Alıntı:
elfstitan´isimli üyeden Alıntı
eline sağlık belfalas.çok güzel bir konu.
ancak sormak istediğim bişey var.şaman kültüründe yeraltı dünyası denilen bu dünyanın astral evren ile bi alaksı var mı acaba.astral seyahat denemesi yaptın mı hiç?yaptıysan ona benziyor mu? |
beğendiğinize sevindim

aslında astral evren tarifine çok uygun bir yer. kabile şamanları tam olarak bizim bildiğimiz "astral evren" kavramını bilmediklerinden dolayı bu konuda bir yorumları yok. ben amaçsız astral seyahat yapmak istemediğimden astral evrene yolculuk çalışması yapmadım ama bu uygulamalarda gittiğim mekan anlatılan astral evren kavramına benzediğini düşünüyorum ve bence kesinlikle alakası olan bir yer

--------------------
Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı
2. denememde yol almaya başladım deliğe girdim fakat 5 veya 6. dakkada yol tıkandı ileriye gidemedim. Başım ağrımaya başladı ve bir ses duydum uyandığımda 7.45ti denemelere devam.  |
evet bazen tıkanmalar oluyor. eğer aynı yolu izlerken tekrar bi tıkanma yaşarsan imajine ettiğin delik inişin için uygun ettiğin delik değildir demektir. bu yüzden farklı bir yol aramanızı öneririm
bu arada yakında farklı davul ritmleri de ekleyeceğim belki onlar daha etkili olur. şaman enstrumanları ve ritmleri ile ilgili okuyorum bir süredir. yeterli bilgiye sahip olduğumda o konuda da bilgi vermeye başlayacağım