JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 05-07-2008, 02:49   #41

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

valla benim bekçiler sızmış görünüyor ben de sızıyorum cümleten tatlı rüyalar

Alt 05-07-2008, 20:06   #42

GR2323 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 GR2323 yakında ünlü olacak gibi

çok teşekkürler
GR2323 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-08-2008, 13:04   #43

kuzgunz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 kuzgunz ne işi var bunun burada

Bu bi çeşit astral gibi bişeymi bana biraz öyle geldi astral seyahatten ne ayırıyo bu yerelatına inişi kafam karıştı ya yada normal astrala çıkıp öyle gitsek oluyomu ben idrak edemedim ya
--------------------
bide ya kafamıza göre bi hayvanı alıp gelirsek kendi hayvanımız diye o zaman ne olcak

Konu kuzgunz tarafından (19-08-2008 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
kuzgunz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-08-2008, 02:00   #44

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
kuzgunz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu bi çeşit astral gibi bişeymi bana biraz öyle geldi astral seyahatten ne ayırıyo bu yerelatına inişi kafam karıştı ya yada normal astrala çıkıp öyle gitsek oluyomu ben idrak edemedim ya
--------------------
bide ya kafamıza göre bi hayvanı alıp gelirsek kendi hayvanımız diye o zaman ne olcak
astral seyahate benziyor evet ancak astral seyahat alıştırmalarından farklı olarak, şamanların keşfettiği yer altı dünyasına iniş yapmak için olan bir uygulama.

bir ilerki basamak olan konuda size ait olan hayvanın size ne şekilde görüneceğini yazmıştım. önce bu keşif uygulamalarında deneyim kazanın, daha sonrasında şamanizme hazırsanız doğru olan hayvanı göreceksiniz

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-08-2008, 13:30   #45

kuzgunz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 kuzgunz ne işi var bunun burada

Ben bi deniyimde sonra yorum yazıyım sanırım denemeden anlamıcam saolun
kuzgunz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-08-2008, 18:32   #46

Typhon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 21 Typhon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant future

Emeğine sağlık =)
Typhon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-08-2008, 21:48   #47

AnDMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 AnDMe kısacası herkes için çok değerliAnDMe kısacası herkes için çok değerliAnDMe kısacası herkes için çok değerliAnDMe kısacası herkes için çok değerli

Gerçekten çok güzel konu belfalas en yakın zamanda deniycem fakat sorucağım bişey var
Yeraltına inerken herhangi bi korumaya ihtiyaç varmı yani negatif varlıklara karşı çünkü astral seyahat çalışmalarında da koruma önerilir örneğin etrafımızı kaplayan beyaz balon hayal etmek gibi... kısaca koruma imgelememiz gereklimi??
Yedi Kere Dolup Boşalan Dünya Değilmisin...
(Yunus EMRE)
AnDMe isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-08-2008, 21:53   #48

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
AnDMe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten çok güzel konu belfalas en yakın zamanda deniycem fakat sorucağım bişey var
Yeraltına inerken herhangi bi korumaya ihtiyaç varmı yani negatif varlıklara karşı çünkü astral seyahat çalışmalarında da koruma önerilir örneğin etrafımızı kaplayan beyaz balon hayal etmek gibi... kısaca koruma imgelememiz gereklimi??
yo hayır gerek yok... yanlızca yer altı dünyasındayken böcek ve yılanlardan uzak durun... onlar koruyucu hayvan değillerdir, sizi korkutabilirler bu yüzden

know thyself...

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-08-2008, 22:23   #49

AnDMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 AnDMe kısacası herkes için çok değerliAnDMe kısacası herkes için çok değerliAnDMe kısacası herkes için çok değerliAnDMe kısacası herkes için çok değerli

teşekkürler en kısa zamanda deniycem..
Yedi Kere Dolup Boşalan Dünya Değilmisin...
(Yunus EMRE)
AnDMe isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-08-2008, 01:53   #50

Witch_Queen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Witch_Queen ne işi var bunun burada

Çok güzel ve açıklayıcı bir anlatım olmuş . Emeğine sağlık... Davul seside gayet güzel... En kısa zamanda deniycem. Umarım sonuç alırım
Witch_Queen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-08-2008, 01:56   #51

beğendiğinize sevindim, ilginiz için teşekkürler

know thyself...

Alt 19-09-2008, 06:16   #52

whyhionewhy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 whyhionewhy ne işi var bunun burada

1.sayfadaki ana bilgiden 6. sayfaya kadar olan yorum ve ekleme bilgilerin hepsini okudum ve sigara içtiğim için yarın sabaha doğru saat 5i beklemem lazım 24 saat sigara gibi maddeler kullanmamam lazım açlığada alışkın olduğum için son 5-6 saatte birşey yemesem bişiyde olmaz... yarın sabah 5 gibi bunu denesem iyi olucak sanırım uzun zamandır şamanizm'le ilgileniyordum fakat ritüellerini yapmayı planlamamıştım sadece bilgi topluyordum belfalas verdiğin bilgi harika... teşekkürleer
whyhionewhy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-09-2008, 16:26   #53

aneshera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 aneshera ne işi var bunun burada

bende tüm bilgileri okudum konuyuda çok beğendim öncelikle teşekkürler belfalas.. ve sana sorum olucak ilk olarak ses dosyasını yükledim ama açılmadı program seçin dedi wmp seçtim bu uzantıda açılmaz falan dedi hangi programda açıcam? 2.si yer altına indiğinzde geri dönmek isterseniz geldiğiniz yolu takip edin demişsin ya geri dönerken önüme engeller çıkarsa?geri dönüş yolumu unutursam? veya geri dönüş yolum diye bir yol olmazsa yok olursa orası? birde yılanlar ve böceklerden uzak durun demişsin bana zarar verirlermi peki? ve koruyucu almaktan bahsedilmiş orayı anlamadım bide orayı açarmsın yani tünelden çıkınca gerçeğe dönnce yanmda bi koruyucumu olucak? şimdiden teşekkürler..
aneshera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-09-2008, 18:56   #54

whyhionewhy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 whyhionewhy ne işi var bunun burada

önceki yazılanları sorulara belfalasın verdiği cvpları okumanı öneriyorum... bu arada şu parçanın açılımına gelelim o konuda yardım edebilrim... sen dosyayı indirdiğinde .rar formatında iniyo eerki parçayı onun içinden çıkardıysan içindeki dosya zaten bir mp3 dosyası ve winamp mp3 dosyasını çalar ama sen eminim .rar klasöründe takıldın makinana winrar kur sonra bu dosyayı winrarla çalıştır pencere açıldığında wizard die tuş war üstte ona tıkla next dediğin zaman o parçayı sana bi klasöre çıkartıcak masaüstüne atıcak ordan çalabilrsin.. kolay gelsin
whyhionewhy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-09-2008, 20:20   #55

saol hallettim parçyı da demın sorduğm sorulara yanıt bulamadığım için sordum yoksa bende bütün yorumların hepsini okumuştum.. o yüzden belfalastan cvp bekliyorum
Sponsored links

Alt 19-09-2008, 20:55   #56

Alıntı:
aneshera´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende tüm bilgileri okudum konuyuda çok beğendim öncelikle teşekkürler belfalas.. ve sana sorum olucak ilk olarak ses dosyasını yükledim ama açılmadı program seçin dedi wmp seçtim bu uzantıda açılmaz falan dedi hangi programda açıcam? 2.si yer altına indiğinzde geri dönmek isterseniz geldiğiniz yolu takip edin demişsin ya geri dönerken önüme engeller çıkarsa?geri dönüş yolumu unutursam? veya geri dönüş yolum diye bir yol olmazsa yok olursa orası? birde yılanlar ve böceklerden uzak durun demişsin bana zarar verirlermi peki? ve koruyucu almaktan bahsedilmiş orayı anlamadım bide orayı açarmsın yani tünelden çıkınca gerçeğe dönnce yanmda bi koruyucumu olucak? şimdiden teşekkürler..

geri dönüş yolunu unutacağınızı sanmıyorum çünkü inişi başardığınızda, içgüdüsel olarak geri dönüşü başarabileceğiniz anlamına gelir ve inerken karşılaştığınız engellerden fazlası karşınıza çıkmaz.

böcekler ve yılanlarla ilgili konuya gelirsek; böcekler ve yılanlar şamanik yardımcılar ya da şifacı ruhlar değildir ve bazı durumlarda yanlarına fazla yaklaşırsanız sizi korkutabilirler ve bu korku sizin bir dahaki yolculuklarınızda gevşeyememenize sebep olabilir. ama dediğim gibi yaklaşmamanızın ana nedeni korku değil size fayda sağlamayacak olmalı her zaman... korku ile hareket etmemek en doğru şeydir çünkü. umarım yardımcı olmuşumdur

know thyself...

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-09-2008, 21:25   #57

çok saoll belfalas ama son bi sorum daha olucak ben bunu odamda yapmayı planlıyorum ama ya kapı çalarsa veya ben tam yer altına inmişken biri gelip beni dürterse falan ne olur ?

Alt 19-09-2008, 22:23   #58

birşey olmaz.... astral seyahatte olduğu gibi birden bedenine dönmüş olursun tehlikesi yok... ama bu işte daha ilerlemek için herhangi bir gürültü olmaksızın dönmeyi başarmak önemlidir bu yüzden rahatsız edilmeyeceğin zamanlarda yapman daha iyi olur

know thyself...
Sponsored links

Alt 04-10-2008, 16:42   #59

NightWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 NightWolf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNightWolf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Bu konunun üstünden biraz geçmiş ama bildiklerimi anlatarak hortlatmak istiyorum..

Yeraltına inmeden önce, kesinlikle direkt bir tünel oluşturmanızı tavsiye etmiyorum. Her şaman öncelikle "Korunaklı Bölge" oluşturmalı kendine.. Nasıl oluşturuyoruz derseniz.

Yine bir imajinasyon çalışması, kendinize ait, sizden başkasının olmadığı ve doğanın yansıma olan bir kesit hayal edin. Yani doğa olsun sadece, araba ev olmasın.. Bu doğa görüntüsü de bilindik bir orman, deniz olmasın. Uç noktalar düşünün, denizin içinde ağaç, kayaların üzerinde rengarenk çiçekler gibi.. Korunaklı bölgenizi yarattıktan sonra bir süre burda etrafınıza bakının. Havayı soluyun, manzarayı görün, yeri hissedin. Yani duyularınızı burda uyandırın. Bir süre burda bekleyip etrafınızı keşfettikten sonta yeraltınıza gideceğiniz tünel, çatlak, kovuk gibi yeri hayal edin. Ondan sonra şaman yolculuğuna çıkmanızı öneririm.

Bir ay kadar önce konuştuğum bir şamandan öğrenmiştim bunu. Her şamanın korunaklı bölgesi vardır ve yeraltına gitmeden önce buraya gelmeniz gereklidir.

Totem hayvan mevzuuna gelince, bilgiğim kadarıyla yılandan totem hayvan oluyor, ve her totem hayvan size fiziksel bir etkide ve katkıda bulunuyor. Totem hayvanı ayı olanlarda genelde bir asabiyet görülür, bastırılmış olsa da bu asabiyet vardır ve yeri geldiğinde kullanılır. Totem hayvanı tavşan olanlarda hızlı bir koşma yetisi görülür, ki bunun için öncelikle totem hayvanınızı öğrenmiş olmak, onunla güç birliği kurabilmek ve sonrada fiziksel boyuttayken onun gücünü çağırabilmeniz gereklidir. Bu koşullar sağlandıktan sonra totem hayvanınızın gücünü kullanabilirsiniz.

Ayrıca size benden bir uyarı. Totem hayvanı deneyimli ve güçlü bir şamandan başkası çağırmamalıdır. Ruhlar tarafından eğitime alınmamış olan kişi totem ruhu çağırayım derken demon çağırabilir. Evet, bu deneyimsiz şaman adaylarının çokça düştüğü bir hatadır. Güç hayvanı kılığına girmiş bir iblisi çağırır ve onunla bir olur. Ki iş sadece totem hayvanıyla bitmez, çağırılan totem hayvan deneyimli şaman tarafından solar plexus ((güç)) çakrasına üflenir ve şaman adayıyla bağlantısı güçlendirilir..

Bu söylediklerim hakkında sorusu olan varsa yanıtlamaya çalışacağım Saygılar..

NightWolf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-10-2008, 16:49   #60

princetongirl_1818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 princetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerliprincetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerliprincetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerliprincetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerli

Ya bu çok üzücü
Yarının ümitleri genç nesil derler bize
İman veriyor hür vatanın hür sesi
Ebediyyen var olsun İzmir Atatürk Lisesi..! =(
princetongirl_1818 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama