JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft

Seçenekler Arama
Alt 06-06-2008, 21:10   #1

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice
büyü yapmak

ben büyü yapmayı bi türlü ogrenemiyorum biriş bana yol gostersin lütfen
elementleri ogrendimş cadılıgı ogrendimş mumları ogrendim am bi turlu buyu yapamıyorum
cypruswitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-06-2008, 22:02   #2
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

nasıl yani?
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-06-2008, 22:07   #3

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Büyü yapamama sebebniz nedir ? Yoksa yaptığını büyüler mi tutmuyor ? Öğrendim derken neyi öğrendiniz ? Elementlerle nasıl bütünleşeceğinizi mi ? Öğrenmek değil öğrendiklerinizi uygulamanız gerekir. Pek anlayamadım açıkçası.

Alt 07-06-2008, 00:48   #4

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

yapamıyorum derken o konsantrasyon olmuyor koruma cemberini kkuruyorum mumlarımı yakıorum kendimce bişeyler soyluyorum ama hiç bişey hissedemiyorum cok dogru yapıp yapmadıgımı bile anlayamıyorum.deniz kenarında su ile bütünlesmeye cabalıyorum ates yakıyorum anlamaya cabalıyorum havanın esintisini hissetmeyi deneiyorum ama surekli bişeyler eksik gibi geliyor surekli eksik bişeyler yapıyorum gibi geliyor sevkim kırılıyor ve ilerleyemiyorum
cypruswitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-06-2008, 00:56   #5

hektor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hektor yakında ünlü olacak gibihektor yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
cypruswitch´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yapamıyorum derken o konsantrasyon olmuyor koruma cemberini kkuruyorum mumlarımı yakıorum kendimce bişeyler soyluyorum ama hiç bişey hissedemiyorum cok dogru yapıp yapmadıgımı bile anlayamıyorum.deniz kenarında su ile bütünlesmeye cabalıyorum ates yakıyorum anlamaya cabalıyorum havanın esintisini hissetmeyi deneiyorum ama surekli bişeyler eksik gibi geliyor surekli eksik bişeyler yapıyorum gibi geliyor sevkim kırılıyor ve ilerleyemiyorum
yanlış anlamadıysam tüm bu yaptıklarınızı sınarcasına, bir şeyler hissetmek adına büyük bir beklenti içinde yapıyorsunuz. aradığınız şey yanılmıyorsam "saflık", fakat siz onu çok süslediğiniz için, içinizde olanı dışınızda arıyorsunuz. bence ayin yapmak yerine "yüksek ruhani rehberinizle" bağlantı kurmaya çalışmalısınız. siteye böyle bir meditasyon yapıştırmıştım. arayın bulacaksınız...
hektor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-06-2008, 00:56   #6
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

iyi güzel de arkadaşım,tereddütlerle yola çıkarsanız zaten büyü müyü tutmaz ki..aklınızda binbir türlü soru işareti ile,belki de kendi gücünüze kendiniz ket vuruyor olabilirsiniz.

ben bir de şunu altını çizerek eklemek istiyorum ki;bir cadının kitaba,birilerinden birşeyler öğrenmeye cidden ihtiyacı falan yoktur.o zaten neyi nasıl yapacağını gayet iyi bilir.dünyaya geldiğinde bence o bilgilerle gelmiştir.

o dediğiniz kitapları da yazanlar cadılardı mesela,ya da bilgileri yazarlara vererek yazdıranlar.yani mesela her cadının gölgeler kitabı vardır.kendi oluşturduğu büyüleri içerir bunlar.eğer bir cadı,kendiliğinden bunları yaratamıyorsa,e zaten cadı değildir ki...

ne diyim..kolay gelsin.
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-06-2008, 00:58   #7

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Size birkaç başlık önericem. Cadılık dersleri 1-2-3 bu başlıkları okumanızı tavsiye ederim. Elemental bütünleşme ayini
Bu başlıktaki yöntem elementlerle bütünleşmek için çok etkili. Bunu yaptıktan sonra meditasyonlara devam etmeniz etkisini de artırır. Bir de witchcraft bölümünde büyü için konsantrasyon dersleri vardı sanırım şimdi onları bulamıycam fakat biryere kaydetmiştim bilgileri. Özel mesajla atıyorum...
---
Bu arada kendi büyünü yazma ve bir büyüdeki eksiklikleri görme tabii ki doğal bir yetenektir. Ama bu konuda araştırma yapmadan sadece kendi bilgilerimiz üzerinde yoğunlaşırsak kendimizi kısıtlamış oluruz. Birçok kaynaktan bilgi edinmek bence doğruya ulaşmanın en iyi yolu...
---
Ruhsal rehberinize bağlantı için angeleyes'ın da ( yanlış hatırlıyor olabilirim nicki ) bir başlığı olucaktı.
---
Buldum linkleri
Ruhsal Rehberlikler
Burada da hektorun verdiği meditasyon tekniği var
kulağımdaki fısıltılar

Alt 07-06-2008, 01:13   #8
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

sen ne kadar çok şey bilirsen bil yaptığın şeye inanmıyorsun hep içinde olmayacak hissi var öncelikle ne yaptığını bil...
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-07-2008, 00:18   #9

Amethyst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Amethyst yakında ünlü olacak gibi

selam arkadaşlar

eski sevgilime olan öfkemden kurtulamıyorum bir türlü bunun için bir büyü tılsım var mı acaba?

içimdeki nefret ve kinden kurtulmak istiyorum
Amethyst isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-07-2008, 00:28   #10
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
Amethyst´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaşlar

eski sevgilime olan öfkemden kurtulamıyorum bir türlü bunun için bir büyü tılsım var mı acaba?

içimdeki nefret ve kinden kurtulmak istiyorum
affetme meditasyonunu deneyebilirsin, daha çok işe yarar.
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-07-2008, 00:32   #11

Amethyst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Amethyst yakında ünlü olacak gibi

düşünce gücüyle,kendi kendine hipnozla çok denedim ama tam aklımdan çıkarmışken herşeyi yoluna sokmuşken bu lanet öfkem yine geri geliyor veintikam alma hırsım artıyor..
tam kurtuldum diyorum nötr oluyorum aklıma bile gelmiyor o kişi ama alakasız zamanlarda tekrarlıyor.
büyü mü var üzerimde bilmiyorum,ciddi bir nefret bu
Amethyst isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-07-2008, 00:39   #12

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Kardeşim sana temelde 2 önerim var.
1 koruma çemberini tehlikeli uygulamalar dışında kullanma
2 Yapacağına inan.

Bu iki ilkeyi kendine düstur edinirsen çok yüksek düzeyde teknik araştırma gerektirenler hariç bütün majikal uygulamaları yapabilirsin )

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-07-2008, 14:24   #13

tomorrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 tomorrow henüz daha yolun başında

hımm bence de kendini çok kaptırıyorsun bir şeyler olacağı konusunda bu yüzden hiç bir şey gerçekleşemiyor biraz daha yalın olursan dilediğin şey gerçekleşecektir
tomorrow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-07-2008, 17:01   #14

Karma gücü: 1 cicikizbenim ne işi var bunun burada

merhaba, biri bana yardimci olabilirmi, ben almanyadan ve sevgilimin bana dönmesini istiyorum, canbar büyüsünü duydum, ama cini mürekkebi nedir. ve bu büyüye nezaman baslanir, insanin abdestlimi olmasi gerekir, cevaplariniz icin tesekürler
--------------------
merhaba bana yardim edin, eski sevgilimi geri istiyorum, nasil yapacagim bunu

Konu cicikizbenim tarafından (27-07-2008 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
cicikizbenim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-07-2008, 20:56   #15

hektor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hektor yakında ünlü olacak gibihektor yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
cicikizbenim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba, biri bana yardimci olabilirmi, ben almanyadan ve sevgilimin bana dönmesini istiyorum, canbar büyüsünü duydum, ama cini mürekkebi nedir. ve bu büyüye nezaman baslanir, insanin abdestlimi olmasi gerekir, cevaplariniz icin tesekürler
--------------------
merhaba bana yardim edin, eski sevgilimi geri istiyorum, nasil yapacagim bunu
atabildiğiniz tek mesaj bu sanırım. bu nedir şimdi? okuyun ve araştırın biraz. ne kadar zor geliyor insanlara araştırmak. bu kadar mı bedavacılığa alışılmış olunur... lütfen böyle yapmayın. bir büyü kitabı satın alın, eminim daha kolay olacaktır...
hektor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-07-2008, 23:17   #16

Karma gücü: 1 cicikizbenim ne işi var bunun burada

ne yapim cok caresizim ve yarim bekliyorum, ama sadece yardimci olmak isteyenlerden, ben kimseyi bana yardim etsin diye zorlamiyorum
cicikizbenim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-07-2008, 23:20   #17

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

çaresizlik değil bu bu bencillik ve tembellik bence...

Alt 28-07-2008, 00:56   #18

Mesajımı siliyorum gerçekten üzgünüm iki üstteki mesajı atlamışım.

edit.

Alt 09-08-2008, 01:05   #19

darkjeanne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to all

Büyü yapmak kolay değildir. Kolay olsa herkes yapardı. Belli bir çaba ve emek gerektirir. Uzun süreler uğraşabilirsin. Ama şevkin kırılmasın.
Sponsored links

Seçenekler Arama