JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 28-05-2008, 23:31   #41

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

Alıntı:
webcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
emtrem,bunun bir büyü olduğunu göz önünde bulundur.Yani belki heyecandan gözünden kaçıvermiştir.
Yazdıklarım düşüncelerini etkilemesin yinede sen bilirsin ben yararını gördüm
evet kesinlikle katılıyorum.
bu bir büyü.ama masum bi büyü yaaa
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-05-2008, 01:10   #42

Karma gücü: 2 burble ne işi var bunun burada
Exclamation

eger gercekten ıse yarıyorsa dıleyın benden ne dılersenız 2 senedır ugrastıgım bır olay gerceklesır ama gerceklesmezse parfum borcunuz olur hepsını sıkıp gıdıcem kesın cozum olsun
burble isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-05-2008, 13:39   #43

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

Alıntı:
burble´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
eger gercekten ıse yarıyorsa dıleyın benden ne dılersenız 2 senedır ugrastıgım bır olay gerceklesır ama gerceklesmezse parfum borcunuz olur hepsını sıkıp gıdıcem kesın cozum olsun

haydi hayırlısı
umarım olurolmazsa bizim suçumuz değil yasen tutturamadın demektir
Sponsored links

Alt 29-05-2008, 14:19   #44
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

büyüyü başka bir esansın üzerinde tekrar denedim..inanılmaz sonuçlar almaktayım arkadaşlar..ve üstelik her seferinde okumaya gerek kalmadığını da test etmiş oldum.gün boyunca aynı kokuyu tekrar tekrar sürdüğünüzde bile o tek okumanın buna yettiğini keşfettim.

normalde zaten ilgisiz kalınamayan biriyim ama şimdi bu ilgi daha da fazlalaştı diyebilirim.asıl hedeflediğim kişi ise gergin olduğunu ifade etti.çünkü konuşmuyoruz ve sabahtan beri ardımdan ayrılamıyor.haliyle mana da veremiyordur duruma yazık

neyse;bir de...Ariman kartı geliyor desteden sürekli son bir kaç saattir elime...bu da sahte büyü,çekicilik amaçlı büyü yapılmış olması demektir-ki blueboy un büyüsünü açıkca destemizin kartları da teyit etmiş oluyor...

bilgilerinize
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-05-2008, 15:14   #45

xkulkedisix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 xkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of light

Alıntı:
Can_Omer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yapmak istiyorum ama günah olduğunu düşündüğümden yapmayacağım. Sonuçta başka kişileri iradeleri dışında etkilemiş oluyor.
aşık etmiyorsunuz ki; sempatik oluyorsunuz karşınızdakine karşı... sevilmek güzel birşey.
ben yaptım fakat beni zaten herkes sever. fark göremedim.
xkulkedisix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-05-2008, 15:30   #46

Karma gücü: 4 Brilchil henüz daha yolun başında

afrodizyaka deneyen varmı acaba
Brilchil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-05-2008, 17:18   #47

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Ben onu benzetme amaçlı yapmamıştım,onu ne amaçla okuduklarını bilmediğimden benziyor mu benzemiyor mu anlamam

Alt 29-05-2008, 17:26   #48

xkulkedisix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 xkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of light

Alıntı:
emtrem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ARKADASLAR SAOLUN DÜN AKSAM DENEDİM BU VE BUGÜNDE DENEDİM SANKİ OLDU GİBİ EVE GİDİNCE DAHA TELAFUZLU OKUYACAM BURDAKİ HEKES YARIO DİO OZAMAN BANADA YARAR HEM BUGÜN PEK ARKADASLARIMLA TAKILAMADIM BELKİ ONDANDIR BİRDE BEN İNTERNET KAFEDEYİM SUANDA ÖNÜMDEKİ KIZLARI GÖZLÜYORUM BİDE O KIZLARLA İLK DEFA BUKADAR YAKINIM MASUM BİR BÜYÜ OLDUĞUNU ANLADIM S....CORPSE ARKADASIN DEDİĞİ GİBİ BU OKUNMUŞ PİRİNCE BENZİYO AMA HER AKSAM DENİCEM BİR FAYDASI OLURSA SİZE HABER VERİCEM SİMDİDEN OLDU GİBİ
ben ne pirinçler yuttum zamanında bir işe yaramıyoooorr
xkulkedisix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-05-2008, 17:26   #49

çoğu kişinin (bende dahil) büyünün faydasını gördüğüne sewindim
Sponsored links

Alt 30-05-2008, 00:00   #50

deepmadder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 deepmadder ne işi var bunun burada

anlamı ne o yazanların
deepmadder isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-05-2008, 00:11   #51
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

evet yaa...anlamı ne o yazanların?bue boy sen neden tüğm gün onlinesın
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-05-2008, 00:20   #52

Alıntı:
ChEEkYkiTTy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet yaa...anlamı ne o yazanların?bue boy sen neden tüğm gün onlinesın
anlamını bilmiyorum walla
bugüne mahsus tüm gün online'dımokula gitmedim çünkü
yoksa sadece akşamları online'ım
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-05-2008, 11:24   #53

zaranca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 zaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud of

Hadi bakalım okudum parfüm şişesini..İnşallah hayrını görürüz.hoş zaten ilgi odağıyım ama Fazlası göz çıkarmaz
zaranca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-05-2008, 15:30   #54

oedipuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 oedipuS ne işi var bunun burada

bu nası bişidir böle ya
coğu kişi yapmış ve memnun kalmıs
peki ya bunun dini boyututmm zararsız gibi görünüyor ama büyü deilmi bu da sonnucta
bu konuyu acanı yada bunu yapanları elestirmek felan deil amacım ama bu konu hakkında doğru bilgi alabilmek istiorum.sonucta büyü dinimizde yasak. bu büyümü baska bişimi? büyüyse yapmam istemem acıkcası
oedipuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-05-2008, 17:53   #55

Karma gücü: 16 zaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud of

Vallahi bir ilgi bir ilgi...Nedir ayol bu böyle tamam güzeliz de ilgi de biryerde şnsanı bunaltıyor canım..Sempatik olabilirim ama küstah asla
Sponsored links

Alt 30-05-2008, 18:13   #56

Büyünün faydasını görenlere sevindim.
oedipuS arkadaşım biliyorum büyü günah ve tamam başlığında da ''sempati büyüsü'' yazıyor ama ne bileyim yani acıkcası bu bana büyü gibi gelmiyor yani en başta kötü bişey değil bi kere.benim de büyü konusunda öyle fazla bi bilgim yok ama yani herkes faydası görmüş ve mutlu da...
asıl günah olanın, bu mutluluğu bozmak olduğunu düşünüyorum.anlatabildim mi...?

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-05-2008, 18:17   #57

Bence de büyü değil bu..Sadece kendini psikolojik olarak daha iyi hissediyorsun...Arkadaşların dediği gibi okunmuş pirinç de günah o halde....Bir de herşeyi bu kadar ciddiye almayın yahu 3 günlük dünya..Ayrıntıları takaılmayalım gecelere akalım...Takılıyorum yanlızca

Alt 30-05-2008, 18:19   #58

heheh kesinlikle katılıyorum zaranca.
çok doğru dedin
Sponsored links

Alt 30-05-2008, 18:21   #59

Alıntı:
blueboy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
heheh kesinlikle katılıyorum zaranca.
çok doğru dedin
Ne demek canım gerçekler bunlar Ama itiraf ediyim kendimi okunmuş parfümden sonra daha iyi hissediyorum....

Alt 30-05-2008, 20:27   #60

kesinlikle
belki büyünün tutması biraz psikolojik.kendimizi iyi hissediyoruz ve pozitif enerji yayıyoruz.
bu nedenle sempatik görünüyoruz
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar