Müslüman olmayanlarda var.. Ayrıca açık açık paylaşılsın yani. Bir uyarı koyun tamam...Herkesin aklı var değil mi? İsteyen yapar, İstemeyen yapmaz
-------------------- Ayrıcada dindar olan büyü yapamaz diye birşey yok ki
5 vakit namazımı kılıyorum vs ama büyüde yaparım falda bakarım...Ne alaka yani? Tabi ki dinle alakası var büyünün...İlk önce büyünün nasıl gerçekleştiğini bilmek lazım...
Konu NighT_marE tarafından (09-08-2008 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
büyü yapılan birisinden büyünün etkisini atmak ve büyüyü yapana geri göndermek için ne söylenebilir ? diğer soru da geçerli ...sanırım hala bilen birisi çıkmadı :/
enki la bama ul miaha maya ul enki kara no hara to ime ta enki ul oliva yaul enki
gece yarısı saat 03.05 te bunu oldukça karanlık kirli hatta harabe gibi olan bir yerde 6 kez tekrarlarsanız ne demek istediğimi anlarsınız kesinlikle yanlız olmalısınız
enki la bama ul miaha maya ul enki kara no hara to ime ta enki ul oliva yaul enki
gece yarısı saat 03.05 te bunu oldukça karanlık kirli hatta harabe gibi olan bir yerde 6 kez tekrarlarsanız ne demek istediğimi anlarsınız kesinlikle yanlız olmalısınız
ne demek istediğini anlatmamışsın ki anlayalım
Kendini akıllı zanneden değerli arkadaşım. Cinlerden yardım alabilmek için onlara yaranabilmek için onlara insanları vermek senin gibi birine bir insana yakışmayacak bir hareket. Alfabelerini sana öğretmiş olabilirler... Yaşadıkları yerleri söylebilirler.Senin işlerin için uğraşabilirler fakat asla senin yararın için çalışmazlar mutlaka kendi çıkarları vardır işin içinde...
ARkadaşlar bu arkadaşın verdiği sözleri karanlık pis ve ıssız bir harabede ve geç vakitte 6 kez tekrarlarsanız onların kapılarını size ardına dek açarsınız... Cinleri davetin kolay bir yoludur onlara gitmek.... Bu bir büyü değil davet... Kesinlikle okumayın...
Kendini akıllı zanneden değerli arkadaşım. Cinlerden yardım alabilmek için onlara yaranabilmek için onlara insanları vermek senin gibi birine bir insana yakışmayacak bir hareket. Alfabelerini sana öğretmiş olabilirler... Yaşadıkları yerleri söylebilirler.Senin işlerin için uğraşabilirler fakat asla senin yararın için çalışmazlar mutlaka kendi çıkarları vardır işin içinde...
ARkadaşlar bu arkadaşın verdiği sözleri karanlık pis ve ıssız bir harabede ve geç vakitte 6 kez tekrarlarsanız onların kapılarını size ardına dek açarsınız... Cinleri davetin kolay bir yoludur onlara gitmek.... Bu bir büyü değil davet... Kesinlikle okumayın...
Kesinlikle katılıyorum bu bir büyü değil cinler için bir tür davet.Şimdi diyeceksiniz ne güzel işte cinlerle istediğimizi yaparız vs. ama bu tamamen kötü cinlerle irtibaat kurar yani gelecek olan cin asla iyi niyetli değildir ve arkadaşın da dediği gibi mutlaka üzerinizden birşeyler yapmak için gelirler sonra onların kuklası olabilirsiniz dikkat edin derim ben
davetler gerçekleşir, inanmasanda gerçekleşir
yine de sen bilirsin denersen at da meraklandırma nasıl olucak ıssız bi yerde nasıl hem bunu yapıp hem camla çekicen ?