaniyorum. artik gücümün dükendigini düsünüyorum ne yapsam unutamiyorum yasamaktan biktim o günes penceremden iceri dogmuyor(((((((((((((((((( INTIKAM ALMAK ICIMI RAHATLATICAKTIR eminim

Konu Kirginim tarafından (06-10-2008 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Kirginim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 06-10-2008, 22:57   #47

Amethyst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Amethyst yakında ünlü olacak gibi

bence başka biri daha var hayatında ve ondan yz bulamadıkça sana geliyor
daha vahimine atlamaktayım
Amethyst isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 07-10-2008, 00:40   #48

Ya lütfen yardim edin büyü falan fark etmez yeterki onunda aci cektigini göreyim. Ama bir yandanda onun bana geri dönmesini cok istiyorum, bana aci veridgi halde kopamiyorum: ama gercekten ne yapacagimi bilmiyorum ona aci mi versem bana geri dönmesinimi saglasam ama nasil???

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-10-2008, 00:53   #49

Secret_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

arkadaşım birincisi.. saçmalamışsın.. ciddi ciddi.. hem büyü mü yaptılar diye soruyorsun.. 2. mesajda benimle oynamış diyorsun...?? ayrılmanıza bir başkası sebep olmadı ise ve sadece seninle oyun oynadıysa büyüden neden yardım arıyorsun.. öfke(negatif enerji) ile kara büyü yaparsın... ama aşka ne etkisi olabilecek??? zaten giden gitmiş.. sen olanları unutup hayatına yeni bir sayfa aç... yapacağın şeylerinde bir karşılığı var.. ama hepside ağır olabilir... eğer aklından bir kötülük yapmayı düşünüyorsan sana misli ile geri döneceğini de bil... başka şekillerde de intikam alabilirsin... daha mutlu ol...
daha yüksek hedefler belirle...
onu unut.. sadece kendin için yaşa...
intikam çözüm değil unutma..
Secret_Sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 07-10-2008, 00:55   #50

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

intikam alan adam düşmanından farksızdır; fakat intikama lüzum görmeyen adam düşmanından üstündür.

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 07-10-2008, 01:00   #51

hmm arkadaslar benim kafam karisik olmasaydi burda zaten hic böyle bir konuya dayanmazdim. hemen neden öyle sacmalamisin diyorsun zaten kirginim bari sizde kirmayin((. evet kendisi gitti diyorum ama benimle oynadigini düsünüyorum bu yüzdende onunda aci cekmesini istiyorum. Unutmak kolay olsaydi coktan unutmustum.

Alt 07-10-2008, 01:14   #52

Alıntı:
Kirginim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hmm arkadaslar benim kafam karisik olmasaydi burda zaten hic böyle bir konuya dayanmazdim. hemen neden öyle sacmalamisin diyorsun zaten kirginim bari sizde kirmayin((. evet kendisi gitti diyorum ama benimle oynadigini düsünüyorum bu yüzdende onunda aci cekmesini istiyorum. Unutmak kolay olsaydi coktan unutmustum.
Arkadaşım seni gayet iyi anlıyoum bundan 4 ıl öncesinde bende böyle şey yaşamıştım ve kolay unutamadım cok acılar çektim.Ben onu düşündükçe onunda düşünmesini sağladım.Büyü yapmadım ama havaya ve suya seslendim beni aramaya başladı görüşmeye başladık ama hiçbirşey eskisi olmuyor o beni düşündükçe daha fazla acı çekmeye başladım.Sonunda kaybettiğim zaman için böyle şeyler yaptığım ve kendimi tutamadığım için acı çektim.Şuan ne söylesem içindeki hırsı tutkuyu ve acıyı belki dindirmez ama gerçekten kendini başka birşeye ver sakince düşün ve kendine bak.Üzülmeye değmeyecek şeyler bunlar en basitinden şehit olan kardeşlerimizi düşünsen bile insanların birazda olsa gerçek acılarını farketmiş olursun.
Sevgiyle kal . . .
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-10-2008, 01:19   #53

Söylenilen hersey kulaga cok hos geliyor ama baska birseyle ugrasmak icin konzantire lazim yada güc benim gücümün tükendigini düsünüyorum. cok aci cekiyorum en kötüsüde cok özlüyorum

Alt 07-10-2008, 01:25   #54

Alıntı:
Kirginim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Söylenilen hersey kulaga cok hos geliyor ama baska birseyle ugrasmak icin konzantire lazim yada güc benim gücümün tükendigini düsünüyorum. cok aci cekiyorum en kötüsüde cok özlüyorum
O zaman biraz hırs yap ve geri kazan onu bilmiyorum seni ama birşekilde kendini geliştir. İstediğin şeyi elde etmek kolay olmaz çaba sarfet.

Alt 07-10-2008, 01:25   #55

thumperest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 thumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to behold

İnan, intikam bir işe yaramıyor. Onu hiçbiryerde görme ve sana hatırlatacak herşeyi ortadan kaldır daha iyi olur. Büyü olsaydı inan insanlar Gorge W. Bush a yapmadığını bırakmazdı (o kendi aklıyla yaptığını yapıyor neyse.. )
o yüzden bende aynısını yaşadım benimki beterdi biraz ona değinmeyeceğim şimdi. Üstelik intikam soğuk yenen bir yemektir. hiçbir intikam, gerçekten sana layik birini bulduğunda seni terkedenin yaptığı hatayı anlaması kadar acı olamaz. O yüzden sen boşver onu madem öyle şeyler yaşatıp ayrılmış kendi hatası kendi etik olmayan davranışı. Nezaman bunu kafana takıp intikam almaya çalışsan pek başarılı olunmuyor şimdiden belirtyeyim.

Yaşamına devam et. Bırak o seni kaybetmiş olsun daha okyanus geniş elbet biri gelir.
umudunu yitirme.
thumperest isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 07-10-2008, 01:32   #56

okay tsk ederim cevablariniz icin, haklisin büyü tutsaydi insanlar kimlere büyü yapmazdi ki. Insallah oda bir gün yaptiginin cezasini bulur.

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-10-2008, 01:34   #57

thumperest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 thumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to behold

Gördüğüm kadarı ile hep buluyorlar
ya da herzaman başlarına öyle birşey geliyor, sen o olayı buna yoruyorda olabilirsin. o ayrı konu..
thumperest isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 07-10-2008, 01:55   #58

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Konunun toplamı için söylemem ve uyarmam gerekirse...
Sitede yemek tarifi gibi büyü istemeyin... Bu konudaki gidişatımızı bilen eski üyeler bu konuları uzatmasın.. yeni üye olanlar bir zahmet sitedeki birsürü konuyu okusun önce lütfen...
İkincisi bu bölümde acı çekmesini istiyorum bana dönsün istiyorum intikam almak istiyorum vsvsvs tadında mesajları ve bunlara karşılık önerilen uygulamaları içerik olarak uygun bulmuyoruz ve siteden kaldırıyoruz.. Herkes bunu dikkate alırsa çok iyi olur.. Birçok defa söyledim bir daha hiçbir konuda uyarılmadan konular kaldırılıp üyeler sorumlu tutulacaktır.

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama