Alıntı:
Ayyildiz´isimli üyeden Alıntı
urumhamatahayil, ya senin adin melek adina benziyor. Ellerine saglik. Bende kabbala ile cok ilgileniyorum. Cok kitaplarim var kabbala hakkinda ama almanca. Ben bu yazdiklarini pek anlamadim. Banada anlatirmisin? Daha yeni üyeyim ben |
kişisel olarak sorularını soru sol cevap al bölümünden yöneltebilirsin yada pm olarak bana atabilirsin ama ben pm yerine çok özel değilse soru sol cevap al bölümünden sorulması tercih ediyorum ki herkez öğrenebilsin
kabbala ibranice ingilizce olarakta var o kaynaklarada rahatlıkla ulaşabilirsin enokyanı ayrı olarak inceleyebileceğin gibi solomon kayıtlarındada takip edebilirsin
enokyan anahtarı özetle ses majisine dayanır ses yolu ile kapıları açmaya yarayan anahtardır yani frekansların boyutların kapısını acarsın bireye gruba topluma yada bu öğelerin duygu ve düşüncelerine tesir edebilirsin
her anahtarın bir sayı değeri vardır bu boyutun ve frekansın şeklini belirler havvastaki ebcedde benzer
bu majiyi meleklerin öğrettiğine inanılır yazısı ve dili vardır
okunduğunda solomonun da kayıtlarında gecen deviller domoonlar melekler yardımcı olurmuş
hangi anahtarın ne işe yaradığında bahsettim zaten umarım yeterli olmuştur açıklamam

--------------------
16. anaktar 8763 sayı değerine sahiptir. tanrının kendisinden ve meleklerden yardım ister 15. anahtara benzer ama burda da şan şohret için yardım diler alevlerden ve ateşten söze başlar meleklerin adlarını sıralar. yazldığı gibi okuyun ve her cümleden sonra teşekküretmeyi unutmayın
16. enokyan anahtarı
Ilasa viviala pereta!
Salamanu balata.
Das acaro odazodi busada.
Od belioraxa balita!
Das inusi caosaji lusadanu EMODA.
Das ome od taliobe!
Darilapa iehe ilasa Mada Zodilodarepe.
Zodacare od Zodameranu.
Odo cicale Qaa!
Zodoreje.
Lape zodiredo Noco Mada.
Hoathahe I A I D A.
--------------------
17 anahtar ilk defa burda doğudan bahseder eski mapetlerden ve orda yaşanan ilşkileri anlatır.28 bakire kadının tapınaktaki ayinini anlatır ve onların söylediği duları anar.Moue, Appeare aındaki iki merhamet meleğinden yardım diler.krallar soylular için yalvarır ve zengin ve kötü olan tüm insanlar için af diler.tüm inanaları manevi taçla sülemelerini ister.onları korumasını ve hep bunların devamın gelmesini diler.yine ilk defa bunda esrarlarınn kapısını aç diye sözünü bitirmez diğer 16 anahtar hep batı kelimesi ile başlar esarların kapısını aç ile biterdi.burda ise tüm iyi duyguları bir stoğa benzeter duayı bitirir.
bu enekyon yardıma ihtiyac duyan maddi manevi insanlar içindir.maji kullanımında ise evilikler kısmet açmalar için kullanılır. 17. enokyan anahtarı
Ra-asa isalamanu para-di-zoda oe-cari-mi aao iala-piregahe Qui-inu.
Enai butamonu od inoasa NI pa-ra-diala.
Casaremeji ujeare cahirelanu, od zodonace lucifatianu, caresa ta vavale-zodirenu tol-hami.
Soba lonudohe od nuame cahisa ta Da o Desa vo-ma-dea od pi-beliare itahila rita od miame ca-ni-quola rita!
Zodacare! Zodameranu!
Iecarimi Quo-a-dahe od I-mica-ol-zododa aaiome.
Bajireje papenore idalugama elonusahi--od umapelifa vau-ge-ji Bijil--IAD
--------------------
18. anahtar cennetin nasıl yaratıldığından bahseder.26 cı yer olarak bahseder cenneten ondan önce hiper küm filmindeki gibi bir yapının olduğunu anlatır.ama artık daha aydınlık ve düzgün bir yer yaratılmalıdır.oda hiper küpe benzer ama kendi içinde dolalan bir özeliğe sahiptir.daha sonra korucuyu yaratıklardan bahseder. küçük büyük uzun kısa diye tarif eder bu varlıkları ve en önemlilerinden biri olan ejdarhayı kutsar ve ondan yardım ister.daha pek çok varlığın adını sıralar.ve bu varlıkların kalkan oluşturduğunu söyler. ilaha dua eden ianaclı kimseleri kutsar onun dualarından yardım ister. sesin nekadar önemli olduğunu anlatır. ve sesin asla kaybolmadığını bir taç gibi dünyayı kutsadığını anlatır.ve tanrıya yakarır yardım ister. ferahalık ister.duada sürekli uzaktan gel şunun için uzaktan gel bunun için diye her konudan ayrı ayrı bahseder.
18 anahtar . korunmak için sıkıntuıdan kurtulmak için huzura kavuşmak için okunur. yapılan tüm majilerde kullanılabilir. lanetler hariç tabi.
18. enokyan anahtarı
Bazodemelo i ta pi-ripesonu olanu Na-zodavabebe OX.
Casaremeji varanu cahisa vaugeji asa berameji balatoha goho IAD.
Soba miame tarianu ta Iolacis Abaivoninu od azodiajiere riore.
Irejila cahisa da das pa-aox busada Caosago!
Das cahisa od ipuranu telocahe cacureji oisalamahe lonucaho od !
Vovina carebafe?
NIISO!
Bagile avavago hohon.
NIISO!
Bagile momao siaionu.
Od mabezoda IAD oi asa-momare poilape.
NIIASA!
Zodameranu ciaosi caosago od belioresa od coresi ta a beramiji.
--------------------
konu burda tamalanmıştır diğer 30 anahtar yeni acayım enokyan maji ve Aethyr”de (Şuur Alanları) konusunda devam edecektir. nedenini actığım zamn öğreneceksiniz. şimdiden haberiniz olsun eneokyan yazı dizisi ikinci konusu olan Aethyr”de (Şuur Alanları)dan sonra devam edecektir.tahmnin edileceği üzere çok geniş bir konudur.
konu burda bitmiştir.gözümüz aydın