JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 22-09-2008, 22:19   #21

whiteladys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 whiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nice

bosver zaten onca zamanını onun icin bosuna harcamıssın. simdi bide ona olan öfkenden büyü yapmayı düsünüyosun bosver iste zaten sevmiyomussun bırak Allahından bulsun zamanını daha fazla bosuna harcanma bence. bak ben bile okadar seviyorum ama tembel bir büyücü olarak hic büyülerle ugrasmıyorum basit kücücük seyler yeter aman sende bosverrr daha fazla ugrasma sen onun icin

hehe intikam aldıgın kısmı okumamıstım oh be ne güzel valla yalnız o arkadasın aklından süphe duymaya basladım en o cocuk oyuncagımı o bi seviyorum bi sevmiyorum kontak galiba
whiteladys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 22-09-2008, 22:21   #22

cazgir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 cazgir ne işi var bunun burada

biri bana yardım etsinnnnnn :'(
cazgir isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 22-09-2008, 22:53   #23

charmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 charmer ne işi var bunun burada

Alıntı:
cazgir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi yapmışsın valla helal sana. içinde hiç bi his yok mu peki ona karşı?
... yok
charmer isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 22-09-2008, 22:56   #24

içinde hiçbişey yoksa neden uğraşasın ki.. intikam diye tutturuyosan eğer o zaman içinde ufacık da olsa bişey var sanırım. ama yok diyosun. neyse intikamını almışsın zaten tebrik ederim =)
keşke benim derdim de bu kadar basit hallolabilcek bişey olsaydıı

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-09-2008, 02:47   #25

Lair_of_Lizbeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Lair_of_Lizbeth yakında ünlü olacak gibiLair_of_Lizbeth yakında ünlü olacak gibi

Karar senin ama karşındaki şahıs bence zaman kaybetmeye değmez.Çift kişilik şizofreni var gibi.Bİ SEVİYO Bİ SEVMİYO...kalıcı bir büyü yok ama geçici bişey istersen sitede mevcut.
Lair_of_Lizbeth isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 23-09-2008, 04:32   #26

Karma gücü: 1 panizzi555 yakında ünlü olacak gibi

soru bence ya yapsaydın sımdı ne olcaktı
panizzi555 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 23-09-2008, 15:18   #27

h1orus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 h1orus ne işi var bunun burada

Alıntı:
içinde hiçbişey yoksa neden uğraşasın ki.. intikam diye tutturuyosan eğer o zaman içinde ufacık da olsa bişey var sanırım. ama yok diyosun. neyse intikamını almışsın zaten tebrik ederim =)
keşke benim derdim de bu kadar basit hallolabilcek bişey olsaydıı
senin derdin nedir??
h1orus isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 23-09-2008, 15:55   #28

rinda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 rinda yakında ünlü olacak gibirinda yakında ünlü olacak gibi

Eğer sevgiline büyü yapıldığından şüpheleniyorsan, büyü bozacak bir uygulama aramalısın, eğer varsa büyü, büyüyü büyü ile etkisiz hale getiremezsin. işlemez de zaten
rinda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-09-2008, 16:07   #29

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

Alıntı:
charmer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir sevgilim vardı bana deli gibi aşıktı neden bilmem beni birgün sevmediğini söyledi sonra özür diledi işte sensiz olmuyor falan diye geri geldi sonra tekrar seni sevmiyorum diyerek gitti ben artık tükenmeye başladım ve dün büyük bir kavga ettik benim adımı bile anmak istemiyormuş hiç sebep yokken bunlar neden bilmiyorum anlamadım belkide birisi büyü yaptı herneyse ben bir büyü yapmak istiyorum onu bana bağlıcak ömür boyu sürecek, biraz kolay ve hızlı bir büyü bana bağlansın, aşık olsun istiyorum böylece ondan intikam almak istiyorum yardım edin nefretim had safhada... !! artık ona sevgim bir hiç

not: tutacağından emin olan bir büyü vermenizi rica ediyorum...

arkadaşım yaşadığın olay üzücü seni anlıyorum hemen hemen hepimizin başından buna benzer olaylar geçmiştir ama o küçüldü diye sen neden küçülesin ki normal güzel şartlarda olmayan bişey bu şartlarda nasıl olsun öfkeyle kalkan zararla oturur şu an çok sinirlendiğin için öfkene yeniksin ama eminim bir kaç gün sonra öfken azalacaktır daha yüzeysel bakabileceksin kendini yıpratma derim ve intikam iyi bir şey değil eninde sonunda döner insanın kendisine zarar veriri umarım bundan sonra ki hayatın da hakkında hayırlısı olur sevgiyle kal

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 23-09-2008, 18:12   #30

Blackheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Blackheart ne işi var bunun burada

şimdi bir sarımsak ve bir soğanı iyice karıştır ekmek yardımıyla ye sonra üstüne birde kokmuş peyniri götürdükten sonra ayrıldığın çocuğun yüzüne karşı nefesini ver sihir hemen etkisini gösterir ve sana yaptığının öcüne fazlasıyla almış olursun hade başarılar
Blackheart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 23-09-2008, 22:15   #31

charmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 charmer ne işi var bunun burada

Alıntı:
Blackheart´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi bir sarımsak ve bir soğanı iyice karıştır ekmek yardımıyla ye sonra üstüne birde kokmuş peyniri götürdükten sonra ayrıldığın çocuğun yüzüne karşı nefesini ver sihir hemen etkisini gösterir ve sana yaptığının öcüne fazlasıyla almış olursun hade başarılar
ehuehue

ona gerek kalmadan ben intikamımı aldım
charmer isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 23-09-2008, 22:24   #32

enisulcelis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 enisulcelis ne işi var bunun burada

ben de çok çektim dengesizlerden.
kaçan kovalanıyor sanırım,benim gördüğüm budur
şöyle bişey var,nerden buldum bunu falan deriz ya,bu dengesizler adamı çekiyo garip bi şekilde ya.
bilhassa terazi burçlular bu şekilde.
enisulcelis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-09-2008, 12:03   #33

aperon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 aperon henüz daha yolun başında

bu sorunları duyguları hepimiz yaşıyoruz ve inan bazı arkadaşlarımın başına gelenlerin yanında seninki hafif bile kalır...
çıldırmaktan döndüler,gel beni iste,çocugun ailesinin karsısında ben bu salağı istemiyom gel gene beni iste vs vs diye giden mevzular olaylar...çözümü çok başit:haketme olayı...sen bunlarıoda seni hakediyormu?olaylar anlattıklarınsa cevap basit...
ozaman sadece üzül bir insan nasıl böyle olabilir diye ve şükret daha ilerilerdende dönülebilirdi,zarar telafiedilemez olurdu...
herşey insan için muhakkak bizim için en kötüyü yaşayacağız ama sadece en kötü değil en iyiyide bulup yaşayacağız...ama iyiyi doğruyu güzeli bulmak için kötüye düsüncelerimizi hayatımızı kitlememek gerek...sakin ol akıllı ol hayatını topla yürümeye devam et...çünkü her zor basamak bizi hayatta daha iyiye ileriye götüren bir seviye mi ne diyeyim ifade edemiyorum...umarım anladın demek istediklerimi ve faydası olur...büyü vside salla,bu zihniyetteki insanlar kendileri buluyo cezalarını...
aperon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 24-09-2008, 22:13   #34

Kelendria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold

benim bir arkadaşım böyle biriyle aşk yaşadı ve sonunda intihar etti ve hayatını kaybetti. biz hiçbir şey yapamadık çünkü o kişiye çok tutkun görünüyordu. bu nedenle bizim onu kurtarmamız zordu ancak o kendi kendisini kendi iradesi ve aklı mantığı sayesinde kurtarabilirdi ama kurtaramadı.
bazı insanlar nedense böylelerini seviyor, daha değerli buluyor. çünkü böyleleri kendilerini daha zor insanlarmış gibi gösteriyor. kişi de her an kaybetme korkusu yaşadığı birine elinin altında ve gitmeyecekmiş hissi veren kişilerden daha çok bağlanıyor.
o yüzden aşkta hep kötü ruhlular kazanıyormuş gibi görünüyor ama kazın ayağı öyle değil aslında. takdiri ilahi mi desem bilmiyorum zamanla birşeyler oluyor bu kişiler de cezasını çekiyor. o yüzden intikam almaya da gerek yok aslında. çünkü ileride çekiyor bu kişiler.
Kelendria isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 24-09-2008, 22:23   #35

amy_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 amy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to beholdamy_ is a splendid one to behold

intikamı falan düşünme bence onunda çekeceği bir gün vardır.. kendini üzmekten başka birşey değil bu..
amy_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 25-09-2008, 06:11   #36

aperon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 aperon henüz daha yolun başında

biri intaharmı dedi???saçmalamayın...bende sevgilimden ayrıldım onun haricinde dünyam yıkıldı hemde rüyada tek tek önceden görerek...ama biseyler düzelio bakın kısa bi özet:sonra travis-closer dinlerken düsündüm ya yasanmaz artık hersey ters gitti istisnasız herşey...eee nasıl olacak dedim...bileği kessen çok acır...ama deneyim ya acile gelen yada gelmeyen bilek kesmis kişi ancak Türk filmlerinde ölüyo: )))ilac desen karıstırıp farklı ilaclar içince vucutta birbirini nötürlüyo,tek ilaç içsen 6paket epilepsi ilacı içen gördüm...tek ilaç kusturuyo...atlasan ölmezsen sürünüon sakat vs,genelde reflexden ötürü güzel düşülüp amaca ulaşılamıyor...tüp desen ortamı yalıtmak gerek,o biraz zor ve tüp biterse ii para yani...mide yıkanacak durumlarda resmen bahce hortumu sokuluyo baska travma olsunda bi daha tesebbüs etmesinler diye...dedim rezillik...sonra bi sabah perdelerin arasından güneş sızmaya başladı odama...galiba herşey yoluna giriyor...
o yüzden nefret,intikam,intaaar hayata küsme vs boşverin...kaderde bu yolda sadece kötü seyler kötü anlar yok...iyiler güzeller daha çok...kötüyü düsünmeye üzülmeye meyilli insan psikolojisi...ama herşey bir şekilde yoluna giriyor...
aperon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-09-2008, 11:59   #37

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

benim en sno atlattığımı duysanız bence halinize şükredersiniz hehehe ama sonuca bakmak lazım

Alt 27-09-2008, 15:42   #38

Unhappy

Alıntı:
h1orus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
senin derdin nedir??
ailesi türküm diye ilişkimize onay vermiyo
Sponsored links

Alt 27-09-2008, 17:20   #39

Alıntı:
ailesi türküm diye ilişkimize onay vermiyo
ailesi nereli ki ne demek ki bu bence sen asıl onlara onay verme terbiyesizler

Alt 27-09-2008, 17:31   #40

suzannazor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 suzannazor ne işi var bunun burada

terazi burcuna dengesiz diyen arkadaşım teraziler değil ikizler dengesizdir ikizler burcu olanlardan lütfen uzak duralım.
suzannazor isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama