bosver zaten onca zamanını onun icin bosuna harcamıssın. simdi bide ona olan öfkenden büyü yapmayı düsünüyosun bosver iste zaten sevmiyomussun bırak Allahından bulsun zamanını daha fazla bosuna harcanma bence. bak ben bile okadar seviyorum ama tembel bir büyücü olarak hic büyülerle ugrasmıyorum basit kücücük seyler yeter aman sende bosverrr daha fazla ugrasma sen onun icin
hehe intikam aldıgın kısmı okumamıstım oh be ne güzel valla yalnız o arkadasın aklından süphe duymaya basladım en o cocuk oyuncagımı o bi seviyorum bi sevmiyorum kontak galiba
içinde hiçbişey yoksa neden uğraşasın ki.. intikam diye tutturuyosan eğer o zaman içinde ufacık da olsa bişey var sanırım. ama yok diyosun. neyse intikamını almışsın zaten tebrik ederim =)
keşke benim derdim de bu kadar basit hallolabilcek bişey olsaydıı
Karar senin ama karşındaki şahıs bence zaman kaybetmeye değmez.Çift kişilik şizofreni var gibi.Bİ SEVİYO Bİ SEVMİYO...kalıcı bir büyü yok ama geçici bişey istersen sitede mevcut.
içinde hiçbişey yoksa neden uğraşasın ki.. intikam diye tutturuyosan eğer o zaman içinde ufacık da olsa bişey var sanırım. ama yok diyosun. neyse intikamını almışsın zaten tebrik ederim =)
keşke benim derdim de bu kadar basit hallolabilcek bişey olsaydıı
Eğer sevgiline büyü yapıldığından şüpheleniyorsan, büyü bozacak bir uygulama aramalısın, eğer varsa büyü, büyüyü büyü ile etkisiz hale getiremezsin. işlemez de zaten
bir sevgilim vardı bana deli gibi aşıktı neden bilmem beni birgün sevmediğini söyledi sonra özür diledi işte sensiz olmuyor falan diye geri geldi sonra tekrar seni sevmiyorum diyerek gitti ben artık tükenmeye başladım ve dün büyük bir kavga ettik benim adımı bile anmak istemiyormuş hiç sebep yokken bunlar neden bilmiyorum anlamadım belkide birisi büyü yaptı herneyse ben bir büyü yapmak istiyorum onu bana bağlıcak ömür boyu sürecek, biraz kolay ve hızlı bir büyü bana bağlansın, aşık olsun istiyorum böylece ondan intikam almak istiyorum yardım edin nefretim had safhada... !! artık ona sevgim bir hiç
not: tutacağından emin olan bir büyü vermenizi rica ediyorum...
arkadaşım yaşadığın olay üzücü seni anlıyorum hemen hemen hepimizin başından buna benzer olaylar geçmiştir ama o küçüldü diye sen neden küçülesin ki normal güzel şartlarda olmayan bişey bu şartlarda nasıl olsun öfkeyle kalkan zararla oturur şu an çok sinirlendiğin için öfkene yeniksin ama eminim bir kaç gün sonra öfken azalacaktır daha yüzeysel bakabileceksin kendini yıpratma derim ve intikam iyi bir şey değil eninde sonunda döner insanın kendisine zarar veriri umarım bundan sonra ki hayatın da hakkında hayırlısı olur sevgiyle kal
şimdi bir sarımsak ve bir soğanı iyice karıştır ekmek yardımıyla ye sonra üstüne birde kokmuş peyniri götürdükten sonra ayrıldığın çocuğun yüzüne karşı nefesini ver sihir hemen etkisini gösterir ve sana yaptığının öcüne fazlasıyla almış olursun hade başarılar
şimdi bir sarımsak ve bir soğanı iyice karıştır ekmek yardımıyla ye sonra üstüne birde kokmuş peyniri götürdükten sonra ayrıldığın çocuğun yüzüne karşı nefesini ver sihir hemen etkisini gösterir ve sana yaptığının öcüne fazlasıyla almış olursun hade başarılar
ben de çok çektim dengesizlerden.
kaçan kovalanıyor sanırım,benim gördüğüm budur
şöyle bişey var,nerden buldum bunu falan deriz ya,bu dengesizler adamı çekiyo garip bi şekilde ya.
bilhassa terazi burçlular bu şekilde.
bu sorunları duyguları hepimiz yaşıyoruz ve inan bazı arkadaşlarımın başına gelenlerin yanında seninki hafif bile kalır...
çıldırmaktan döndüler,gel beni iste,çocugun ailesinin karsısında ben bu salağı istemiyom gel gene beni iste vs vs diye giden mevzular olaylar...çözümü çok başit:haketme olayı...sen bunlarıoda seni hakediyormu?olaylar anlattıklarınsa cevap basit...
ozaman sadece üzül bir insan nasıl böyle olabilir diye ve şükret daha ilerilerdende dönülebilirdi,zarar telafiedilemez olurdu...
herşey insan için muhakkak bizim için en kötüyü yaşayacağız ama sadece en kötü değil en iyiyide bulup yaşayacağız...ama iyiyi doğruyu güzeli bulmak için kötüye düsüncelerimizi hayatımızı kitlememek gerek...sakin ol akıllı ol hayatını topla yürümeye devam et...çünkü her zor basamak bizi hayatta daha iyiye ileriye götüren bir seviye mi ne diyeyim ifade edemiyorum...umarım anladın demek istediklerimi ve faydası olur...büyü vside salla,bu zihniyetteki insanlar kendileri buluyo cezalarını...
benim bir arkadaşım böyle biriyle aşk yaşadı ve sonunda intihar etti ve hayatını kaybetti. biz hiçbir şey yapamadık çünkü o kişiye çok tutkun görünüyordu. bu nedenle bizim onu kurtarmamız zordu ancak o kendi kendisini kendi iradesi ve aklı mantığı sayesinde kurtarabilirdi ama kurtaramadı.
bazı insanlar nedense böylelerini seviyor, daha değerli buluyor. çünkü böyleleri kendilerini daha zor insanlarmış gibi gösteriyor. kişi de her an kaybetme korkusu yaşadığı birine elinin altında ve gitmeyecekmiş hissi veren kişilerden daha çok bağlanıyor.
o yüzden aşkta hep kötü ruhlular kazanıyormuş gibi görünüyor ama kazın ayağı öyle değil aslında. takdiri ilahi mi desem bilmiyorum zamanla birşeyler oluyor bu kişiler de cezasını çekiyor. o yüzden intikam almaya da gerek yok aslında. çünkü ileride çekiyor bu kişiler.
biri intaharmı dedi???saçmalamayın...bende sevgilimden ayrıldım onun haricinde dünyam yıkıldı hemde rüyada tek tek önceden görerek...ama biseyler düzelio bakın kısa bi özet:sonra travis-closer dinlerken düsündüm ya yasanmaz artık hersey ters gitti istisnasız herşey...eee nasıl olacak dedim...bileği kessen çok acır...ama deneyim ya acile gelen yada gelmeyen bilek kesmis kişi ancak Türk filmlerinde ölüyo: )))ilac desen karıstırıp farklı ilaclar içince vucutta birbirini nötürlüyo,tek ilaç içsen 6paket epilepsi ilacı içen gördüm...tek ilaç kusturuyo...atlasan ölmezsen sürünüon sakat vs,genelde reflexden ötürü güzel düşülüp amaca ulaşılamıyor...tüp desen ortamı yalıtmak gerek,o biraz zor ve tüp biterse ii para yani...mide yıkanacak durumlarda resmen bahce hortumu sokuluyo baska travma olsunda bi daha tesebbüs etmesinler diye...dedim rezillik...sonra bi sabah perdelerin arasından güneş sızmaya başladı odama...galiba herşey yoluna giriyor...
o yüzden nefret,intikam,intaaar hayata küsme vs boşverin...kaderde bu yolda sadece kötü seyler kötü anlar yok...iyiler güzeller daha çok...kötüyü düsünmeye üzülmeye meyilli insan psikolojisi...ama herşey bir şekilde yoluna giriyor...