JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 04-10-2008, 17:47   #61

NightWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 NightWolf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNightWolf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Ama unutmayın ki birden çok tradisyon var.

Ki bence en uygunu deneyimli bir şamanın, totem hayvanınızı çağırması olur.. Böylece işin başlangıcında herşey güvenli bir şekilde ilerler..

NightWolf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-11-2008, 19:44   #62

Karma gücü: 1 essaline ne işi var bunun burada

şimdi burda başka bir arkadaşımız yanlışlıkla iblisi falan çağırabilirsiniz demiş ben sadece bir yolculuk yapmka istiyorum hayvanı falan yanıma çağırmak gibi niyetim yok nasıl korunucam yada çağırmamak için napmalıyım?
essaline isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-11-2008, 23:15   #63

Karma gücü: 1 Judge59 ne işi var bunun burada

Burada hayvandan başka varlığı çağırma ihtimali korkunuz ile doğru orantılıdır. Bir şeye dokunmanıza gerek yok. Zihninizde oluşturduğunuz bir kapıdan girin. Ve ormanın derinliklerine ilerleyin. Bu bir kısa meditasyon dizisidir. Bildiğim kadarı ile izah edecek olursam boğaz ve 3. göz çakranız biraz antrenmanlı ise basit vizyonlar görürsünüz. Siz ilerledikçe hayvanlar size eşlik edecektir. Sevgi ile davranınız. Ormanda su, kuş ve rüzgar sesleri duyduğunuzu hayal edin. Hiç bir varlığı korkutmaya gibi bir vizyon oluşturmayınız. Son olarak iyi bir gezinti ardından geniş bir alan hayal ederseniz orada durun ve arkanızı dönerek çevrenize bakınız. Başta bir varlık görünmese de size görünür hale geleceklerdir.

Bazen 3.göz çevresel faktörlerin etkisi ile vizyonu kaybediyor. O zaman 3 yada 4 hayvan varken bile siz 2 hayvan görebilirsiniz. Önemli değil. Size dokunmayacaklardır. O iki hayvanı netleştirmeye çalışın sadece. Ve tüm iyi niyetli tavırlarınızla sormak istediğiniz soru var ise sorunuz. Cevaplayacaklardır. Yeterli cevap aldı iseniz geri dönebilirsiniz. Onlara selam veriniz.

Tüm bunlar benim tekniğimdir. Konu başlığında aktarılan yöntem en temel yöntemdir. Aslına sadık kalırken benimkilerde aklınıza gelir ise mutlu olurum. syg.
Judge59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt Dün, 03:39   #64

InFlames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 InFlames ne işi var bunun burada

demin ilk denememi gerçekleştirdm ama odaklanamadım deliği yapıoyrm içine girdğimi hyl ediorm giriorm 2 adm attktan sora düşünemiorm gidemiorm sadce sipsiyah bir hiçlikte kalıorm ne gidorm ne dşnebilorm bide oturrk yptm birşey deişrmi ayrca müzğin sesi fanların sesinden azdı brr şmdi brdha denicem daha çok ses vererek

Sponsor Bağlantılar
Alt Dün, 10:35   #65

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

Türkçemize dikkat edelim lütfen..
umarım birdahaki denemende başarılı olursun.
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt Dün, 19:04   #66

InFlames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 InFlames ne işi var bunun burada

Türkçe ile ilgili bana sölediysen özür dilerim ya gece gec flm babamlada tartışınca sinirden öle oldu özür dilerim inş bu gece bir daha denicem

Alt Dün, 21:00   #67

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

başarılar
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt Dün, 21:10   #68

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

gerçektende mükemmel bir konu ve mükemmel bir açıklık olmuş ellerine sağlık..acaba bendemi girsem şu yeraltına ama benim inancım ve dinim var nese ben en iyisi ütopyada kalayım...

Sponsor Bağlantılar
Alt Dün, 23:19   #69

redflowers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 redflowers ne işi var bunun burada

Foruma yaklaşık 1 aydır üyeyim ama işlerimin yoğunluğundan dolayı pek aktif olamıyorum.Böyle bir paylaşımda bulunduğunuz için çok teşekkür ederim.Bir solukta okudum yazılanları.Umarım konunun muhattaplarına ulaşabilirim.Şamanizm yeni yeni ilgimi çeken bir konu.Reiki masterım bu tarz çalışmalar yapıyor ama daha öğrenme aşamasında olduğum için bu tarz konulara daha sonra girmem konusunda bir eğilimi var.

NightWolf totemin bir shaman tarafından çağırılmasının iyi olacağını söylemiş ama çevremizde kaç tane shaman mevcut o konuda şüphelerim var.Bırakın shaman olmayı ne olduğunu bile bilmeyenler had safhada.

Benim son zamanlarda 3. göz aktivasyonum kesik kesikte olsa aktifleşmiş durumda,imgelememin kusursuz olacağına inanıyorum uzun zamandır kuantum çalışmalarıyla uğraşıyorum.Ama spirütüel alemde mihenk taşı olarak bilinen shaman lık için bir çalışmam olmadı.Konu açılalı çok olmuş konuyu başlatan arkadaş başka konular açtı mı bilmiyorum bakıcam umarım bulabilirim ama bu tarz bir çalışmada ne kadar ileri gidilebilir onu merak ediyorum.Yani amaç sorularımıza cevap almak mı?Enerji yükseltmek mi?Birlik bilincine ulaşmak mı?

Bunları merak ediyorum.Açıklayacak bir arkadaş olursa şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılar.

redflowers isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama