12-06-2008, 21:09
|
#21 | | -YASAKLI-
|
büyülü ya da büyüsüz..aşk olsun da  |
| |
12-06-2008, 22:18
|
#22 |
|
Saımsakla aşkı bağdaştıramıyorum, okuyunca şok oldum resmen, zaten bir insanı aşık etmenin yolları var bunlar da düşüncede başlar bi kere öncelikle o kişiyle çok farklı-tanıdığı herkesle kurduğu ilişkiden çok farklı biir ilişki kurmak gerekir, gözler ve bakışlar çok etki eder, bir de yoğun istek o kişiyi çeker. Sarımsak ve aşk buna takıldım kaldım, benim gibi takıntılı olanlarr zaten yapamaz, yapsa da takıntısıyla karşılaşır
aşık olunması istenen kişi eğer geçici bir hevesle istenmiyorsa olmasına değer aslında ...
İnsanlar doyumsuzdur ne var ki  |
| |
12-06-2008, 22:25
|
#23 | | -YASAKLI-
|
sen bağdaştıramıyosun ama bağdaştırılabiliyor demekki istediğin kadar bakış ve gözlerin olsun tipin kötüyse kafadan bir sıfır yenik başlarsın geneldede başarısız olursun |
| |
12-06-2008, 22:33
|
#24 |
|
Siz bağdaştırabiliyo musunuz?
Bağdaştıramayan bir tek ben değilim bu arada bi önceki sayfalarda bağdaştıramayan başka arkadaşklar da var. Bu aynen şuna benziyor örneğin siyahla beyazı geceyle gündüzü ayla güneşi bağdaştıramamaya o derece bağdaştıramıyorum. Sonsuza kadar da bağdaştıramam, beni kimse sarımsak ve aşk yanyana gelebilir önermesine ikna edemez. Çünkü sabit demek ki bu inanç. Bana göre burada büyü uzay, aşk ve sarımsak iki ayrı element oluyor ve bu elementleri bu uzayda hatta galaxinin hiç bir noktasında birleştiremiyorum tıpkı gecenin olduğu yerde gündüzüün olmayışı kadar keskin ve gerçek. Zaten büyü kişiye özeldir(cadılıkta) burdaki bütün cadı arkadaşlarıma saygı duyuyorum lütfen siz de benim düşüncelerime saygı duyun.
Teşekkürler. |
| |
12-06-2008, 22:37
|
#25 | | -YASAKLI-
|
tabiki düşüncene saygı duyuyorum bilirsinki bu gerçek ama uyumsuzlukta bir uyumdur bunu söylemeye çalışıyorum sonuçta malzemeden daha önemli olan amaçtır |
| |
12-06-2008, 22:42
|
#26 | | -YASAKLI-
|
Alıntı: angeleyess´isimli üyeden Alıntı
Saımsakla aşkı bağdaştıramıyorum, okuyunca şok oldum resmen, zaten bir insanı aşık etmenin yolları var bunlar da düşüncede başlar bi kere öncelikle o kişiyle çok farklı-tanıdığı herkesle kurduğu ilişkiden çok farklı biir ilişki kurmak gerekir, gözler ve bakışlar çok etki eder, bir de yoğun istek o kişiyi çeker. Sarımsak ve aşk buna takıldım kaldım, benim gibi takıntılı olanlarr zaten yapamaz, yapsa da takıntısıyla karşılaşır
aşık olunması istenen kişi eğer geçici bir hevesle istenmiyorsa olmasına değer aslında ...
İnsanlar doyumsuzdur ne var ki  | yazıp yorum yapmaktansa..bir dene bakalım herhangi birisine..sonuçlarını yaz öğreniriz,ne dersin
kimse de ahkam kesmemiş olur......... |
| |
12-06-2008, 22:48
|
#27 |
|
Ne demek efendim ahkam kesmek, emeğinize saygı duyuyorum, ben takıntılı biriyim diye belirtmiştim zaten ..  ama denersem haberdar ederim.
-------------------- Alıntı: ChEEkYkiTTy´isimli üyeden Alıntı
yazıp yorum yapmaktansa..bir dene bakalım herhangi birisine..sonuçlarını yaz öğreniriz,ne dersin  |
Sevgili KITTY;
Peki ben her hangi birisine yapınca sonra ondan nasııl kurtulacağım bu konuda da bilgi veriniz lütfen  
Konu angeleyess tarafından (12-06-2008 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |
12-06-2008, 22:50
|
#28 | | -YASAKLI-
|
kiky değil bikere doğru yazmanı öneririm bu saygısızlık gibi anlaşılır "KİTTY" ayrılmak istersen uzaklaştırma büyüsü öneririm sana |
| |
12-06-2008, 22:51
|
#29 |
|
Alıntı: |
beni kimse sarımsak ve aşk yanyana gelebilir önermesine ikna edemez
| Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer 
_______
Her ne kadar aşk büyülerine karşı olsamda emeğine sağlık ChEEkYkiTTy.
__________________  |
| |
12-06-2008, 22:53
|
#30 | | -YASAKLI-
|
angel;
terbiyesizliğin alemi yok arkadaşım..rumuzları doğru yazmaya,insanlara saygı göstermeye ve bu sitede olur olmaz bilgili bilgisiz her yere müdahele etmemeye özen gösteriniz...insanların dikkatini ve alakasını bu biçimde çekemezsiniz...
+
bu büyü tutarsa kurtulmak istiyorsanız da forumda arayın var onun çaresi olan başka büyü...araştırınız...
hazıra konmakla şımarmak arasında çok ince çizgiler vardır...tutunmak istenilen yerde durduk yerde binilen dalı kendi başına kesmek de normal değildir...
pardon bir de;size daha fazla cevap yazamayacağım...zira vakit nakittir ve daha değerli şeylere verilmelidir..mesela daha fazla araştıran ve öğrenmeye ilgili kişilere.... |
| |
12-06-2008, 22:54
|
#31 |
|
AAAaaa düzelttim aceleyle yanlış yazılmış özür dilerim. Siz de uyarma şeklinize dikkat edin lütfen ben siz diye hitab ediyorum siz de bana sen diye hitap ediyorsunuz bu birinci dikkatimi çeken, ikincisi de ' bikere '. Saygımızı görelim  |
| |
12-06-2008, 22:56
|
#32 | | -YASAKLI-
|
angeleyes bilirsinki sen tek kişisin ve sen demekte büyük bir problem olmaz siz sadece nezaket gereken yerlerde kullanılan bir kelimedir ve sen demek kesinlikle saygısızlık değildir konuyu tartışmaya çevirmeyelim sen denemeden yorum yazar ve eleştirirsen karşında eleştiri bulursun bunu tartışmaya çevirme istersen, karşındakiler çocuk değil en azından kitty çocuk değil bi profillere bakıver biraz saygıyı bil lütfen tamam uzatma bu konuyu seninde bilgin var benimde bilgim var onunda bilgisi var ama senin yaptığın denemediğin konuda olmaz demek bu kadar keskin bilgin olduğunu düşünmüyorum |
| |
12-06-2008, 23:04
|
#33 |
|
Alıntı: ChEEkYkiTTy´isimli üyeden Alıntı
angel;
terbiyesizliğin alemi yok arkadaşım..rumuzları doğru yazmaya,insanlara saygı göstermeye ve bu sitede olur olmaz bilgili bilgisiz her yere müdahele etmemeye özen gösteriniz...insanların dikkatini ve alakasını bu biçimde çekemezsiniz...
+
bu büyü tutarsa kurtulmak istiyorsanız da forumda arayın var onun çaresi olan başka büyü...araştırınız...
hazıra konmakla şımarmak arasında çok ince çizgiler vardır...tutunmak istienilen yerde durduk yerde binilen dalı kendi başına kesmek de normal değildir...
pardon bir de;size daha fazla cevap yazamayacağım...zira vakit nakittir ve daha değerli şeylere verilmelidir..mesela daha fazla araştıran ve öğrenmeye ilgili kişilere.... |
İlk olarak terbiyesizlik yaptığımı hiç sanmıyorum. Saygı gösteren benim fakat karşılığını alamayan da benim yani saygısızlık yapan sizsiniz. Ne kadar bilgili olduğumu size ispatlamak zorunda değilim, yazılarıma dikkat eden bunu rahatça anlayabilir. İki üç büyü biliyorum diye kendinizi bilge ilan edemezsiniz.
İkincisi kimsenin dikkatini çekmeye çalışmıyorum ve öyle bir derdim yok. Bu sitede bulunan büyülerle çok etkili şeyler yapılamaz bu üçüncüsü.
Sarımsak ters etki yaratabilir bu da sonuncusu.
Zaten cevap vereceğiniz bir şey bırakmadım. |
| |
12-06-2008, 23:07
|
#34 | | -YASAKLI-
|
........................................ ..............  |
| |
12-06-2008, 23:45
|
#35 |
|
Alıntı: Parapsikolog´isimli üyeden Alıntı
angeleyes bilirsinki sen tek kişisin ve sen demekte büyük bir problem olmaz siz sadece nezaket gereken yerlerde kullanılan bir kelimedir ve sen demek kesinlikle saygısızlık değildir konuyu tartışmaya çevirmeyelim sen denemeden yorum yazar ve eleştirirsen karşında eleştiri bulursun bunu tartışmaya çevirme istersen, karşındakiler çocuk değil en azından kitty çocuk değil bi profillere bakıver biraz saygıyı bil lütfen tamam uzatma bu konuyu seninde bilgin var benimde bilgim var onunda bilgisi var ama senin yaptığın denemediğin konuda olmaz demek bu kadar keskin bilgin olduğunu düşünmüyorum | Hiç birinizle tartışmayacağım yeter yani profillerde ben bir bilgelik göremedim ayyrıca.
Kimse kendini bilge, görüp tanımadığı kişiyi bilgisiz zannetmesin. Bana sen diye hitap etmeye devam etmişsin, tebrikler bu beklenirdi senden de ! ben tek kişiyim sen de öylesin !
Bu yazıya da saygımı göstermiştim, amacım eleştiriden ziyade düşüncelerimi sunmaktı bu forum ortamında yoksa sizden daha fazlasını biliyorum, benim büyülerimde hiç bir şeye gerek yoktur ipe çöpe sapa....... |
| |
12-06-2008, 23:48
|
#36 | | -YASAKLI-
|
hiçbirinizle tartışmayacağım demişsin ama sinirlisin ve saldırıyosun kimse kendini bilge görüp tanımadığı kişiyi bilgisiz zannetmesin demişsin ama bizden bilgili olduğunu söylüyorsun düşüncelerimi sunmaktı diyorsun ama yanlış bildiğimizi söylüyorsun acaba ne söylediğini sen biliyomusun sayın bilge angeleyes |
| |
12-06-2008, 23:57
|
#37 | | -YASAKLI-
|
parapsikolog kardeşim,sitemize dahil olduğundan beri ;girdiği her forumda birileriyle takışan ve verilen bilgiye daima her ne olursa olsun kendi engin bilgilerine dayanarak hoşnutsuzluk bildiren kişilere boş yere cevap verilmese bence daha hoş olur aslında...  |
| |
14-06-2008, 18:17
|
#38 |
|
Yanlış bir önerme lütfen önce mesajlarımı inceleyiniz  |
| |
14-06-2008, 18:40
|
#39 |
Karma gücü: 2  |
Selam. Oncelikle Paylastigin Icin Tesekkur Ederim Yaptiginizi Herkes Yapmaz. Merak Ettigim Bir Seyi Sormadan Gecemeyecegim Bu Buyuyu Yapipta Basarili Olan Birisi Varmi |
| |
14-06-2008, 19:52
|
#40 | | -YASAKLI-
|
Alıntı: assybrazen´isimli üyeden Alıntı
Selam. Oncelikle Paylastigin Icin Tesekkur Ederim Yaptiginizi Herkes Yapmaz. Merak Ettigim Bir Seyi Sormadan Gecemeyecegim Bu Buyuyu Yapipta Basarili Olan Birisi Varmi | bilemiyorum arkadaşım..mesela ben denemedim...deneyip sonucu yazan olursa da memnun oluruz.... |
| | |