JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 17-02-2008, 21:18   #61

Kelendria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold

Alıntı:
belfalas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
soğutma büyüleri kötü amaçlı da kullanılabileceğinden site prensiplerine aykırı o yüzden paylaşılmıyor
ben de bir iki sayfa önce bir arkadaş için benzer bir şey rica etmiştim. karşılıksız sevdiği kızdan soğumak istiyodu peki sevilen birinden soğumak için de yöntemler paylaşılmıyo mu?? bari biri bana pm atsın sitede paylaşılmayacaksa
Kelendria isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-02-2008, 23:47   #62

freddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

arkadaşlar 2 tane para büyüsü sunuyorum.ancak bunlar tamamen kalıpdır.

Para büyüsü;

aşağıdakiler söylenirken yeşil ipe sırasıyla 9 düğüm atılır.
(elinizdeki ip, ipek olmalı veya bir kurdelada olabilir.)

*düğüm bir,benim büyüm başlar,
*düğüm iki,bolluk ve bereketli işler türer,
*düğüm üç,para bana gelir,
*düğüm dört,fırsat kapımı çalar,
*düğüm beş,kariyerimde yükselirim,
*düğüm altı,bu büyüm sabitlenmişdir değiştirilemez,
*düğüm yedi,başarıyı verir,
*düğüm sekiz,mükemmel artış,
*düğüm dokuz,bu şeylerin hepsi benimdir.
-------------------------------------------------------

gerekli malzemeler;

1 yeşil mum,
6 adet madeni para,
1 yeşil kase veya kumaş,
Tarçın.

madeni paralardan mumun etrafında bir daire oluşturun.mumu yakın ve 3 kere chant şeklinde tekrarlayınız;
money flow,
money grow,
money shine,
money mine!

türkçesi;
para akar,
para artar,
para parlar,
para benimdir.

(siz kendinize ait bir chant yazarsanız daha kuvvetli olacakdır.)
kaseye veya kumaşınıza tarçın serpin ve daha sonra madeni paraları aşağıdaki chant'ı söylerken etrafınızdaki alandan toplayınız.

chant;
"bring me money 3x3"

büyü tamamlanmışdır.kumaşınızı bi süre yanınızda taşıyın.
freddy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-02-2008, 19:53   #63

Kelendria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold

bu para büyülerini sen yaptın ve tuttu, değil mi?
Kelendria isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-02-2008, 21:34   #64

Karma gücü: 2 emelcee ne işi var bunun burada

bunlara inanıyomusnz? yani cadı vs vs vs
emelcee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-02-2008, 22:12   #65

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
emelcee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bunlara inanıyomusnz? yani cadı vs vs vs
eğer siz inanmıyorsanız; bu forumda, hele hele bu bölümde ne arıyorsunuz sorabilir miyim?

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-02-2008, 22:51   #66

Karma gücü: 19 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

üstdeki düğüm majisini yapmışdım aşağıdaki hiç denemedim,para getirio olsa bile bi zenginlik beklenmesin yani
buarada düğüm büyüsü nde evren çekim yasası uygulanmakta.her bir düğüm atıldığında enerji işlenir.
Sponsored links

Alt 21-02-2008, 00:16   #67

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Alıntı:
freddy666´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kaseye veya kumaşınıza tarçın serpin ve daha sonra madeni paraları aşağıdaki chant'ı söylerken etrafınızdaki alandan toplayınız.

chant;
"bring me money 3x3"

Kumaşı mumun altına mı koyuyoruz?
Ve yanımızda taşıayacağımız kumaş tarçınlı olarak mı taşınacak yani?
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-02-2008, 00:48   #68

hayır kumaş mumun altında falan olmıyacak,ayrıca kumaş içindeki tarçınlarla beraber katlanıp taşınır.

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-02-2008, 00:51   #69

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Teşekkürler
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-02-2008, 14:50   #70

zlove666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 zlove666 henüz daha yolun başında

iyide nasil kalbini acacaksin
zlove666 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-02-2008, 05:04   #71

naturewitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 naturewitch dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnaturewitch dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

GÜNÜN POZİTİF GEÇMESİ ADINA, SERUM YAPMA VE KULLANMA

Serumu Hazırlama:

Uyandığınız zaman yataktan kalkmadan önce -yatar pozisyonda- gözlerinizi kapatın ve derin nefes alıp vererek gevşeyin. İmgeleme gücünüzle birlikte mor bir ışık topunun size doğru yaklaştığını ve sonra da tüm bedeninizi yavaş yavaş kaplamaya başladığını hayal edin. Sağ ve sol elinizde avuç içlerinizde bulunan minik serumlara, bu yoğun ışık kümesinin vücudunuzdan çekile çekile dolmaya başladığını imgeleyin. Kendinize birkaç dakika daha ayırarak bu olayı izlemeye devam edin. Elinizdeki şişeler dolduktan sonra kapaklarını kapattığınızı hayal edin. Son olarak da bu serumları, ayalarınızın baş parmak tarafındaki şişkin yerine hapsettiğinizi düşünerek göz kapaklarınızı açın.

Serumu Kullanma:

Gün içinde yaklaşan negatif bir enerjiyi hissettiğinizde, kendinizi iyi hissetmediğinizde ya da varolan herhangi bir eksi durumu artıya çevirmek istediğinizde; hemen sağ veya sol elinizi başınızın üstüne (avuç içindeki şişkin kısım, Tepe Çakrası'na dokunacak şekilde) yerleştirin. Daha önceden hazırladığınız serumun artık ruhunuza akmasının vakti geldi! Gözlerinizi kapatarak, serumunuzu hapsettiğiniz yerden serbest bırakın ve mor ışık kümesinin sırasıyla; başınızı, boynunuzu, omuzlarınızı, ellerinizi ve omuriliğinizi, bacaklarınızı, dizlerinizi, ayak parmaklarınızı sarmaya başladığını hissedin. Sonra o ışık kümesinin siz, sizin ise o ışık kümesi olduğunuzu imgeleyin. Bütünleşme tamamlandığında gözlerinizi açabilirsiniz.

DİPNOT: Üzülerek yine konunun ara sayfalarda saptığını görüyor ve tek cümleyle Sevgili Magus'a:
" Özel problemlerini özel mesaj atma kısmını kullanarak çözersen -kanımca- hepimizi daha da mutlu etmiş olursun. Üstelik sosyal diyaloglardan vs. bahsettiğin halde... "

Alt 22-02-2008, 05:42   #72

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

@ naturewitch: Bu uygulama bana Reiki balonu, geleceğe Reiki yollama gibi yöntemleri anıştırdı. Nasıl çalıştığını okuyunca başka çakralara destek olmak için başka renklerle de uygulanabileceği sonucuna vardım.

@ freddy666: kullanılan kumaş, kordela ve(ya) kasenin neden yeşil olduğunu anlayamadım. Eğer düşündüğüm nedendense sormak isterim: Türk parası kazanmak için ne renk kullanalım?
(Biliyorum biliyorum, yalnızca kalıp bunlar.)

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-02-2008, 21:59   #73

yeşil bolluk ve para anlamına gelir dolar yeşil die yeşil değil yanii

Konu freddy tarafından (25-02-2008 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir..

Alt 07-10-2008, 22:34   #74

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

AŞK BÜYÜSÜ
Aşık olmasını istediğiniz kişiyi düşünün.Onun kalbini açın ve kırmızı ışıkla oraya isminizi yazın.Sonra orayı kapatıp siyahla mühürleyin.Sizden başkası kalbine giremez.

Kesinlikle işe yarıyor
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-10-2008, 00:25   #75

Secret_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

Alıntı:
freddy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar 2 tane para büyüsü sunuyorum.ancak bunlar tamamen kalıpdır.

Para büyüsü;

aşağıdakiler söylenirken yeşil ipe sırasıyla 9 düğüm atılır.
(elinizdeki ip, ipek olmalı veya bir kurdelada olabilir.)

*düğüm bir,benim büyüm başlar,
*düğüm iki,bolluk ve bereketli işler türer,
*düğüm üç,para bana gelir,
*düğüm dört,fırsat kapımı çalar,
*düğüm beş,kariyerimde yükselirim,
*düğüm altı,bu büyüm sabitlenmişdir değiştirilemez,
*düğüm yedi,başarıyı verir,
*düğüm sekiz,mükemmel artış,
*düğüm dokuz,bu şeylerin hepsi benimdir.
-------------------------------------------------------

gerekli malzemeler;

1 yeşil mum,
6 adet madeni para,
1 yeşil kase veya kumaş,
Tarçın.

madeni paralardan mumun etrafında bir daire oluşturun.mumu yakın ve 3 kere chant şeklinde tekrarlayınız;
money flow,
money grow,
money shine,
money mine!

türkçesi;
para akar,
para artar,
para parlar,
para benimdir.

(siz kendinize ait bir chant yazarsanız daha kuvvetli olacakdır.)

chant;
"bring me money 3x3"

hım.. büyüyü kendi çıkarların için kullanıyorsun yani...
pardon.. safira da varmış....
Secret_Sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-10-2008, 14:21   #76

Riyuetan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Riyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to behold

AŞK BÜYÜSÜ
Aşık olmasını istediğiniz kişiyi düşünün.Onun kalbini açın ve kırmızı ışıkla oraya isminizi yazın.Sonra orayı kapatıp siyahla mühürleyin.Sizden başkası kalbine giremez.

Denedim tutucağına inanıyorum ama ne kdr sürede etkisini gösterir onu bilmiyorum
Riyuetan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-10-2008, 21:41   #77

sedusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 sedusa henüz daha yolun başında

çok güzel tşkler
sedusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-10-2008, 01:25   #78

simyaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 simyaci ne işi var bunun burada

Merhaba arkadaşlar sizin yardımınıza ihtiyacım var siteye yeni üye oldum daha önce bir kaç konuya bakmıştım ben bir yıldır biriyle arkadaşlık ediyorum ilişkimize bir türlü ad koyamıyoruz o biraz kararsız büyü yapmaya karar verdim ama nasıl yapıcam bilmiyorum o kişinin benim hayatımın insanı olduğunu biliyorum oda biliyor ama işine gelmiyor lütfen bana yardımcı olun çok ihtiyacım var lütfennnnn yardım edinnnn
simyaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-10-2008, 01:36   #79

Karma gücü: 1 bilinmeyen12 ne işi var bunun burada

peki gunde kac kere dusünmek lazim ask buyusu icin
bilinmeyen12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama