JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 21-05-2008, 20:52   #21

darkred_cactus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 darkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerli

kaybedecek bir şeyin yok mu?ailen?arkadaşların?aşkın?hayatın söz konusu olmayabilir,ama AKLIN?

yapmayın Allah aşkına,manik depresif bir vakayım,genellikle karamsarım ama "mantıklı" davranmak gerekirse insanın herşeyden önce kaybetmemesi gereken bir şeyi,"ruhu" olduğunu unutmamak gerekiyor...

Alt 23-05-2008, 19:06   #22

baltor90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 baltor90 ne işi var bunun burada

Alıntı:
Parapsikolog´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım ben yazılarda kızgınlık görmüyorum aksine seni düşünerek herkesin uyarı yaptığı aşikar ama sen illa birşeyler öğrenmek istiyorsan ufak büyülerden başlamalısın ki başladığınıda düşünüyorum ama iş kara büyü olunca bu herkesin bilmemesi gereken konular arasına girer ve bunu bilen ama uygulayamayan insanlar genelde kendilerini özel hissettikleri için açıklamaz, bilen ve uygulayan kişilerde bunun yanlış kullanılmaması için açıklamaz ama özelden kara büyü yapabilen kişiler sana ulaşırsa öğrenebilirsin... ama tavsiye olarak uygulanmaması gerektiğini düşünüyorum
teşekkür ederim beni düşündüğünüz için.evet ben bana kızılıyormuş gibi hissettim özür dilerim yanlış anladığım için...
arkadaşlar aslında beni düşünmenize gerek yok ben çok uzun zamandan beri bu işin içindeyim ve bir çok kara büyüde yaptım.bundan utanç duyuyorum ama gerçek bu..
benim amacım yapmak için değil sadece bilgi ve inceleme amacıyle soruyorum..
yani sadece konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa mutlu olurum..
teşekkürler...bazılarınızı kırdıysam yada meraklı bi baş belası gibi göründüysem özür dilerim
baltor90 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-06-2008, 20:26   #23

Almond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Almond ne işi var bunun burada

ben kimsenin yaptklarına karışmam ama denge meselesi,bozulmaması gerek bence,birilerinin yaptıı hatayı başkaları çekmemeli yada hak etmedii şeyleri (((veya hak ettii))) kendi elimizle yaşatmamalıyız,((( hatırlatırım 3ler yasası ))) eden bulur
Almond isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-06-2008, 17:39   #24

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

İlk önce konuyu açan arkadaşım. Kara büyü yapmak için yeterli iradaye sahip misin ? Bu bir
İki Kara büyü yaparken gereken malzemeler hakkında bilgin var mı ?
üç sonucunda başına gelebilecek hadiseleri biliyormusun ?

Ben bikaç bişi söleyeyim ama sen genede kendin biliyosun. İnsanların iradesi kara büyü yapmak için çoğunlukla yeterli değildir bu yüzden ruhani ve şeytani varlıklara baş vurulur. Ve malzemeleri de kan, mezar toprağı, hayvan leşleri ve parçaları, vb iğrençliklerle doludur. Ve sonucunda büyüyü yapmak için çağırdığın yaratık senin iradene üstün gelirse ne olacak ? ? ? Yada büyüyü yaptığın kişi senden üstün ruhu temiz biriyse ve büyün geri teperse ( küçük bir olasılık,tabi kara büyüler için,) ne yapacaksın ?

Lütfen bir daha düşün öyle araştır bu konuları ...
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-11-2008, 10:11   #25

Blunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Blunt ne işi var bunun burada

Sitede ilk mesajım belki kaile alınmam ama;eğer onları biraz tanısaydınız asla korkmazdınız...Fakat sende patlama olayı büyü tutsada oluyor tutmasada.Kendimden örnek veriyim birinin hastalanmasını istedim.O biri gıda zehirlenmesinden 2 gün hastanede yattı ama o biriyle ilgili olmamasına rağmen 2 günde 2 dkm normal geçmedi.Bilmem anlatabildim mi.
Blunt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-11-2008, 12:12   #26

ucakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ucakk yakında ünlü olacak gibiucakk yakında ünlü olacak gibi

SCARRED arkadaşımız haric herkez aynı cevabı yazmış lütfen zararlıdır felan yazmayın artık, bir kişi kafasına takıldımı sen sölemesen bile o soruya cevap bulur ulu orta bi yer deil büyü ile uğraşanların uğradığı bir site gnoxis buraya yazmakta paylaşmakta bi zarar yok ama o büyüyü yapıp yamaması onun kararı kimse karışamaz
ucakk isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-11-2008, 12:27   #27

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Bahsettiğin kadar kuvvetli büyüler yok kim olduğunu idda ederse yalan söyler,böyle tarifler yok çünkü çok güçlü büyüler yapabilen insanlar bu tip uygulamaları sadece ve sadece yoğunlaşarak yapabilen kişilerdir

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-11-2008, 21:07   #28

InFlames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 InFlames ne işi var bunun burada

Merhaba gnoxis ailesi siteye yni kayıt oldm yvş yvş takip ediyorum herşeyi 1.böle ilgnç şeylerle oldum olası ilgilenmişimdir ve severimde tamam bütün arkadaşları anlıyorum en azndan anlamaya çalışıyorum neyse konuya geri dönelim bende arkadşımız gibi bu konulardaki bilgimi çoğaltmak istiyorum illa yapmak için değil sonuçta bilgi aşırı derecede önemli birşey be beynimiz bunlar içn yokmu ztn bnları okuyp örenip yorum yaparak bize göre iyiyi ve kötüyü algılamak içn Cidden bu konuda engin bilgiye sahip olan arkadaşlarımız en azından bizle birazını paylaşabilirler Saygılar.
InFlames isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt Dün, 03:19   #29

zebun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 zebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud of

büyü

söylemek bile muhtemelen hissetmek isteyen, gücü içinde bi yerlerde arayan herkes için adıyla bile etkileyen bir kavramdır.

yapmak istediğiniz ya da bilgilenmek istediğiniz şeyler için insanlar yıllarını veriyor... bir ömür taşıyor ve öğreniyorsunuz.

büyü konsantrasyonun yanında yetenek de istiyor.

kendinizi bir eşya gibi düşünün mesela masa... ki en uygunu bu olur... ayaklarını eşit ve sağlam oturtmazsanız ya sallanır ve taşıması gerekenleri döker, ya da üzerinize bir şekilde devrilir... bu masanın ayaklarını ve taşıyıcı olan diğer unsurunu, yüzeyini sağlamlaştırmak zorundasınız. kendinizin mimarı olun ve ilk önce öğrenin. sırf söylediğimi yapabilmek için hayatı boyunca ona yardımcı olan uzuvlarından bir süreliğine de olsa vazgeçmiş onlarca insan var... ki bahsettiğim bu durumu yaşayan insanlar işlevine göre şuan işinin en iyisiler...

sağ elinizi sol yanınıza deydirin ve onun atışını parmaklarınızın ucunda hissedin... vücudunuzun doğası muhteşem... bu mükemmellikle bütünleşin... içinize dönmek çok zor değil.

sonra düşünün akı- karayı... ama unutmayın ak hep bir yerinizden yakalayacaktır sizi... karaya olan tutkunuz çoğu zaman galip gelse de...

yenileceğiniz tek bir şey var, o da kendiniz!

saygı ve sevgilerimle...

Alt Dün, 13:20   #30

metafizika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 metafizika henüz daha yolun başında

arkadaşlar büyünün rengi vardır aynı iyilikle kötülüğün bir arada bulunması gibi.Kara kötüdür bu sizin işinize yaramaz ergenlik döneminde böyle şeylere ilgi duyulur ama sapıtmayınız!Bizi de etkiliyosunuz çünkü yapamazsınız ne kadra kassanızda diyelim yaptınız ruhunuzu sattığınızdan haberiniz olsun.Eğer bulaşırsanız hayatınız boyunca karanlıkta yaşarsınız neyse
metafizika isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama