JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft

Seçenekler Arama
Alt 08-08-2008, 23:58   #21

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

hayatın kendisi ve işleyisi bir buyu zaten

Alt 09-08-2008, 00:00   #22

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

Alıntı:
blueopeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaslar bi kere buyu kuranda kesinlikle yasaklnamıstır yani bnce bu tur sacmalıklarla urasmayın çok buyuk gunah ve çok tehlikeli..
burda ki herkes müslüman değil ki arkadaşım

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-08-2008, 13:15   #23
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Müslüman olmayanlarda var..
Ayrıca açık açık paylaşılsın yani. Bir uyarı koyun tamam...Herkesin aklı var değil mi? İsteyen yapar, İstemeyen yapmaz
--------------------
Ayrıcada dindar olan büyü yapamaz diye birşey yok ki

5 vakit namazımı kılıyorum vs ama büyüde yaparım falda bakarım...Ne alaka yani? Tabi ki dinle alakası var büyünün...İlk önce büyünün nasıl gerçekleştiğini bilmek lazım...

Konu NighT_marE tarafından (09-08-2008 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-08-2008, 13:38   #24

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

büyü yapılan birisinden büyünün etkisini atmak ve büyüyü yapana geri göndermek için ne söylenebilir ? diğer soru da geçerli ...sanırım hala bilen birisi çıkmadı :/

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-08-2008, 17:41   #25

atolia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 atolia ne işi var bunun burada

enki la bama ul miaha maya ul enki kara no hara to ime ta enki ul oliva yaul enki

gece yarısı saat 03.05 te bunu oldukça karanlık kirli hatta harabe gibi olan bir yerde 6 kez tekrarlarsanız ne demek istediğimi anlarsınız kesinlikle yanlız olmalısınız
atolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-08-2008, 17:46   #26

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

Alıntı:
atolia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
enki la bama ul miaha maya ul enki kara no hara to ime ta enki ul oliva yaul enki

gece yarısı saat 03.05 te bunu oldukça karanlık kirli hatta harabe gibi olan bir yerde 6 kez tekrarlarsanız ne demek istediğimi anlarsınız kesinlikle yanlız olmalısınız
ne demek istediğini anlatmamışsın ki anlayalım

Sponsored links

Alt 09-08-2008, 17:53   #27

pareda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 pareda dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışpareda dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışpareda dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

arkadaşım bnu ne amaçla yapcz? neyden bahsedion? niye gece yarısı 03.05, 03.04te okusak noluyo konuya açklık getirirsen iyi olck

Alt 09-08-2008, 18:24   #28

Karma gücü: 2 MetalMirror ne işi var bunun burada

ya kendimize zarar getirmek içinse nerden bilelim :S açıksana bahtiyar olces.
MetalMirror isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-08-2008, 19:59   #29

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
atolia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Kendini akıllı zanneden değerli arkadaşım. Cinlerden yardım alabilmek için onlara yaranabilmek için onlara insanları vermek senin gibi birine bir insana yakışmayacak bir hareket. Alfabelerini sana öğretmiş olabilirler... Yaşadıkları yerleri söylebilirler.Senin işlerin için uğraşabilirler fakat asla senin yararın için çalışmazlar mutlaka kendi çıkarları vardır işin içinde...

ARkadaşlar bu arkadaşın verdiği sözleri karanlık pis ve ıssız bir harabede ve geç vakitte 6 kez tekrarlarsanız onların kapılarını size ardına dek açarsınız... Cinleri davetin kolay bir yoludur onlara gitmek.... Bu bir büyü değil davet... Kesinlikle okumayın...
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-08-2008, 12:55   #30

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

zaten önerilişi bile hayırsız birşey için olduğunu belli ediyor...

Alt 10-08-2008, 13:03   #31

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

deneyecem büyük ihtimalle hiç bir şey olmayacak. bu gece deniyorum zaten gece çok kalkarım. sonuçalarını paylaşıcam sizinle.

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-08-2008, 13:39   #32

steven08123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 steven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsteven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
Valakar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendini akıllı zanneden değerli arkadaşım. Cinlerden yardım alabilmek için onlara yaranabilmek için onlara insanları vermek senin gibi birine bir insana yakışmayacak bir hareket. Alfabelerini sana öğretmiş olabilirler... Yaşadıkları yerleri söylebilirler.Senin işlerin için uğraşabilirler fakat asla senin yararın için çalışmazlar mutlaka kendi çıkarları vardır işin içinde...

ARkadaşlar bu arkadaşın verdiği sözleri karanlık pis ve ıssız bir harabede ve geç vakitte 6 kez tekrarlarsanız onların kapılarını size ardına dek açarsınız... Cinleri davetin kolay bir yoludur onlara gitmek.... Bu bir büyü değil davet... Kesinlikle okumayın...
Kesinlikle katılıyorum bu bir büyü değil cinler için bir tür davet.Şimdi diyeceksiniz ne güzel işte cinlerle istediğimizi yaparız vs. ama bu tamamen kötü cinlerle irtibaat kurar yani gelecek olan cin asla iyi niyetli değildir ve arkadaşın da dediği gibi mutlaka üzerinizden birşeyler yapmak için gelirler sonra onların kuklası olabilirsiniz dikkat edin derim ben
steven08123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-08-2008, 13:41   #33

belliydi ne çıkıcağı

Alt 10-08-2008, 13:45   #34

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

ben deneyeceğim çünkü bu tür şeylerin gerçekleşmeyeceğini biliyorum. hatta kameraya kaydedip size gösterecem bakalım ne olacak

Alt 10-08-2008, 13:51   #35

davetler gerçekleşir, inanmasanda gerçekleşir
yine de sen bilirsin denersen at da meraklandırma nasıl olucak ıssız bi yerde nasıl hem bunu yapıp hem camla çekicen ?

Sponsored links

Alt 10-08-2008, 13:57   #36

evimizin çatı katı yeterince ıssız... bi de fare falan da çok malum öğrenci evi olduğu için yeterince pis olduğunu düşünüyorum

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-08-2008, 14:07   #37

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

çatı katında değil tuvalet veya banyoda dene istersen ışıklar kapalıyken birde mum yak
romantik dakikalar yaşayın
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-08-2008, 14:11   #38

ben bu sözleri söyleyeyim, cinler gelsin beni çarpsın.
siz de prize demir bi şiş sokun.

bakalım hangimiz önce çarpılacaz

Sponsored links

Alt 10-08-2008, 14:13   #39

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

yapta sonuçları yaz bakalım çok merak ediyorum hatta evet kamerayada çek..
hem niye çatı katında yapıcaksınki.. git mezarlığa
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-08-2008, 14:17   #40

mezarlıkta ne var allah allah ya...

insanın ölüsünden değil, dirisinden kork.

ayrıca cinler mezarda bulunmaz sanırım.

ayrıca gecenin bi vakti oraya gidemem.

ayrıca yemeyebilir o kadar da değil

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama