JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 13-02-2008, 20:20   #41

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
laleli´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar dikkatini toplayamayan kimseler (ben ) için bir tavsiyeniz var mı?
bol bol meditasyon yaparsanız zamanla dikkat konusunu çözmüş olursunuz. site içerisindeki meditasyon konularını incelemeniz bu sorunu aşmanıza yardım edebilir.

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-02-2008, 20:58   #42
-YASAKLI-

magus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 magus yakında ünlü olacak gibi

Komixis... sitenin adı bu olmalı...
magus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-02-2008, 21:03   #43

freddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

siteyi komik buluyosan ne işin var burda?.
freddy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-02-2008, 21:16   #44

solomov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 solomov ne işi var bunun burada

beyler bayanlar ben yeni gnoxis ciyim bu siteyi çok beyendim benle arkadaş olmak isteyenler ******* beni eklerseniz sevinirim hem çok iyi arkadaş olurum sağ olun
--------------------
ayrıca resimdeki ben değilim

Konu belfalas tarafından (13-02-2008 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
solomov isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-02-2008, 21:27   #45

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Alıntı:
magus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Komixis... sitenin adı bu olmalı...
Selam magus. Yeni bir üye için oldukça aktifsin, hatta "her başlığa bir mesaj" misyonunda gibisin. Bana çok şey bilen, ama anlatmak yerine sessizce gülümseyen ustaları hatırlattın. Sen bu musun? Bizle ne zaman somut bilgiler paylaşacaksın? ... ve lütfen bu sitenin adının neden Komixis olması gerektiğini açıklar mısın?

@ solomov: arkadaşlık sitesi işletmediğimiz için yazdığın tarz mesajları onaylamıyoruz. Mail adreslerinin açıkça yazılmasını da sevmiyoruz. Mesajını düzeltirsen sevinirim.

Alt 13-02-2008, 21:40   #46

AFRODEATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 AFRODEATH ne işi var bunun burada

Denemek lazım.. Din kısıtlaması olmasa keşke :bönn
AFRODEATH isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-02-2008, 22:08   #47
-YASAKLI-

Cadılıkla ilgili yazılanlar nedeniyle "Comicxis" dedim..TÜRKİYE'nin konusunda en iyi sitesindeyiz...Admin,moderatör ve katılımcılara peşinen teşekkür ediyorum..Ustalığa gelince...Henüz çok erken bunun için...

Alt 13-02-2008, 22:14   #48

AFRODEATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 AFRODEATH ne işi var bunun burada

O zaman lütfen bu işi (büyüyü) ciddiye alanların arasında çıkıntılık yapma.. Görüntü kirliliği de oluyor üstelik.. Ki bence gayette mükemmel bir bölüm.. Korkmanı öneririm...
AFRODEATH isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-02-2008, 22:20   #49

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Alıntı:
magus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cadılıkla ilgili yazılanlar nedeniyle "Comicxis" dedim..TÜRKİYE'nin konusunda en iyi sitesindeyiz...Admin,moderatör ve katılımcılara peşinen teşekkür ediyorum..Ustalığa gelince...Henüz çok erken bunun için...
Eğer değerli bilgileriniz varsa paylaşın lütfen
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-02-2008, 00:04   #50
-YASAKLI-

AFRO....
28 yaşına gelmişin,konuşmasını daha öğrenememişin...Ama burdan gönderilmezsem sana ve diğer sevgili arkadaşlarıma önce sosyal diyalog kurma başta olmak üzere çok konuda katkıda bulunabilirim...

Alt 14-02-2008, 00:53   #51

hektor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hektor yakında ünlü olacak gibihektor yakında ünlü olacak gibi

sosyal diyalog kurmaya yardım edecek kişilerin ya da diğer bir çok konuda katkı sağlayacağını söyleyen kişilerin sitede önemli olarak görülen bir bölüme alaycı bir başlık bulması ve de buna tepki gösterilmesinin normal olduğu halde anormalmiş gibi hala katkıda bulunacağını söylemeleri pek samimi olmuyor. bence önceden edindikleri sandıkları o sasyal diyalog kavramını bir kez daha (mümkünse günümüze uyarlı kaynaklardan) araştırıp gözden geçirmeleri gerekir. tersi durumda sosyal tepki (ki bu bir sosyal psikoloji kavramıdır...) ile karşı karşıya kalmamak pek de mümkün değildir...
hektor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-02-2008, 01:25   #52
-YASAKLI-

Süper yorum yapmışın,tebrik ederim...Başarılarının devamını diliyorum...
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-02-2008, 01:28   #53

hektor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hektor yakında ünlü olacak gibihektor yakında ünlü olacak gibi

saygı olduğu sürece sorun yok iyi dilekleriniz için de teşekkürler
hektor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-02-2008, 11:18   #54

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

iş sende bitiyor=))))
AnTiDoTo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-02-2008, 14:54   #55

blackdream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 blackdream yakında ünlü olacak gibiblackdream yakında ünlü olacak gibi

devamını kesinlikle bekliyorum..teşekkürler
--------------------
bide sizi seven birini sizden sogutmak için yapılan bi büyü biliyorsanız paylaşın lütfen çok ihtiyacım var

Konu blackdream tarafından (14-02-2008 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
blackdream isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-02-2008, 15:36   #56

ghostgirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 ghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really nice

evet ya kesinlikle sizi seven birini sizden soutmak için napılabilir gerçekten bunuda sölerseniz süper olur..
ghostgirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-02-2008, 20:39   #57

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

soğutma büyüleri kötü amaçlı da kullanılabileceğinden site prensiplerine aykırı o yüzden paylaşılmıyor

know thyself...

Alt 17-02-2008, 20:43   #58
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

peki belfalas sanırım bu konuda bilgilisin o yüzden soruyorum bunu yapmak için illa cadı sıfatı olması gerekirmi yoksa bu konuda yetenekli ve düşüncelere hakim kişilerde bunu yapabilirmi?
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-02-2008, 20:48   #59

Alıntı:
Parapsikolog´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
peki belfalas sanırım bu konuda bilgilisin o yüzden soruyorum bunu yapmak için illa cadı sıfatı olması gerekirmi yoksa bu konuda yetenekli ve düşüncelere hakim kişilerde bunu yapabilirmi?
şöyle cevap vereyim; elemental bütünleşmelerini gerçekleştirmiş cadıların bu büyüleri uygulaması sadece bu konularla ilgilenenlere göre daha verimli sonuçlar doğurabilir ancak tabiki bu konuda yetenekli ancak cadı sıfatı taşımayanlar da bunları yapabilir. kimisinin bu gibi şeylere doğuştan (ya da kendini geliştirerek) yetenekleri daha fazladır. sonuçta büyüler konsantrasyon ve enerji ile ilgili olduğundan cadı olmayanlar da yapabilir (biraz karışık yazdıysam kusura bakmayın )

know thyself...

Alt 17-02-2008, 20:55   #60
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

istediğin kadar karışık yazabilirsin (ki yazmadın) ben anladım teşekkür ederim düşündüğüm cevap geldi
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama