JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 07-06-2008, 02:08   #21

cheriour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 cheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to behold

nasıl yani şimdi bunlar büyü mü? zönk :S
cheriour isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-06-2008, 17:52   #22

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu büyüler size fikir vermek amaçlı olmalıdır. İnancınıza göre değiştirmelisiniz. Örneğin bir büyüde tanrılardan güç isteniyorsa ve siz tek tanrılı bir dine inanıyorsanız pek bir işe yaramaz. Ayrıca çoğu büyü cadı büyüsü.4 element çağrılıyor . Sadece sözleri okumak pek bir işe yaramaz.
hepinize teşekkürler tamam çoğu cadı büyüsüde diğerleri ne?
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-06-2008, 17:58   #23

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Verilen büyüler witchcraft büyülerinin verildiği bir siteden alınmış. Diğerleri diye birley yok.

Alt 10-06-2008, 18:54   #24

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Agree Spell

Light a pink candle for love and a blue candle for healing on a
friday evening. Say the following incantation:

"Please (name of person), do think again.
May the consequence heal my pain.
Grant my request to me and you'll see,
The good in your heart set me free.
Bless you."

Kısmını çevirdim :

Birleştirme Büyüsü ( Birinin sizinle aynı fikirde birleşmesi size karşı gelmemesi için yapılır.)

Açık pembe bir mum( aşk,sevgi vb. için ) ve mavi bir mumda (iyileştirme) için kullanılarak Cuma akşamı yapılır. Büyüyü gerçekleştirirken bunları söyleyin :

" Lütfen ( istediğiniz kişinin ismi ), tekrardan düşünsün.
Sonuçta acımı iyileştirebilirsin.
İsteklerimin onaylanması bana nasip olrusa, Göreceksin!!!
İyilik senin kalbinde ve beni özgür kılıcak .
Kutlu olasın."

Bilmiyorum tam çevirebilmişmiyim ama denedim en azından. İddalı değilim. Yanlışlarım vardır lütfen düzeltin.
--------------------
Lost and Found Spell

What you need is a picture or an item that may represent what you have lost; 7 green candles and a gold or silver colored incense

at a noon hour, chant this 3 times:
"Guiding spirits I ask your charity, lend me your focus and your clarity.
Lead me to what I need to find restore that and my peace of mind. So shall it be!"

Wait for the candles to burn out then the spell will start to work

Kaybetme ve Bulma büyüsü :

Neye ihtiyacınız var bir resim yada bir eşya mı ? İşte bu size öncü olabilir :

7 tane yeşil mum altın yada gümüş renkli ( kokusu size kalmış) tütsü

Öğle saatlerinde; bu ilahi( şiir) 3 defa sölenir :

"Rehber ruhlar yardımınızı istiyorum, odağınızı ( güzünüzün odağı manasında ) ve saflığınızı bana ödünç verin. İhtiyacım olanları bulmamda ve aklımın huzurunu sağlamamda bana önderlik edin. Ki bende yapabileyim!"

Mumlar bitene kadar bekleyin sonra büyü çalışmaya başlıcaktır.

Parantez içindekiler bnm yorumum arkadaşlar...
--------------------
Wart Spell

Here is one folk spell. People used in old times and really does work. Try it and you will see.

* This spell is intended for people who want to remove some wart off their body no matter how big or small they are.

Get a one small pea, touch the wart with the pea, fold it in a paper and bury it in moist ground, I repeat MOIST GROUND.
As the pea rots, so the wart will go away.

Siğil Büyüsü :

İşte bir halk büyüsü. İnsanlar bunu eski zamanlarda kullanmışlar ve gerçekten işe yaramış. Deneyin ve görün.

* Bu büyü insanlara kasıtlı yapılır. Kim kendi vücudunda siğil çıkarmasını ister. Siğiller irinli değillerdir. Ve büyük ve küçük olabilirler.( Yani isteyerek yapılan bir büyü imiş kendileri ve irinli siğillerde kullanılmazmış.)

Bir tane küçük bezelye alın, siğile bezelye ile dokunun. Kağıdın içine sarın ve nemli bir alana gömün. Tekrar ediyorum nemli bir yer. Bezelye çürüdükçe siğilde gidecektir.

Bence bir büyü gibi değil belki eksik almış olabilirim yanlışlıklar için şimdden özür diliyorum.

Konu Valakar tarafından (10-06-2008 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-06-2008, 19:01   #25

armstrong - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 armstrong kısacası herkes için çok değerliarmstrong kısacası herkes için çok değerliarmstrong kısacası herkes için çok değerli

çeviri için çok saol arkadaşım
armstrong isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-06-2008, 19:18   #26

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

To Make Someone Forget a Secret

ou will need: a black candle; a sheet pf paper with the words: MY SECRET written in pencil on side,
and your actual
secret on the other; and eraser (if there is already one on your pencil--fine.)

What to do: Light the black candle, say the following words while erasing the letter M:

As I erase one letter away

You'll forget my secret (the person's name) today,

And when the last letter is erased and burned

My secret to you--shall never return!

Snuff out the candle. Every night earse the next letter. When the letter T is erased,
use the flame of the candle to burn the paper, and say: So mote it be!
------------------------------------------------------
Birisine sırlarını unutturmak :

Şunlara ihtiyacınız var : Siyah bir mum, bir yaprak kağıt sözcüklerle beraber : "Sırrım" yazılmış tarafa Kalem ve sizin asıl sırrınız diğer taraf ve silgi ( eğer zaten kaleminiz üzerindeyse--güzel)

Ne yapıcaz : Siyah mumu yakın, M harifni silerken kelimeleri takip edin ( söyleyin ) :

"Ben bu bir harfi silerken
( unutmasını istediğiniz kişi ) benim sırrımı unutacaksın
Ve ben son harfi sildiğimde ve yaktığımda
Sırrım sana asla dönmemeli !!!"

mum ipinin yanmış kısmını kesin. Her gece bir sonraki harfi silin. T harfini sildiğiniz zaman mum alevini kullanarak kağıdı yakın ve söyleyin Zerre kadar olsun .

Bu en kötüsü oldu sanırım ...
--------------------
Önemli değil arkadaşım elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. Yapabildiysem ne mutlu bana

Konu Valakar tarafından (10-06-2008 Saat 19:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-06-2008, 00:16   #27

wiccann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 wiccann yakında ünlü olacak gibiwiccann yakında ünlü olacak gibi

kendinizde yapabilirsiniz aklınıza gelen büyüyü ama kafiye düzgün ve birbirine uymak zorunda
--------------------
[quote=emtrem;265459]bu büyüleri ingilizce okusakda oluomu[/QUiOTE]

evet ingilizce olarak okusanda oluyo

Konu wiccann tarafından (18-06-2008 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
wiccann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-06-2008, 06:47   #28

angeleyess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
Summoning a Spirit or ghost...(bunu çok merak ettim

For conversation with the dead go to a cemetery; avoid the grave's Annoyance, speaking always gently:

"Earth, bone,
And winding sheet,
Let this spirit
Come to me-
Yet send it
In peace,
Or not at all."
If it comes, it should be offered white wine, not red; and knelt to, from pity.
Bunu çevirdim:

Ruh Ya da Bedensiz Çağırmak

Ölüyle sohbet için mezarlığa gidiniz. Kızgın konuşmaktan kaçının ve daima kibarca konuşun:

"Dünya, kemik
ve esen çarşaf,
bu ruhun bana gelmesine izin ver,
ya barış içinde gönder ya da hiç(gönderme)."

Eğer gelirse, beyaz şarap ikram edilmelidir, kırmızı değil ve merhametle-şefkatle
ona doğru diz çök-eğil.
angeleyess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-06-2008, 13:29   #29

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

güzel çeviri eline sağlık çeviride tek bi cümle eksik onu da ben söyleyeyim: mezarları rahatsız etmekten kaçının(sadece kızgın davranmayın aynı zamanda huzursuz edecek davranışlardan da uzak durun)
--------------------
Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu büyüler size fikir vermek amaçlı olmalıdır. İnancınıza göre değiştirmelisiniz. Örneğin bir büyüde tanrılardan güç isteniyorsa ve siz tek tanrılı bir dine inanıyorsanız pek bir işe yaramaz. Ayrıca çoğu büyü cadı büyüsü.4 element çağrılıyor . Sadece sözleri okumak pek bir işe yaramaz.
evet sadece büyüleri okumak işe yaramaz. ancak bu cümle sanki "sadece cümle söylemeye yönelik büyüler işe yaramaz" gibi algılanabilir o yüzden konuyu biraz açmak isterim.
sözler bir cadının en büyük gücüdür ancak sözlere gücü veren konsantrasyonunuzu, isteğinizi ve enerjinizi bu cümlelere çok iyi aktarabilmektir. önceden yazılmış, kendi yazmadığınız sözler de etkili olabilir ancak onları içselleştirmiş ve aranızda güçlü bir bağ kurduysanız. o yüzden eğer o cümleleri söylerken çok güçlü bir istek, konsantrasyon hissedemiyorsanız kendinize göre düzenlemeniz ve bazen en baştan yazmanızı öneririm (ya da farklı bir dilde söylemek sizi daha fazla motive ediyorsa istediğiniz dile çevirebilirsiniz)

know thyself...

Konu belfalas tarafından (18-06-2008 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama