JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft

Seçenekler Arama
Alt 23-08-2008, 04:03   #1

junjun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 junjun ne işi var bunun burada
obsesyon- su perisi- n ki bu?

bnm bi problemm vr v yardm edebilecek herkesten yardım istiyorm. 6 yıldn beri bnde obsesif kompulsif bozukluk vr. v bu sitede obsesyonla ilgili yazılrı okuyana kdr hiç bi şekilde psikiytr dşnda bişei kbl etmemştm daha sonra kendm istedm v bi kaç yere gttk su perisi olduunu v çok geç kalndıını söledlr. birisi 5-6 mlyr masrafı olr da işte bn dzltrm ddi hesap makinesiyle çktı karşıma birisi okurm da işte muska tşrsn da kağt yersn d geçer ddi birisi inanark dua okursan geçer ddi v snçta hiçbiri b işe yaramadı. bnn yannda bn bi tanrı kavramına inanmyrm v inan die zorluolr v olmuo tabi ki ayrıca çounn söledklri saçma v pis geldii için yapmdm. ama artık bndn kurtlmk istyrm çnkü dayanck gcm yok artk sürekli bişeilerle uuraşmktn bktm hiçbişei yapamıorm arkadşlrmdn bile kçyrm kndimi kapatmk hiçbişeye dknmmk istyrm v öle oldkça daha da beter olyrm. lütfen bi fikri olan paylaşsn
junjun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-08-2008, 04:56   #2

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

şuna bir açıklık getirmek gerek: psikolojideki obsesyon (takıntı) ile mistik anlamda obsesyon çok farklı şeylerdir. sizden para isteyen bir büyücü, kesinlikle iyi niyetli olamaz bu yüzden de asla dediklerine güven olamaz. eğer büyüsel açıdan kurtulmak istiyorsanız bunun için sizden milyarlar isteyen, büyünün "yardım" amacından çoktan sapmış insanlara ihtiyacınız yok. Obsesyon Tedavisine Büyüsel Bakış başlığında yazılanları bir süre uygulayın.... bununla birlikte psikolog seanslarınızı bırakmayın. 2-3 ayda kendinize geleceğinize eminim. çok geçmiş olsun

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-08-2008, 06:41   #3

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Lütfen cümlelerini düzgün bir dilde kur ki seni anlamamız daha rahat olsun..

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-08-2008, 15:15   #4
-YASAKLI-

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

Su perisi mi işte bu çok saçma olmuş.İnançla ilgili olan kısmı göz ardı etme.Seni inandırmak için sana görünüyo olmaları çok yüksek bir ihtimal.
Yardımcı olmak isterdim ;ama böyle konulara karışmama malesef iznim yok.Sadece şunu deyim peri değildir.Periler havada uçan küçük varlıklar da değildir.Sen ben gibi insan görünümündedirler.Yardımcı olabilicek başka arkadaşlar olduğuna inanıyorum.Sana da sabırlı olmanı dilemekten başka elimden bişey gelmez..
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-08-2008, 15:18   #5

KucuK_PsisiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 KucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond repute

Hiçbir şekilde yardımcı olabilecek bilgiye sahip değilim ama geçmiş olsun arkadaşım.

Endless Hope.

KucuK_PsisiK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-08-2008, 19:49   #6

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Su perisi diye adlandırılan varlıklar gerçekten vardır.Her elementin "perileri" vardır,isteyen peri desin isteyen cin desin isteyen elemental varlık desin,isteyen enerji desin.Karışma izninin neden olmadığını merak ettim açıkçası bloody.Belfalas'ın belirttiği gibi psikolojik ve mistik anlamda obsesyon farklı kavramlardır.Psikolojideki obsesyonda takıntılı olan bireyin kendisidir,psişik obsesyonda ise bir varlık kişiye "takıntılıdır" "musallattır".Burada çok iyi bir şekilde ayrım yapmak gerekiyor gerçekten,kendini iyi bir şekilde analiz etmelisin ve bence de tedavini bırakmamalısın.Çünkü bu olay psişik anlamda bir obsesyonsa bile psikolojik destek alman gerekir,musallat varlıkların yaptıkları en önemli şey kişinin akıl sağlığını bozmaktır bu nedenle %100 psişik birşeylerin olduğundan emin olsan bile tedavini bırakma derim

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-08-2008, 22:33   #7

teşekkür ederim arkadaşlr ama psikiyatr tedavisine zaten 3 yldr devam ediyrm ama hiç bir faydasını görmedm v gittikçe daha da çok ilerledi bn d en son ilaçlarımı bıraktm çünkü gittiğim bi kadın hemen herşeyi ilaçlarımın rengine kadar bildi v kullanma onlar bi işe yaramaz dedi ki zaten yaramıyodu ben d başka bi çözüm arıyorum nora cümlelerimi düzgün kurmaya çalıştım umarım artık anlaşılıorumdur

Alt 23-08-2008, 23:34   #8

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

tam olarak ne yasıyorsun

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-08-2008, 23:46   #9

hoşlanmadığım insanlar dokunduklarnda bana veya eşyalarıma pis hissediyorm saatlerce sudan çıkamıyorum çıkmak istesem de bazı şeylerde sayarak belli sayılarda yapmak zorunda kalıyorum saçma olduunu bilsem d yapmazsam çok kötü hissediyorum v daha fazla uğraşıyorum sürekli yıkadığım şeyleri tekrar tekrar yıkıyorum duramıyorum
Sponsored links

Alt 24-08-2008, 01:46   #10
-YASAKLI-

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

Alıntı:
junjun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hoşlanmadığım insanlar dokunduklarnda bana veya eşyalarıma pis hissediyorm saatlerce sudan çıkamıyorum çıkmak istesem de bazı şeylerde sayarak belli sayılarda yapmak zorunda kalıyorum saçma olduunu bilsem d yapmazsam çok kötü hissediyorum v daha fazla uğraşıyorum sürekli yıkadığım şeyleri tekrar tekrar yıkıyorum duramıyorum
JUNJUN bu yaşadığın ne su perisi ne obsesyon.Bu sadece bir ruh hastalığı.Bir tanıdığımda daha vardı aynı durum.En azından bir psikologdan yardım alabilirsin.Buna sebep olan bilinçaltındaki olayı bulması ve tedavi önermesi şart.Tedavi süreci bir yıldan kısa 5 yıldan az bi süredir.Bu olayın nedeni genellikle çocukluk yıllarına dayanır.Bizim tanıdığın tedavisi 2 yıl sürdü.Nedeni de küçükken bir erkeğin tecavüze uğramasaydı.Yıkayarak onu temizlemek isteme durumu.Hala kendini kirli hissetme durumu.
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-08-2008, 02:02   #11

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

katılıyorum..
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-08-2008, 03:58   #12

kanatlim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 kanatlim henüz daha yolun başında
Thumbs down Benim sana bi kaç önerim var!..

Jun jun tanrı diye bir şey zaten yoktur diicem herkes yanlış anliicak, sen SINIRSIZ GÜÇ isimli kitabı alıp oku olur mu, kendi kendini iyileştirirsin bu şekilde. Daha önce senin durumunda olan iki kişiyle ilgilendim. Biri her şeyi sayılarla yapan, kendini her yaptığı işte defalarca saymak zorunda hisseden biriydi, diğeri ise aşırı derece de titiz temizlik hastalığı olan biriydi. Ve her ikisinde de bundan eser kalmadı. Anladığım kadarıyla senin durumun onlardan daha vahim. Neuro Linguistic Programming (Sinir Dili Programlaması) ve Bilinç Altı Programla olarak bilinen Subliminal Mesaj konularını iyice bi araştır derim ben... Şimdiden geçmiş olsun
kanatlim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-09-2008, 16:34   #13

darkred_cactus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 darkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerli

İyi bir psikoloğa git ve hipnoz deneyin derim,sıkıntısız bir çözüm mis gibi ohh...

Alt 07-09-2008, 01:35   #14

kiRLidOmUz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 kiRLidOmUz ne işi var bunun burada

bnm arkadşmn bazı olaylar başndan geçmişti ama o zarar görüodu snde ki bras ilgnç bi durum
kiRLidOmUz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-09-2008, 15:54   #15

Amethyst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Amethyst yakında ünlü olacak gibi

Güzelim okb(obsesif kompulsif bozukluk) tam kapsamamakla birlikte basitçesi takıntı hastalığın var. 3 yıldır tedavi görüyor ve bir sonuca ulaşamamışsan doktorunda iş yok demektir. Her hastaya farklı tedavi uygulanır bu tür bozukluklarda ilacı dayayıp,bitince gel demekle olmaz..Hocalar da büyücüler de sana bir çare bulamaz. Sana tek çare iyi bir Psikiyatrist ya da psikologdur. Bunların hipnoz yapabiliyor olmaları da senin avantajına olacaktır. Hipnoterapiyle bu sorunu çözebilirsin. Tabi çözmek ilk önce senin beyninde iraden de biter..Adam akıllı bir doktor bulup psikoterapiye başlaman gerek bence...
Geçmiş olsun
daha vahimine atlamaktayım
Amethyst isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt Dün, 09:44   #16

zebun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 zebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud of

bu arada hemen belırteyım; ilaçlarının rengini dahi bilen bu medyum y da vasfı her neyse o kişi muhtemelen aynı ilaçları kullandıgından bılıyordur ılacların rengını.

kendine güven dostum. ihtiyacın olduğunda sitede herkes sana yardımcı olmaya calısacaktır =)

Sponsor Bağlantılar
Alt Dün, 09:56   #17

cloud_above_myhead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 cloud_above_myhead yakında ünlü olacak gibi
su perisi

banada gizemci takılan bir arkadaşım üstümde su perisi olduğundan bahsetmişti. ciddiye almadım ama yatağa girip tuhaf sesler duymaya başladığım zamanlardan beri inanmaya başladım. ama obsesiflik gibi bir durum söz konusu değil üstümde. psikolojide geçenden farklı musallat olma durumu varsa insan ister istemez büyücü fln düşünüyor. ama sendeki farklı psikiyatrinin içerlediği bir olgu gibi.. şöyle bir şey biliyorum eskiden 'magi' ler varmış. bunlar bilgelik amaçlı zarar taşımayan büyüler yapıyorlarmış. zaten magic de burdan gelmekte.
cloud_above_myhead isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt Dün, 17:41   #18

alternate_aya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 alternate_aya ne işi var bunun burada

tüm yazıları okumadım ama 1 büyücülerden cinci hocalardan uzak durmak gerek hem çoğu şarlatan para göz hemde uygunsuz işler bence ayriyetten herşeyi ruhsal yada diğer varlıklara yormamak gerek hayaletrere cinlere şeytanlara inanırım en başta dinim gereği ama efsane ve halk uydurması olma ihtimali yükske şeylere pek inanmam peri meri :S acaba doğa işleri ile uğraşan melek adını unuttum omu su perisi şu perisi bu perisi die anılıo :S ayh alakasız olucak ama benim adım ilay peri demek sölemeden edemedim

Alt Dün, 17:44   #19

emirhancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 emirhancan henüz daha yolun başında

Alıntı:
junjun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aynısı banada oluyo
emirhancan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama