JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 25-05-2008, 17:39   #41

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Evet bende hep bunu düşünmüşümdür.Büyüde kullanılan malzemeler sadece ortamı hazırlıyor ve konsantrasyonu arttırıyor.Majiyle ilgili okuduğum br yazıda gerek ya da gelişmiş majisyenlerin hiç bir malzeme kullanmadan büyü yaptıklarını okumuştum.Zaten düşünce büyüleri diye birşey var.Sanırım kullanılan malzemeler gereken enerjiyi oluşturuyor bizlerde o enerjiye yön veriyoruz kontrol ediyoruz.

Alt 26-05-2008, 01:37   #42

hektor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hektor yakında ünlü olacak gibihektor yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
angeleyess´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani evet ruhsallık etkiliyor sanırım, yani ruhsal güç ama kontrol etmek çok farklı sanırım, neyle kontrol ediliyor, ruhsal güçle mi? O anda hissettiğiniz her şeyle mi? Mesela çok paranoyak birisi (ben mesela) iyilik için bir büyü yaptığında o anda bir objenin ya da materyalin kötü etkisinin olabileceğini aklından geçirse ya da kendinden bu düşünceyi alamasa, o kötü etki başına mı geliyor? Yani her şey yine düşünce gücüyle mi ilgili oluyor? Neye inansa o mu oluyor?Düşüncelerimizi mi kontrol etmeliyiz? Yani büyüyü kontrol eden şey düşüncelerimiz mi? O zaman bu tamamen büyü değil, insanın doğadaki çekim gücünü harekete geçiren düşünce ve imgelem ayrıca ruhsal gücünü kullanmasından başka nedir ki? O zaman büyüye bakış çok değişir.

Bu bakış açısı da bir çok bakışı etkiler. Büyü günah mı? Neden günah ki o zaman imgelemek de günah olmalı, düşünmek de !
sevgili angeleyess, bence sizin bazı konuları daha derinlemesine araştırmanız gerekiyor. kafanız karışmış sanırım bazı konularla ilgili olarak. yanlış anlamayın lütfen ama büyü yapmak herkesin rahatlıkla yapabileceği bir şey değildir. yapacak olan kişi de zaten düşüncesini tek bir olaya odaklamış kişidir. sanırım bu konularda baya yenisiniz ve yapmak istediklerinizle korkularınız arasında kalıyorsunuz. bunun için çok araştırıp (hem ruhsal hem dünyevi), bunu uygulamaya daha sonra karar vermeniz gerekiyor. bunu şöyle de düşünebilirsiniz; eğer şimdi size bana bir duvar örün desem (ki bir de büyü yapmayı düşünün) eminim yapacağınız duvar ya yamuk olur ya da en kısa zamanda yıkılır. bu bakımdan buna doğru karar verip, verdiğiniz karara göre de kendinizi ustalaştırmayı hedeflemelisiniz.
hektor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-05-2008, 07:23   #43

angeleyess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli

Sevgili Hektor;
Zaten önce benim istediğim şu en basit ve temel olan düşünce gücüyle çekim yasasını yeterince kavramak ve uygulamak bu konuda uzun süre başarılı oldum ancak şimdi eksiklerimi gidermek istiyorum.Büyüyü araştırmamın sebebi ise bu temel olguları yakından ve başka gözlerle takip edebilmek. Ve artık öyle kontrolsüz olmmayacak. Uyarılarınız için çok teşekkürler.
angeleyess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-05-2008, 11:13   #44

aschin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 aschin henüz daha yolun başında

bence büyü hayattaki dengeyi bozuyor. bu nedenle günah herhalde. bu güne kadar yaptığım bütün büyüler tuttu ama randıman alamadım. sanki bir uğursuzluk vardı. bulduğum işler çok sıkıntı verdi.kendim istifa ettim. vs.vs. büyü yapmadan içsel gücümü kullanarak dua ve olumlu düşünce ile gerçekleşenler daha randımanlı ve güzeldi. içimizdeki güç çok güçlü ve çok da hayırlı diye düşünüyorum.
aschin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-05-2008, 17:09   #45

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Büyünün günah olduğu kavramı zihninizde barınıyorsa bence sonuçların iyi olmaması çok normal birşey.

Alt 30-05-2008, 09:21   #46

aschin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 aschin henüz daha yolun başında

haklı olabilirsin psikololik bir şey galiba
--------------------
ama yinede büyü çok ilgimi çekiyor ve tabi gizemli herşey

Konu aschin tarafından (30-05-2008 Saat 09:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
aschin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-05-2008, 22:31   #47

miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 miracle henüz daha yolun başında

SchizophreniCorpse yaptığım bir kaç büyü var tuttu demişsin. rica etsem sevdiğim kişiyi kendime aşık etme konusunda da bi büyü biliyorsan paylaşır mısın. çok ihtiyacım var.
miracle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-06-2008, 20:57   #48

Almond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Almond ne işi var bunun burada

yaa aitlik büyüsü yada kutsama büyüsü bilio musunz??? kendimize ait eşyalar yada takı türü şeyler için,kutsama yada enerji yükleme amaçlı
Almond isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-06-2008, 00:21   #49

koruma amaçlı kutsamalar var. arama motorunda "object protection spell" olarak ararsan bulursun. ingilizceniz yoksa hem ufaktan çevirmeye çalışın hem de ingilizcenizi yavaş yavaş geliştirmeye başlamış olursunuz. ayrıca çevirdiğiniz büyülerin daha güçlü olduğunu göreceksiniz. yok eğer ben aramam diyorsanız da bu büyüyü kullanıyorum ve çok etkilidir ama yoğun konsntrasyon gerektiriyor.

To Protect An Object (By Scott Cunningham):
With the first and middle fingers, trace a pentagram over the object to beprotected. Visualize electric blue or purple flame streaming from your fingers to form the pentagram.
Say this as you trace:

"With this pentagram I lay Protection here both night and day.
And the one who should not touch
Let his fingers burn and twitch
I now invoke the law of three: This is my will,
so mote it be!"
Sponsored links

Alt 04-06-2008, 00:26   #50

Alıntı:
miracle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
SchizophreniCorpse yaptığım bir kaç büyü var tuttu demişsin. rica etsem sevdiğim kişiyi kendime aşık etme konusunda da bi büyü biliyorsan paylaşır mısın. çok ihtiyacım var.
Evet birkaç uygulama yaptım ama hiçbiri aşkla ilgili değildi. Birinin beni büyünün etkisiyle sevmesi istediğim mutluluğu getirmez. Bence aşk konusunda doğal yöntemlere başvurmalısın. Ama bir büyü yapmak istiyorum diyorsan sitede birçok yöntem mevcut ama yapman için öncelikle bilgi sahibi olmalısın. Bir de büyüyle kazanılan aşklarda gözlemlediğim birşey var büyü yapılan kişinin gözleri boş bakıyor. Size olan sevgisi onun için bir görevmiş gibi oluyor. Umarım büyüye başvurmana gerek kalmaz.
--------------------
Alıntı:
Almond´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yaa aitlik büyüsü yada kutsama büyüsü bilio musunz??? kendimize ait eşyalar yada takı türü şeyler için,kutsama yada enerji yükleme amaçlı
Şaman adlı üyenin bir ara verdiği cadılık derslerinde böyle birşey vardı. Hatta athemeye enerji yüklemeyi anlatıyordu. Diğer eşyalar için de kullanabilirsin. Cadılık dersleri 2 veya 3 bir gözat istersen.

Konu SchizophreniCorpse tarafından (04-06-2008 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
SchizophreniCorpse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-06-2008, 01:42   #51
-YASAKLI-

NotGonnaGet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NotGonnaGet ne işi var bunun burada

ya arkadaşlar bişi sorucam bizim bi tanıdık ayakkabılıktan terlik alırken oraya beyaz bir toz serpmiş ama bu tuz değil sizce ne olabilir?? bu kadının büyüyle alakası olduundan eminiz kendide anlatıyodu çünkü büyü yaptığını.... annemin terliğine beyaz bir toz dökmüş böyle un gibi bir şey :S o gittikten sonra annemle babam baya kavga ettiler evde huzursuzluk oldu ertesi günde masadan düştü dua vardı o kırıldı falan neyseki anneme bişey olmadı sizce ne olabilir bilgisi olan var mı??? annem özerklik tohumunu yakıp evde dumanını gezdirdi faydası olur mu?
NotGonnaGet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-06-2008, 19:56   #52

Alıntı:
NotGonnaGet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaşlar bişi sorucam bizim bi tanıdık ayakkabılıktan terlik alırken oraya beyaz bir toz serpmiş ama bu tuz değil sizce ne olabilir?? bu kadının büyüyle alakası olduundan eminiz kendide anlatıyodu çünkü büyü yaptığını.... annemin terliğine beyaz bir toz dökmüş böyle un gibi bir şey :S o gittikten sonra annemle babam baya kavga ettiler evde huzursuzluk oldu ertesi günde masadan düştü dua vardı o kırıldı falan neyseki anneme bişey olmadı sizce ne olabilir bilgisi olan var mı??? annem özerklik tohumunu yakıp evde dumanını gezdirdi faydası olur mu?
bu bahsettiğiniz olayda büyü var mıdır yok mudur bilemem ama başınıza gelenler garip. beyaz un olarak gördüğünüz şey "beyaz kül" olabilir mi? üzerlik tohumu yakmak büyü bozar derler ama sanırım tüm büyüler için geçeli değildi. eğer bu kadın bir daha evinize gelirse 7 balkabağı yaprağını kaynatın (bu mevsimde çıkmaya başlar) ve suyunu kadının arkasından dökün. bu kadının size gelmesini ve rahatsız etmesini engeller (denenmiştir). büyü bozmak için tarif veremeyeceğim ama forumda bulursunuz sanırım. ayrıca evinizde yedi gece beyaz mum yakıp (her gün bir tane) içinizden geldiği gibi koruma amaçlı bir duayı 3 kez okuyun.
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-06-2008, 20:03   #53

Almond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Almond ne işi var bunun burada

teşekkür ederm cvplar için...

bu arada bende bööle bi büyü duymuştum ama bilemiorm belki tesadüfde olabilir gerçi kadın anlatıomş zaten büyü yaptıını ama belki iyi bişeydir :S kötü biri mi ki :S
Almond isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-06-2008, 00:34   #54
-YASAKLI-

NotGonnaGett - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NotGonnaGett ne işi var bunun burada

Alıntı:
hektor´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu bahsettiğiniz olayda büyü var mıdır yok mudur bilemem ama başınıza gelenler garip. beyaz un olarak gördüğünüz şey "beyaz kül" olabilir mi? üzerlik tohumu yakmak büyü bozar derler ama sanırım tüm büyüler için geçeli değildi. eğer bu kadın bir daha evinize gelirse 7 balkabağı yaprağını kaynatın (bu mevsimde çıkmaya başlar) ve suyunu kadının arkasından dökün. bu kadının size gelmesini ve rahatsız etmesini engeller (denenmiştir). büyü bozmak için tarif veremeyeceğim ama forumda bulursunuz sanırım. ayrıca evinizde yedi gece beyaz mum yakıp (her gün bir tane) içinizden geldiği gibi koruma amaçlı bir duayı 3 kez okuyun.
evet beyaz kül olabilir dediğini uygularım çok tşk ederim

@Almond kadın cidden kötü birisi yalancı yalan yere yemin eden büyü yapan artı namaz kılan birisi arkadaşı var oda bizim eve gelir gider şu günler eskisi kadar sık gelmiyolar ikiside büyüyle ilgileniyo hatta kızı onaylamadığı birisiyle evlenmişti onu bile boşattı kendi ağzıyla anlatıyo yalan değil hani şu beyaz soğanı akarsuyun başladıı yerle bttiği yere ayrı ayrı gömüyolarmış gibi yada kışın gittiği evin sobasına tuz atmak o kişinin tuz gibi bölünüp ailesinin dağılmasına sebep oluyo vs... ya hep bu tür şeyler anlatıyo o olaydan sonra eve gelmesini istemedim ama geldiğinde kovalayamam ki yaşlı başlı kadın. babamın akrabası ve annemede kıl kapıyo ama nasıl bişeyse buna babamı bi türlü ikna edemiyoruz.. ortak iş mevzusu var pazar günleri babam çalışmadığından o da 3 haftadır üst üste pazar günleri geliyo... birde o teyzenin tozu attığından eminim çünkü onun dışında hiç bir misafir gidipte ayakkabılıktan terlik almaz kendisine. bende geldiğinde terlik uzatmadım önceden istemem saol flan diodu o yüzden kalktı önce dolabın sol kapağını açtı orda ayakkabılar var terlikler sağ tarafta..sağ kapağı açtı terlik aldı kendisine bu kadar o gün annemle babam baya kavga ettiler sudan sebeplerle(annemle babamın kavga ettiğini çok nadir görürüm)... ertesi günde annem masanın üzerinden düştü..tesadüftür belki sonra anlattı bana terliğinin üzerine beyaz bir toz serpilmiş annemde yıkamış terliklerini şuan için bişey yok ama tahminim küçük bir büyüydü bu yani bozabileceğimiz türdendi internetten araştırdm büyü bozan duaları annemin üzerine ve eve okuduk şuan için bişey yok

Birde eklemek istediğim birşey var ben büyünün üç harfliler aracılığıyla yapıldığını okumuştum yanlış hatırlıo olabilirim.. bu kadın eve sık gelmeye başladıından beri geceleri anlamadığım dilde derinden uğultular duyuyorum tam uykuya dalmışken şişt diye ses duyuyorum uyanıyorum rüyalarımda da üç harfli diye nitelendirdiğim varlıklarla uğraşıyorum önceden kesinlikle hiç olmazdı dua okudum bir daha tık olmadı düne kadar dün yine fısıltılar duydum geceleri geç saatlere kadar ders çalışıyorum sınava giricemde sabah ezanını duymadan yatağa giremiyorum rahat olamıyorum.. en son ağzımı yokladılar kızı bana dediki biliyomusun beni 3 harfliler rahatsız ediyo gece titriyorum sinek vızıltısı gibi sesler duyuyorum anca annem dua edince düzeliyorum dedi bana ve bunu gülerek anlattı burada anlatamıcağım şeylerde anlattı..bende sesler duyuyorum diye dmedim sustum..sanırım bu kadın benim üzerimede bişeyler yapıyo çok korkuyorum

bu arada diğer üyeliğim silindi sanırım giremiyorum die tekrar üye oldum k. bakmayın
NotGonnaGett isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-06-2008, 16:44   #55

littlewitch666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 littlewitch666 yakında ünlü olacak gibi

aranızda yeni üyeyim.. merak ettiğim tek bir şey var:
şu zamana kadar büyücülerin ve cadıların asa kullanarak büyü yaptıklarını okudum ve gördüm.. burda bahsedilenler asasız.. merak ettiğim ise şu:asa gerçek hayatta var mı?varsa kullanımı nasıldır?ve nerde bulunur?
littlewitch666 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-06-2008, 17:05   #56

umutozz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 umutozz henüz daha yolun başında

arkadaslar ben daire açanmıyorum lütfen yardım edinn sitedekini okudum ama çok karışık geldi
umutozz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-06-2008, 17:44   #57

Daire açabilmen için önce elementlerle bütünleşmen gerekir. Elementlerle bütünleşmeden onları çağırdığında gelip gelmediklerini anlayamazsın. Ayrıca daire konusunda açıkça anlatılmış nesini anlayamadın ?

Alt 10-06-2008, 17:54   #58

umutozz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 umutozz henüz daha yolun başında

Suyun uyandırma pentagramını bunları ben bilmiyorum forumadada arattım ama çıkmadı
umutozz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-06-2008, 18:00   #59

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

littlewitch666 gerçek hayatta odak noktası olarak kullanbilrsin.Asa kullanırken çok daha iyi konsantre olabliyosan kullan.

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-06-2008, 18:17   #60

Umarım işine yarar.

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama