yhazaten hep böle bu tür şeyleri bilen astral seyahati kolaylıkla yapmış bir çok konuda bilgi sahibi insanlar neden bilmiorum kendi köşelerine çekilioalr... çok azı anlatıo onlarda çığırından çıkmış çok iyi olmayanar para kazanmak için numara olarak yapıoar.. zaten baskı var.. düşünsenize guru otobüse binio otobüsde meditasyon yapıo ne komik olur.. baskıdan da kaynaklanıo artık doğallık sanki kötü ve saçma bişi gbi karşılanıyor belki eski medeniyetler ondan gizemli ve güçlüydüler..
__________________ En büyük düşman cehallettir... M.Kemal Atatürk...
תיעוד השיחות שלי
bence bu tür bir işle uğraşıldığında hayatını tamamen buna adamak gerekir diye düşünüyorum. yani neredeyse her günün ayrı ritüeli var nasıl zaman bulunacak. normal bir işte çalışan fatura ödemek durumunda kalan biri nasıl vakit bulabilir merak ediyorum
vay canına
Uzun zaman önce yaşadığım birkaç olay üzerine pagan kökenli ritüellerden uzaklaşmıştım.
Şimdi bu yazıda ve yorumlarda bilmediğim şeyler görmek beni sevindirdi.
Gerçekten doyurucu bilgiler verilmiş, teşekkür ediyorum.
Bir de merak ettiğim bir konu var. Bu sitede herkes pagan kökenli dinlere mi inanıyor?
ya bişey sorcaktm epeydir bu siteye üyeyim ama sadece msj yazmak için yazmak istemediim için msj yazmıodm,bilgi ediniodm kendi çapımda uygulamaya çalışıodm (((öss ye hazrlanan biri olarak ne kdr zmnım kalıo o ayrı))) her neyse wiccan olmak yada buna inincını pekiştirmek için tören vaari bi uygulama var mı??? ilk adım olarak??? sanırm bööle bi başlık yoktu??? teşekkür ederim...
wiccan olmak için belirli şart bir ayin yok ama isterseniz bir çember açıp elementlerle kendinizi kutsayıp tanrı ve tanrıça'ya bir dua edebilirsiniz inancınızı pekiştirme adına.
Siz kendinize "ben wiccan'ım" demişseniz o'sunuzdur.
Geriye bayramları kutlayarak,yada bazı başka ayinler yaparak ya da belfalas'ın dediği gibi basit bir ritüel yaparak pekiştirirsiniz...
Tanrıçayı simgeleyen bir mum yakabilirisn
teşekkür ederim... peki bide türkiyede kutlamaları yapılo mu blio msnz??? yada nerelerde nası :S:S:S hani toplu bi ortamda :S:S sadece meraktan soruorm )
teşekkür ederim... peki bide türkiyede kutlamaları yapılo mu blio msnz??? yada nerelerde nası :S:S:S hani toplu bi ortamda :S:S sadece meraktan soruorm )
türkiyede halka açık kutlamaların yapıldığını pek sanmıyorum...coven'lar kendileri toplanıp gözden uzak yerlerde kutluyorlardır muhtemelen ama ingiletere'de ya da amerikadaki kadar rahat bulabileceğinizi sanmıyorum bu kutlamaları...
teşekkür ederimm... bööle imkanların olmasnı isterdim,insanlar daa özgür ve en azından ininçlarını özgür iradeleriyle seçebilirlerdi :S nese bu konunun yeri tam olarak bura diil sanırım tekrar teşekkür ettim...
yazılanlar çok hoş, açıkçası türkiye'de de artık bu tür konuların güzelce irdelenebildiğini gördüğüme çok sevindim...
cadılık-wiccanlık-witchcraft nedir ne değildir diye merak edenlere benim de bir tavsiyem olacak, her şeyi ele alırken yapılması gerektiğini düşündüğüm gibi bunu da kişisel bir döngü olarak düşünmek en iyisi olabilir. yani paganlıkta da kendine has kurallar vardır elbet, ama hiçbir zaman çıkıp da "şunu yapmazsanız sizi bizden saymayız, bunlar olmazsa olmazdır" demez doğa tabanlı dinler. doğada özgürlük vardır. doğa nasılsa öyledir. şahsen en çok "münzevi cadılar"a saygı duyarım, kendi halinde yaşayan huzurlu ruhlardır onlar : ) ha şu sık sık bahsedilen "gotik müzik dinleyip karalara bürünmek" hadisesi de konuşulmaya değmeyecek bir şey, umarım herkes en kısa zamanda "öz"ün ne olduğuna dair, "kökler"e dair bir fikir edinir bu dünyada. eminim bu her şeyi çözecektir!
ya ben cadı olmak istiyorumm..ama bu konuda nerden yardım alacagımı bilmiyorum.yardım edersenız sevınırım.bi de ben lezim.yani cinsel seçim önemli olmamalı bence..bu sorun olur mu? bilen varsa lütfen bana yardımcı olsun!!!