Ben denedim ve bugün 10 cu gün oldu .ve inanamadım ilk karşılık gördüğümde çok heyecanlandım elim ayağım dolaştı .aradan 4 gün geçti ve eğer isteseydim bugün neredeyse ilişkiye girecektik o nedenle çok mutluyum.fakat takıldığım bir konu var.ben ayakkabı derisi kullandım ayakkabıcılardan ücret karşılığı aldım ve bu saatlerde de yani sabah saat 4 de yapmaya başladım.Anne ve kız ismini kullandım.bugün 10 gün oldu .bi 10 gün daha yapmaya devam edeceğim ancak 20 gün dolduktan snra bu deriyi ne yapacağım yakacakmıyım atacakmıyım saklıcakmıyım bu konuda bilgi istiyorum zira bozulmasını istemiyorum.teşekkürler.
değmeyeceğini düşünerek yapmamaya karar verdim...çünkü yapsam bile muhtemelen gelip ya o benim sinirimi bozacaktı,ya da ben onunkini..gerek yok diye düşündüm...
Ben denedim ve bugün 10 cu gün oldu .ve inanamadım ilk karşılık gördüğümde çok heyecanlandım elim ayağım dolaştı .aradan 4 gün geçti ve eğer isteseydim bugün neredeyse ilişkiye girecektik o nedenle çok mutluyum.fakat takıldığım bir konu var.ben ayakkabı derisi kullandım ayakkabıcılardan ücret karşılığı aldım ve bu saatlerde de yani sabah saat 4 de yapmaya başladım.Anne ve kız ismini kullandım.bugün 10 gün oldu .bi 10 gün daha yapmaya devam edeceğim ancak 20 gün dolduktan snra bu deriyi ne yapacağım yakacakmıyım atacakmıyım saklıcakmıyım bu konuda bilgi istiyorum zira bozulmasını istemiyorum.teşekkürler.
Majikal uygulama yaptuğın hiçbir parçayı çöpe atma. Toprağa gömmeni veya bir keseye koyup saklamanı öneririm.
aşk ne kdar kuvvetli olursa olsn yapmacık olduğu aklına geldikçe huzursuz olursun üstelik bir insanın iradesinide elinden alırsn şahsen bukdar kuvvetli bi büyü çok sakıncalı en iisi sıfırdan başlayıp kademe kademe ilişkini doğal yollarla ilerlet ve izle en güzel aşk büyüsü bu
arkadaşlar şimdi bu büyü ay büyürken yapılmalı. ama 20gün ya,bi bayan olarak hem ay büyürken hem de 20gün boy abdestli denk gelmiyor benim malesef yani şart mı her zaman boy abdesti,yoksa o günlerde zorunlu olarak abdest olmadan yapayım mı? çünkü 20gün ard arda ara vermeden olacak sanırım.
Ben de yapıcam büyü yapmak çok günah ama olsun.Bu büyüyü intikam için yapıcam bana gelsin ama reddedicem onu.Şimdi bi sorum olucak
1. bu büyü iki kişi için yapılır mı?2. anne adını bilmiyorummmm illa şart mı????
Büyü yapmanın günah olduğu düşüncesi bir negatiflik yarattığından engel yaratabilir. İki kişi için elbet yapılır ama sonuçlarına katlanmak zorundasınız. Size aşırı bağlanırsa ve reddedilirse zarar vermeye çalışabilir. Anne adı gereklidir sırf bu büyü değil çoğu büyüde anne-baba adı kullanılır. Unutmayın istediğiniz aşkın 3 katı gelicektir bu da saplantı demektir.
ismini yazdım koydum dairelerin içine kenara..ritüelini yapmadım...ne hali varsa görsün yaa...bilmiyorum yaparım bi ara belki..sağım solum hiç belli olmuyor...intikam duygusu feci bişey cidden...
zaten ne zamandır kararsızsın yapıp yapmamak konusunda. umarım yapmana gerek kalmadan o kişi ayağına gelir.
arkadaşlar benim de sorumu cevaplayabilir misiniz? özel günüme denk geliyor,bu durumda ne yapmalıyım? daha önce başlayayım denk getireyim desem ay küçülüyor olcak.
Slm bişey sorabilirmiyim ben bu büyüyü biraz araştirdim ve kullanilan kalem çini mürekkebi olmali denyor sizin arkadaşiniz ne kullandi acaba yada deneyen arkadaşlar var siz kalem ne kullandiniz
--------------------
Alıntı:
cgds33´isimli üyeden Alıntı
bu büyünün tarifini, çok yakın bir arkadaşımdan aldım ve sizlerle hemen paylaşmak istedim çünkü o uyguladı ve hala birlikteler...
büyünün günah olduğuna gelince; herkesin inancı kendine diye düşünüyorum (lafım size değil mercury) arkadaşımında dediği gibi çok rahatsızsanız bu durumdan witchcraft uygulamaları bölümüne girmeyebilirsiniz.
dikkate aldığınız için ben teşekkür ederim.
ya biraz daha ayrıntıya ihtiyacımız var sanırım kullanılan tütsünün türü ve mumun rengide önemli mesela kırmızı aşkı simge ediyor beyaz saflıgı gibi birde bu arada deneyen arkadaşlar ne tarz kalem kullandınız acaba bende bu büyüyü yapıcam ve bunlar aklıma takıldı yardımcı olurmusunuz bu büyü 20 gün yapılacak hergün farklı bir derimi hazırlayacağız yoksa ilk gece hazırladığımız deriyi geri kalan 19 gün boyunca canbar vs vs diye okumamızmı gerekiyor bu arada belki abşkalarınında kafasına takılmıştır diye sormak istedim dairelerin ortasına yazılan isimler normal yazdığımız günlük el yazısı ile gibi türkçemi olacak yoksa arapça vs mi yazmalıyız genelde büyülerde öyle oluyor biz türkçe yazacağız galiba
Konu megafrequency tarafından (02-07-2008 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
arkadaşlar ben deriyi aldım çinimürekkebinide aldım ama bi deneme yapmak için derinin üstüne çini mürekkebi ile bişey yazayım dedim. yazılmıyor. yani nasıl diyeyim mürekkebe diviti batırdım derinin üstüne yazmaya çalıştım ama mürekkep derinin üstünde kalmıyor,emmiyor yani deri mürekkebi. acaba benim aldığım çini mürekkebinde mi bişey var?
bir de benim ve sevdiğim kişinin iki ismi var. bütün isimlerimizi de yazmalımıyım?
tersini çevirip dene derinin...o da olmazsa pilotla yaz bence..eskiden sadece çini mürekkepleri varmış..pilot kalem olsa herhalde onunla da yaparlarmış yahu büyüleri..o kadar detaycı olamamak lazım bence artık..amaç ritüelin gerçekleşmesi...geri kalanlar araç sadece
tersi dediğiniz süet yeri sanırım. evet o şekilde yaptım oldu
zaten pilot kalemle de denedim onlarla da olmuyor,kaygan yerine yazı tutmuyor.
en iyisi tersine çevirmek öyle yazmak.
peki 2isimli olunca isimlerin hepsi de yazılmalı mı?
iki isimli olduğunda muhtemelen hoca kulağına her ikisini de okumuştur..anadoluda bilirsiniz kırkı çıkmadan bebeğin kulağına ezanla birlikte ismini okurlar,adını iyi bellesin diye...evet her iki ismi de yazarsanız netice bence daha iyi olur ama başlığı açan arkadaşımız konuya gelen sorulara kendisi bizzat cevap verse daha da güzel olur diye düşünmekteyim..
teşekkürler arkadaşlar,ilgilenip sorularımı cevapladınız.
sanki ne kadar çok ayrıntıya talkılır da ayrıntısıyla uygularsam daha başarılı olcakmışım gibi geliyor nedense ondan herşey kafama takılıyor.
neyse yapacak diğer arkadaşlara da şimdiden kolay gelsin. hepimiz güzel haberlerimizi yazarız inşallah.
İki kişiye yapmaktan vazgeçtim.Soruma cvp verdiğiniz için tşkler.Ben de sevgilime deneyeceğim.3katı sevgi değil 5 katı sevgiyle aşık olsa da olur.
Zaten seviyorum diyor ama gerçekten sevip sevmediğini yalnızca o bilir.
Peki bu büyünün bana geri dönüşü ne olucak??Aynı şekilde geri döner derler ya en kötü ihtimalle ben onu çok severim değil mi?Nefret etme ihtimalim var mı???Bu gece uygulamayı düşünüyorum....