JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 28-04-2008, 00:31   #1

freddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of
Karanlık ay ritüeli

malzemeler: 2 siyah kandil,kazan,kağıt ve kalem.

kazanı sunağın ortasına yerleştirin.kağıt ve kalemide kazanın yanına. kuzeyden başlayarak saat yönünün tersinde dairenizi çizin tekrar kuzeyde bitirin ve siyah mumlarınızı yakarak söyleyin ;

"karanlık anne,
tek bilge,
bana gücünü ve huzurunu hissettir.
senin bilgeliğine ve huzuruna ihtiyacım var!."

saat yönünün tersinde doğuya dön ve söyle;
"fikirlerimden ve kendimden bütün negatifliği çekip al karanlık anne.meyvelerimin düşmesine izin verme."

güneye dön ve söyle;
"bütün vücudumdan negatifliği al karanlık anne. meyvelerimin düşmesine izin verme."

batıya dön ve söyle;
"duygularımdan negatifliği al ve silip yoket karanlık anne.meyvelerimin düşmesine izin verme."

kuzeye dön ve söyle;
"astral bedenimden bütün begatifliği al karanlık anne.meyvelerimin düşmesine izin verme."

yüzün kuzeye dönük kal ve söyle;
"ben kabul ediyorumki,fikirlerimde,davranışlarım da ve kelimelerimde negatiflik kalmamışdır.onların hepsi karanlık annemin gücüyle yokedilmişdir!.eğer negatiflik bana geri dönerse ben tekrar ışığıma sığınırım. bana yüce dengenle yardım edersin,gerçek tanrı/tanrıça ışığın ve bilgeliğin evladı."

şimdi altara geri dönüp kağıda hayatınızdan ayrılmasını ve yokolmasını istediğiniz tüm negatif duyguları,insanları,bağımlılıklar vs. yazın yüksek sesle karanlık annemize okuyun. ve bu kağıdı mumlardan birinin alevinde ateşe verip kazana atın. kağıdın(hayatınızdaki negatifliğin) yanışı izleyin ve söyleyin;

"tüm bunları senin gözetmenliğinde serbest bırakdım karanlık anne. bana tüm bu hayatımı mahveden negatifliğin senin alevinde ve bilgeliğinde yok olduğunu göster."

kağıt tamamen kül olana kadar yansın. bittiğinde kollarınızı tanrıçanın yüce annemizin bilgeliğine kutsallığına kaldırın.ve söyleyin;

"karanlık anne,yaşlı tanrıça,tek ve yüce olan. bana sırlarının derinliklerini öğret ve atalarmdan eski tanrı ve tanrıçalardan gelen sihri ve bilgeliği öğret.bana ışık tut ve rehberim ol karanlık anne!. kutlu olsun!."
freddy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-04-2008, 00:37   #2

ThePhantomAgony - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ThePhantomAgony ne işi var bunun burada

bunu yapınca ne olucak¿
bilmeden okumıyım dedim
ThePhantomAgony isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-04-2008, 00:39   #3

CleanSaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

okusaydin anlardin desem mesela ?
Sponsored links

Alt 28-04-2008, 00:49   #4

sen anladıysan anlat desem

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-04-2008, 00:58   #5

CleanSaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

negatif dusunce ve enerjilerden kurtulmana yariyor

ayrica birakmak istedigin aliskanliklari falan

umarim dogru anlayip dogru anlatmisimdir
--------------------
yada en kotu ihtimalle ligme ligme etlerin dokulecek ve kendi kaninda bogulacaksin bu yani

Konu CleanSaw tarafından (28-04-2008 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
CleanSaw isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-04-2008, 01:11   #6

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Teşekkürler freddy.Kazan yerinde metal bir kap vs kullanabilir miyim ?

Alt 28-04-2008, 01:20   #7

Alıntı:
CleanSaw´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
negatif dusunce ve enerjilerden kurtulmana yariyor

ayrica birakmak istedigin aliskanliklari falan

umarim dogru anlayip dogru anlatmisimdir
--------------------
yada en kotu ihtimalle ligme ligme etlerin dokulecek ve kendi kaninda bogulacaksin bu yani
hayal gücüne hayran kaldımm (:

Alt 28-04-2008, 01:31   #8

Karma gücü: 19 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

Alıntı:
Kazan yerinde metal bir kap vs kullanabilir miyim ?
doğrudur kullanılabilir.

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-04-2008, 09:28   #9

mavisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 mavisu yakında ünlü olacak gibimavisu yakında ünlü olacak gibi

peki bunun yapılması için hangi zamanı ve saati tavsiye edersin?öyle ya kafamıza göre bi saatte yapmıycaz herhalde..
mavisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-04-2008, 18:56   #10

exsudus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 exsudus ne işi var bunun burada

enerjiniz yeterli değilse yapmayın baya enerji yer bu rütüel.nerden bilcez yeterli mi değil mi derseniz bu soruyu soruyosanız kesin yeterli değildir.
exsudus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-04-2008, 19:19   #11

Alıntı:
peki bunun yapılması için hangi zamanı ve saati tavsiye edersin?öyle ya kafamıza göre bi saatte yapmıycaz herhalde..
karanlık ay günlerinde yani ayın küçülmeye başladıkdan sonra yokolduğu süre.

Alt 11-06-2008, 18:33   #12

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Bişi sorucam bu ayinin SAbbath ayini ile alakaı var mı ? Bir kaç benzer yönünü gördüm. Ve bizler(ilahi din mensupları) yapamayabiliriz. Çünkü Tanrıçadan yardım isteniyor. Bizim için geçersiz ve gerçekten güçlü bir ritüel.
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama