ya zaten o kişi ile bizim ilişkimiz bitti ama ben hala çok seviyorum o yüzden geri dönsün diye bişeyler yaptırmak için gitmiştim. o da dedi önce bakım yapıyorum eğer bakımda yapılabilecek bişey çıkmazsa bi uygulama yapamam. işte bakım yaptı ve yıldızlarımızın uyuşmadığını gördü. dedi sizin yıldızlarınız uyuşmuyor yani vefk de yapsan büyü de yaptırsan asla bir araya gelemezsiniz. yani benim merak ettiğim asıl nokta şu aslında sonuçta tamam belki yıldızı uyumlu olmayan insanların geçinmesi daha zor oluyodur daha çok anlaşmazlık çıkıyordur ama beno kadar çok seviyorumki yani bu defa karşılıklı anlayışla bu anlaşmazlıkları azaltabileceğime inanıyorum ama bunun için tabi önceo insanı bana döndürcek bi uygulama yaptırmak istiyorum. işte medyumda dedikiyıldızları uyuşmayanlara yapılan uygulamalar tutmaz onları bir araya getirmez. ben de buna şaşırdım yani doğrumu bu diye. çünkü ben biraraya gelirler tabi büyü veya vefklefalan ama belki anlaşmazlık çıkar zor geçinirler diye biliyordum yıldızları uyuşmayanlar için.
Bir de şöyle düşnelim büyü yaptık sevgilin yaa senin sevdiğin kişi sana baglandı hatta iddia edelim ki güzel bir de ilişki oldu derken cocuklarınız oldu mutlu gunler derken sevgilin bir gun zevk için bir fal baktırır tesaduf buya oda ona senin üzerinde buyu vr der ama b çözemem filanca kişiye git oda inanır sana da soyler sende ben bu işlerin içindeyim olsa ben bilmezmiyim dersin ama ne hikmetse bir şekilde bozulur ve birden o sogukluk onda başlar ve boşanmaya kadar gider peki ya sonra kendi çocuklarınla yanlız bir hayat istermisin üstelik adın kötüye de çıkar .
Amaben yinede her türlü ihtimali göze alırım diyorsan sorun yok.
Oysa hayat bu eğilmidir:biz birini severiz o bizi sevmez bizi biri sver biz onu sevmeyiz
haydi bir de başka bir açıdan bakalım esilerin bir sözü vardır bir ölüm bir nikah dakka şaşmaz derler.
Belkide erçek aşkınla tanışmadın henuz.
İşin kıscası bunlar benim sadece düşüncelerim seçim her zaman senindir ve en büyük rehberde bizim düşüncelrmiz değil senin kendi içindir.
Biraz uzun olmuştur ama ne demek istediğimi anlmışsınızdır.
Sevgi seninle olsun miracle
sevgi nedir bunu bencillikle karıştırma bence... eğer seviyorsan gitiği zaman saygı duyar ve mutlu olmasını dilersin... zoraki eve bağlamakla büyüyle bağlamak arasında fark göremiyorum... bu acıy çekip deneyimledikten sonra daha olgunlaşmış olacağını düşünüyorum... hırsla, riyayla gerçek olana ulaşamazsın... gerçekten sev ve mutluluk dile bence...