JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 16-08-2008, 09:56   #21

Karma gücü: 1 darkstar ne işi var bunun burada

hayatta her şey olabiliyorsa bu neden olmasın ki.
darkstar isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-08-2008, 10:38   #22

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Borderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to behold

Bu kesinlikle işleyen bir yasa. Eğer hayatlarımızı incleyecek olursak başımıza gelen musibetleri hep hakettiğimizi görürüz. Afrikada kanat çırkan kelebeğin Amarika da ki kasırgasaya etkisi olduğunu bilim de söylüyor, felsefede söylüyor, okültistlerde söyüyor. İyi ya da kötü herşey çıktığı kaynağa katlanarak geri döner. Bu bir ilkedir. Doğa adildir ve eninde sonunda intikamını alır, helalleşir ve sulh olur. Kimsenin kimsede alacağı vereceği kalmaz. İyi ya da kötü herkes hakkına kavuşur. Kısaca herşey bumerang misali gibi. Aslında herşey adildir fakat zaman algımızdan dolayı bize adaletsizmiş gibi görünür. Ama gene kendini iyi izleyen bir gözlemci, bunu rahatlıkla farkedebilir. Bir örnek verim geçen 170 ytl çarptılar beni, aynı gün babam bana bankamatiğin önünde 200 ytl bulduğunu söyledi. Bir şekilde geri dönmüştü hem de kdv'si ile...
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-08-2008, 14:14   #23

Karma gücü: 1 panizzi555 yakında ünlü olacak gibi

buyu yapan kısılerın hayatlarını ıncelerdım yapılanalrın nasıl gerı donucegını bu eger papazsa kıme ne yolladıysa hakettıgını alırdı..oburlerınınde cogunun kolu bacagı kırıldı cok sahıt oldum..bırde su var ınsanın ahını almayın derler ya bırını uzdugnuz zaman allah oyle bı sıstem yapmıskı ıste konsantre ve enerjı ınanılmaz konsantre olabılıyosunuz ve ozaman derkı sıze tutmasa cocuklarınıza yada etrafınıza tutar..ama su var olayı allah bırakmak aslında en guzelı buyuzden allahından bulsun demelıyız cunku en ufak bı yanlıs ıfıtra tekrar sıze donuyo buda var..bence hersey saygı
panizzi555 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-08-2008, 22:19   #24

Promsis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Promsis ne işi var bunun burada

biraz secret gibi birşey oldu... ama gerçek olabilir, ha aklıma gelmişken birşey anlatayım bir yasayı bir kişi düşünelim bu ister ışık savaşçısı olsun ister karanlık savaşçısı ışık savaşçısı yüksek bilinç ve akıldan bilgi alır karanlık savaşçısıda tabiki şeytandan eğer bu savaşçılar her ikisinden birinden bilgi isterlerse mesala yüksek bilinç ve akıldan bir süre sonra bilgi geleçektir peki bilgi geldiğinde ne yapılacak bilgi kendinemi saklanaçak tabiki hayır yeni bilgilerin gelmesini istiyorsanız bilgiyi aldığınızı bilginin kendinize ulaştığını bildirmeniz gerekiyor yüksek bilinçe peki bunu nasıl yapacağız tabiki başka bilinçlere bu bilgiyi öğreterek eğer başka bilinçlere bu bilgileri öğretirsek yüksek bilinç bilgiyi aldığımızı ve yeni bilginin gelmesini beklediğimizi algılar ve yeni bilgiler gönderecektir peki biz daha çok bilgi istiyorsak ne yapacağız o zaman bilgiyi öğretiğimiz kişiler arasında birisini seçip onu kendi bulunduğumuz yere yükselteceğiz yasaya göre iki kişi aynı yerde olmayacağı için biz bir üst seviye yükselip daha çok bilgiye ulaşaçağız karanlık taraf içinde bu tam tersi idir yani kişi bir kişiyi kendi bulunduğu noktaya getirirse bir kat daha aşağıya iner ve daha çok bilgi ile bilgilenir bu yüzdendir ki mürşit mürit öğretmen öğrençi ilişkileri vardır abbotlar lamalar ve bilgi hiç gizli kalmıyor gizlemeye çalışanda zaten beli bir noktada duruyor ve ilerlemiyor boşuna dememişler eylem olmadan bilgi hiçbirşeydir bilginizi eyleme geçirip ya yükselin yada daha derinlere düşün...
Promsis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-09-2008, 18:39   #25

Zkaty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Zkaty yakında ünlü olacak gibi

İyiliik-kötülük kavramları "genel" kavramlar değiller ki. İyilik başkasına yardım edilirse buna verilen ad, kötülük, kendine yardım edilirse, bencil olunursa buna verilen ad. Bence geri dönme gibi bir durum yok. Öyle olsa bile.. bir kez kara büyü ne demektir ? Başkasına zarar vermek örneğin, kara büyü tanımına girer. Ama büyücüye göre o kara büyü değildir, ona göre iyi birşeydir. E ne olacak peki ? Ben neden bencil olduğum için yaptığım büyülere "kara büyü", bana da "kötü" deniliyor ? Sanmıyorum.. Ben başkalarına da yardım edebilirim büyülerle ama bencilce büyülerim de olabilir, gayet doğaldır, ki olmalıdır da..
Zkaty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-09-2008, 22:33   #26

whiteladys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 whiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nice

ilginc ve degisik 3 katı bu konuda bilgilenmis olmak iyi oldu
whiteladys isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-09-2008, 00:04   #27

CTUAB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 CTUAB yakında ünlü olacak gibi

Katılıyorum bu teoriye.Bu evrende ne yaparsan onu bulursun

Seçenekler Arama