JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft

Seçenekler Arama
Alt 10-08-2008, 14:19   #41

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

demiştim sana yemez diye
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-08-2008, 15:01   #42
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Mezarlıkta büyü yada davet ne alakaysa...Mezarlıklar paranormal açıdan en güvenli yerdir...Seni şiddetle kınıyorum Claudia
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-08-2008, 15:13   #43

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

Kına canım kına aklıma geldi birden yazayım dedim
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-08-2008, 17:50   #44

steven08123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 steven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsteven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
pr0gressive´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben deneyeceğim çünkü bu tür şeylerin gerçekleşmeyeceğini biliyorum. hatta kameraya kaydedip size gösterecem bakalım ne olacak
Ben denemeni önermem ama madem denemek istiyorsanda bence de ıssız bir ortam olmalı insanlardan uzak(yani çatı katında filan evet gerçekten olmaz)ama tekrar tekrar belirteyim şahsen ben denemeyin derim özelliklede inanmıyorsanız gerçekleşeceğine hiç yapmayın gerçekten çünkü gerçekleştiğinde aşırı korkabilirsiniz(ki kesin öyle olur)eğer korkarsanızda cinlerin oyuncağı olursunuz,size musallat olurlar neyse uzatmıyayım...
steven08123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-08-2008, 18:28   #45

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

insanlarla cinler arasında bir teleport kapısı olduğunu sanmıyorum.

biz öyle yüksek insanlar değiliz. Peygamber Efendimiz Kur'an okurken cinler gelmiş, onu dinlemiş fakat ona görünmemişlerdir. Hz. Süleyman Allah'ın izniyle cinleri ağır işleri yapmakta (çok uzak bir yere ağır bir tahtı taşımak gibi) kullanmıştır fakat o bile görememiştir.

insanlardan uzak bir yer, kirli bir mekan, gecenin 3.05'i, gizemli sözler vb...

bunlar bana basit bir korku filmindeki mekan gibi geldi. dekor gibi geldi.

musallat olması olayı. her şey insandan gelir. bir adamı doğar doğmaz ormana bırakın, cinlerden hiç bahsetmeyin. adam korkar mı ? hayır. çünkü insan öyle bir varlık ki olmadık saçmalıklar uydurur, buna herkesten çok kendisi inanır.

büyü konusuna gelince. benim senin gibi insanlar birtakım sözlerle otlarla şununla bununla cin çağıramaz. tekrar söylüyorum bu işe yaramayacak. sadece emin olasınız diye deneyeceğim.

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...

Konu belfalas tarafından (22-08-2008 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir..
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-08-2008, 18:51   #46

Karma gücü: 0 steven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsteven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
insanlarla cinler arasında bir teleport kapısı olduğunu sanmıyorum.

biz öyle yüksek insanlar değiliz. Peygamber Efendimiz Kur'an okurken cinler gelmiş, onu dinlemiş fakat ona görünmemişlerdir. Hz. Süleyman Allah'ın izniyle cinleri ağır işleri yapmakta (çok uzak bir yere ağır bir tahtı taşımak gibi) kullanmıştır fakat o bile görememiştir.

insanlardan uzak bir yer, kirli bir mekan, gecenin 3.05'i, gizemli sözler vb...

bunlar bana basit bir korku filmindeki mekan gibi geldi. dekor gibi geldi.

musallat olması olayı. her şey insandan gelir. bir adamı doğar doğmaz ormana bırakın, cinlerden hiç bahsetmeyin. adam korkar mı ? hayır. çünkü insan öyle bir varlık ki olmadık saçmalıklar uydurur, buna herkesten çok kendisi inanır.

cinlere inanıyorum. Kur'an'da bile koskoca Cin Suresi var. ama Allah bizi farklı alemlere göndermiş.

"Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gonderdik." Enbiya suresi (21/107)- Hz. Muhammed (S.A.V)'den bahseder.

büyü konusuna gelince. benim senin gibi insanlar birtakım sözlerle otlarla şununla bununla cin çağıramaz. tekrar söylüyorum bu işe yaramayacak. sadece emin olasınız diye deneyeceğim.
İnsanlarla cinler arasında bir teleport kapısı olduğunu sanmıyorum demişsin ben saygı duyuyorum,istemezsen tabii ki bana da inanamazsın ama şunu da belirtmek istiyorum
bunun en büyük örneği benim bi kaç yıl önce annemin anlattığı bir olay ve rahmetli dedemin yaşamış olduğu bir olay beni çok etkiledi hep bunu konuyu düşündüm çok da korkuyodum fakat en sonun da işaretler almaya başladım kötü anılarım da oldu vs. vs. ama en sonun da bu konu da ister istemez profösyonel oldum; cinlerle irtibaat kuruorum,onlarla konuşuyorum,onları görebiliyorum 2 arkadaşım daha var bunları yapabilien fakat burada duygusallık işe giriyor insan kendi biraz da huzursuz hissediyor yoksa biz bilmezmiyiz insanları korkutmayı,eğlenmeyi vs. ama artık bu işe bi kere bulaştık istesek de istemesekte artık onlar bizimle zarar da görebiliriz....
Dediğim gibi saygı duyuyorum düşüncelerinize fakat eğer bilinçaltınızda da ben inanmıyorum böyle birşey olamaz diye bir kalıp var ise otomatik olarak zaten saçma bulacaksınız(haklı olarak)fakat dediğim gibi gerçekten güvenebilirsiniz,birçok insan cinlerle iletişime geçebiliyor bu bir gerçek fakat ben bile artık bu kunulardan kendimi uzak tutmaya çalışıyorum.... herneyse konuyu biraz saptırdım ama anlatmak istediklerim sadece "benim senin gibi insanlar çağıramaz" sözünün yalnış olduğunu kanıtlamaktı,ama inanmak zorundamısın bana? tabii ki hayır
Sponsored links

Alt 10-08-2008, 20:28   #47

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

çağırabiliyorsan eğer tebrik ederim...

bakalım bana geleceklermi? gelirse bu sene kimin şampiyon olacağını soracağım. bu bir geyik değildir...

Alt 10-08-2008, 22:25   #48

Karma gücü: 1 panizzi555 yakında ünlü olacak gibi

3harflılere ınanırım bı medyumla yasamıstım aylarca seanslarına gırmıstım yakınlarda mezarlık varsa bakamazdı olulere saygı dydukları ıcın gelmıyolar derdı.dua ederdı.adam rahmanı bırısı deıldı ama bazı krallar var dıye bılıyorum.
panizzi555 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-08-2008, 01:03   #49

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

ne zaman deneyeceksin beklemedeyiz

Alt 11-08-2008, 01:21   #50

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

ikili tartışmalara girmeyelim lütfen...

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-08-2008, 02:59   #51

Alıntı:
çağırabiliyorsan eğer tebrik ederim...

bakalım bana geleceklermi? gelirse bu sene kimin şampiyon olacağını soracağım. bu bir geyik değildir...
Hayır çağıramıyorum,ben onlara gidiyorum yani söylemek istediğim hiç bir iyi niyetli cin sizin davetinize gelmez kesinlikle sizin vasıtanızla yapmak istedikleri bişeyler vardır cinler çok çakal ve teklikeli varlılardır ben beyin frekanslarımı düşürerek 4.boyuta geçiyorum çok riskli bir yöntem,ayrıca eğer bir cinle irtibaat kurarsanız asla geleceği sormayın(bu söylediğim islamiyete inananlar için)birincisi geleceği öğrenmek çok büyük bir günahmış ikincisi size yalan söyleme ihtimalleri çok yüksek diğer bir madde ise eğer bir cin size geleceği söylüyorsa %200 kötü niyetli bir cindir neden? çünkü islamiyette kainlik yasaktır ve islamiyet cinler içinde geçerlidir ve onlara da geleceği söylemek yasaktır müslüman cinler size geleceği söylemezler daha doğrusu sizinle pek irtibaat kurmazlar,ayrıca gelecekten haber veren ve hepsini bilen kainler var(tanıdıklarım da var)sizce bu insanlar nasıl bilebiliyor gelceği ve biz istesek yapamazmıyız?herneyse ben bu konuda sadece tecübelerimi paylaşmak istiyorum onun haricinde herkezin inanışlarına ve düşüncelerine saygım sonsuzdur sevgiler...

Alt 11-08-2008, 03:26   #52

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Bahsettiğiniz varlıklar yani cinler üstün yeteneklere sahip değillerdir. Düşük enerjili bedensiz varlıklardandır. Bu nedenle şuan ve geçmiş hakkında doğru bilgi verebilirler sadece. Gelecek hakkında tahmin yürütebilirler ya da uydurabilirler ama gerçeği kesin ve net bilemezler. Ayrıca bizim boyutumuza gelip iletişim kurmaları için bizim enerjimize ihtiyaçları vardır burada kalmak için parazit bile olabilirler. Kehanet yeteneği insanlarda da vardır tanıdıklarımdan değil kendimden biliyorum ve bedensiz varlıkları kullanmıyorum. Fakat bu konunun sözlü büyülerle pek alakalı olduğunu zannetmiyorum...

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-08-2008, 03:57   #53

Söylediklerinize kısmen katılıyorum,aslında cinler üstün yeteneklere sahiptir insandan daha üstün yaratılmışlardır fakat ilginç bir nokta cinler insanlardan korkarlar yani insanlardan çekinirler dediğiniz gibi uygulayabilecekleri şeyler çok düşüktür genelleme olarak böyledir fakat eğer cinlere merak sarmış bir insan varsa ve kendini korumayı bilmiyor ve cinler aleminde,cinlerle irtibaat kurduğunda çok aşırı onlardan korkuyorsa(çoğunlıkla böyle olur)o zaman ibre tam tersine döner cinler sahip oldukları gücü korkak bir insanın üzerinde maksimum değerde kullanırlar yani açıkcası insanlara zarar verebilecek güçlere fazlasıyla sahiptirler ama bunun kullanımı anlattığım gibi duruma göre değişir onunharicinde size saygı duyuyorum ama gelecek hakında bilgi edinme konusunda malesef katılmıyorum çünkü bunu parapsikoloji bilim dalı,birçok kişiden edindiğin tecübe ve şahsımca da gördüm ki büyük çoğunlukla cinler gelecekter haber verebilirler(hepsi bunu yapabiliyomu bilmiyorum)son olarak ta size şu konuda katılıyorum "bu konunun sözlü büyü ile alakalı olduğunu sanmıyorum" demişsiniz evet katılıyorum bunun büyü ile hiç bir alakası yok fakat zaten arkadaşımızın verdikleride zaten büyü değil bu Latince cinlere bir sesleniştir yani onların dilinde onları çağırmaktır...saygılar...
--------------------
Pardon siz cin konusunun sözlü büyü ile alakası olduğu sanmıyorum demişsiniz ben yalnış anladım
--------------------
şu anda sıca sıcağına bir olay yaşamaktayım 3 hafllerden bahsedince hep böyle oluyor işaretler gelmeye başladı bana evin içinden ve dışarıdan sesler duyuyorum evde kimse olmamasına rağmen.böylesini ilk defa yaşıyorum ama alışık olduğum için panik yapmıyorum tabii ki şimdi evin huzurunu sağlamam lazım işte buyrun size c..n ler gördüğünüz gibi izlenmekteyim ama neyse ki başetmesini de biliyorum herneyse konu çok saptı rahatsız olanlar varsa özür dilerim uzun bir süre artık forumda ve sosyal yaşantımda bu konuyu konuşmayacağım saat 2.56

Konu steven08123 tarafından (11-08-2008 Saat 03:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 11-08-2008, 11:01   #54

saat 02.47 -- evdeyim ve pc yi açtım, sözlü büyüyü bir yere not ettim.

saat 02.56 -- çatıya çıktım ve sözkonusu zamanı beklemeye başladım. telefonun kamerasını çalıştırdım. karanlık olduğundan birşey görünmüyordu. telefonun sadece ışığını kullanmaya başladım.(etrafı görebilmek için)

saat 03.05 -- sözlü büyüyü 1 defa okudum (telefondan).

saat 03.06 -- bir kere daha okudum.

saat 03.09 -- tekrar okudum, okudukça sözler daha da anlamsızlaştı.

saat 03.11 -- eve girdim, televizyonu açtım, sesi kıstım ve bekledim.

saat 03.30 -- sonuç alamayınca odama gittim, müzik çaları açtım. Muse - New Born şarkısı eşliğinde sirklerle ve palyaçolarla dolu mutlu bir rüyaya daldım.

Alt 11-08-2008, 14:40   #55

Karma gücü: 1 panizzi555 yakında ünlü olacak gibi

prog hastayım sana ya adam gonullu kobay ama guzel bısey bunu aşabilmen.banada lazım cunku ben yapanları cekıyorum ılla ya bana yapıyolar yada bısekılde bırılerıne buyu yapmıslar..buyuyu buyuyle kapamaya ne dıyosunuz arkadaslar.ozaman burdan yenı bı konuda cıkabılır asla rahmanıler gelmez dedı arkadas ee ben atıyorum muslumanım ve yardıma ıhtıyacım var ozaman yalnızmıyım ben olaya soyle bakıyorum mahallenın kızına yabancılar sarkıyo mahallenın genclerıde orda kosedeler ve onu kurtarıyolar ıckıde ıcseler yada kotu ınsanlarda olsalar kız onların hımayesınde bırde camıden cıkmıs ınsanlar var onlarda evlerıne gıdıyolar ama sayıca daha kalabalıklar rahmanılerde kızı kurtarıyo teknık farklı olabılır ama sonuc kızı kurtarmak
panizzi555 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-08-2008, 15:32   #56

arkeolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 arkeolog yakında ünlü olacak gibiarkeolog yakında ünlü olacak gibi

Okuduğun cin çağırmak için değil.....ne olduğunu bilmediğin bir şeyi okumanızı aklım almıyor....herkes ne derse okuyacaksınız yani araştırmadan.......

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-08-2008, 15:50   #57

ozan1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ozan1311 ne işi var bunun burada

bende çağırmayı deincem inşallah gelir en büyük hayalim ama biraz tırsıyom.
ozan1311 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-08-2008, 03:42   #58

GothicheartS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 GothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to behold

Alıntı:
ozan1311´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende çağırmayı deincem inşallah gelir en büyük hayalim ama biraz tırsıyom.
arkadaşım her merak ettiğini deneme hayalin olması güzel birşey ama hazırlıksız birşey yaşama sitede tecrübesi olanlar var onlardan yardım al bir süre en azından kenidini hazır hisset korumasız çok tehlikeli oluyor göründüğünü var say elin ayağın birbirine girer hayal mayal kalmaz daha tek düşündüğün korku korku korku artık o fırsatta 3 harfli ne düşünür bilemem ...

GothicheartS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-10-2008, 17:23   #59

Karma gücü: 1 yazyagmuru yakında ünlü olacak gibi

bir insaı kendinden uazklaştırma soğutma büysü arıorum yrdımcı olurmusunuz
yazyagmuru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama