JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Kabala

Seçenekler Arama
Alt 28-05-2007, 14:12   #41

apocalypto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 apocalypto henüz daha yolun başında

paylaşım için sagol

Konu apocalypto tarafından (28-05-2007 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
apocalypto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-05-2007, 17:36   #42
star67
Guest

Dee ve Kelley 2.n enokyan anahtar..... güzel bi paylaşım olmuşta benim anlamadığım bu iki arkadaş pek bi icrraat yapamamışlar diye biliyorum yıllarca çalışmışlar ama biri aiwaz mıdır nedir öyle bi varlıkla görüştüğünü söylemiş öbürüde onun dediklerini yapmış ..sonra eşini ayartmış bu kadar büyük etkiler gösteren bi metodu nasıl bulmuşlar anlayamadım zaten crowley de onları takip etmiş ama onunda ilahlaştırılacak kadar bi icraatı olmamış diye biliyorum ...sonunda biraz yumuşamış bide o yüzden bu adamların uyguladığı bu majinin gerçekçiliği olup olmadığını tecrübe eden bi arkadaş varmı merak ediyorum

Alt 28-05-2007, 22:39   #43
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

Alıntı:
star67´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dee ve Kelley 2.n enokyan anahtar..... güzel bi paylaşım olmuşta benim anlamadığım bu iki arkadaş pek bi icrraat yapamamışlar diye biliyorum yıllarca çalışmışlar ama biri aiwaz mıdır nedir öyle bi varlıkla görüştüğünü söylemiş öbürüde onun dediklerini yapmış ..sonra eşini ayartmış bu kadar büyük etkiler gösteren bi metodu nasıl bulmuşlar anlayamadım zaten crowley de onları takip etmiş ama onunda ilahlaştırılacak kadar bi icraatı olmamış diye biliyorum ...sonunda biraz yumuşamış bide o yüzden bu adamların uyguladığı bu majinin gerçekçiliği olup olmadığını tecrübe eden bi arkadaş varmı merak ediyorum
yumuşamış bide?
--------------------
14. anahtar öfke kelimesi ile başlar. bedensiz varlılardan direk olarak yardım ister.kötü olanları yok etmek için iyi olanlardan yardım ister. kovma yapmak için ,korunma yapmak için ve cinli büyüleri bozmak için i kullanılır. özellikle erkeklik bağlama, sehvet bağlama gibi büyülerde sadece okumanız yeterlidir. her zamanki gibi yazıldığı gibi okuyun ve her cümleden sonra teşekür etmeyi unutmayın!

14. enokyan anahtarı

Noroni bajihie pasahasa Oiada!

Das tarinuta mireca OL tahila dodasa tolahame caosago Homida.

Das berinu orocahe QUARE.

Micama!

Bial' Oiad.

Aisaro toxa das ivame aai Balatima.

Zodacare od Zodameranu!

Odo cicale Qaa!

Zodoreje.

Lape zodiredo Noco Mada.

Hoathahe I A I D A

Konu Urumhamatahayil tarafından (28-05-2007 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-06-2007, 18:07   #44

Şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 Şaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud of

http://www.geocities.com/Athens/Theb...7/enochian.txt bu sitede enochian sözlüğü var merak ederseniz kelimeleri

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-06-2007, 18:22   #45

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

çok sağol şaman,süper bir şey bu
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-06-2007, 14:20   #46
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

şaman emeğine sağlık numaraları rahatlıkla verebilirm 15. anahtarın numarası 6739

tanrıdan yardım diler ve diğer bir çok melekten basitce para için zenginlik için yardım diler
herzamnki gibi yazıldığı gibi okuyun her cümleden sonra teşeküretmeyi unutmayın

15. enokyan anahtarı

Hasa!

Tabaanu li-El pereta.

Casaremanu upaahi cahisa DAREJI.

Das oado caosaji oresacore.

Das omaxa monasaci Baeouibe od emetajisa Iaiadix.

Zodacare od Zodameranu!

Odo cicale Qaa. Zodoreje.

Lape zodiredo Noco Mada.

Hoathahe I A I D A.
Sponsored links

Alt 06-06-2007, 17:36   #47

Ayyildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Ayyildiz henüz daha yolun başında

urumhamatahayil, ya senin adin melek adina benziyor. Ellerine saglik. Bende kabbala ile cok ilgileniyorum. Cok kitaplarim var kabbala hakkinda ama almanca. Ben bu yazdiklarini pek anlamadim. Banada anlatirmisin? Daha yeni üyeyim ben
Ayyildiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-06-2007, 10:54   #48
-YASAKLI-

Alıntı:
Ayyildiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
urumhamatahayil, ya senin adin melek adina benziyor. Ellerine saglik. Bende kabbala ile cok ilgileniyorum. Cok kitaplarim var kabbala hakkinda ama almanca. Ben bu yazdiklarini pek anlamadim. Banada anlatirmisin? Daha yeni üyeyim ben
kişisel olarak sorularını soru sol cevap al bölümünden yöneltebilirsin yada pm olarak bana atabilirsin ama ben pm yerine çok özel değilse soru sol cevap al bölümünden sorulması tercih ediyorum ki herkez öğrenebilsin

kabbala ibranice ingilizce olarakta var o kaynaklarada rahatlıkla ulaşabilirsin enokyanı ayrı olarak inceleyebileceğin gibi solomon kayıtlarındada takip edebilirsin

enokyan anahtarı özetle ses majisine dayanır ses yolu ile kapıları açmaya yarayan anahtardır yani frekansların boyutların kapısını acarsın bireye gruba topluma yada bu öğelerin duygu ve düşüncelerine tesir edebilirsin

her anahtarın bir sayı değeri vardır bu boyutun ve frekansın şeklini belirler havvastaki ebcedde benzer

bu majiyi meleklerin öğrettiğine inanılır yazısı ve dili vardır

okunduğunda solomonun da kayıtlarında gecen deviller domoonlar melekler yardımcı olurmuş

hangi anahtarın ne işe yaradığında bahsettim zaten umarım yeterli olmuştur açıklamam
--------------------
16. anaktar 8763 sayı değerine sahiptir. tanrının kendisinden ve meleklerden yardım ister 15. anahtara benzer ama burda da şan şohret için yardım diler alevlerden ve ateşten söze başlar meleklerin adlarını sıralar. yazldığı gibi okuyun ve her cümleden sonra teşekküretmeyi unutmayın

16. enokyan anahtarı

Ilasa viviala pereta!

Salamanu balata.

Das acaro odazodi busada.

Od belioraxa balita!

Das inusi caosaji lusadanu EMODA.

Das ome od taliobe!

Darilapa iehe ilasa Mada Zodilodarepe.

Zodacare od Zodameranu.

Odo cicale Qaa!

Zodoreje.

Lape zodiredo Noco Mada.

Hoathahe I A I D A.

--------------------
17 anahtar ilk defa burda doğudan bahseder eski mapetlerden ve orda yaşanan ilşkileri anlatır.28 bakire kadının tapınaktaki ayinini anlatır ve onların söylediği duları anar.Moue, Appeare aındaki iki merhamet meleğinden yardım diler.krallar soylular için yalvarır ve zengin ve kötü olan tüm insanlar için af diler.tüm inanaları manevi taçla sülemelerini ister.onları korumasını ve hep bunların devamın gelmesini diler.yine ilk defa bunda esrarlarınn kapısını aç diye sözünü bitirmez diğer 16 anahtar hep batı kelimesi ile başlar esarların kapısını aç ile biterdi.burda ise tüm iyi duyguları bir stoğa benzeter duayı bitirir.

bu enekyon yardıma ihtiyac duyan maddi manevi insanlar içindir.maji kullanımında ise evilikler kısmet açmalar için kullanılır.

17. enokyan anahtarı

Ra-asa isalamanu para-di-zoda oe-cari-mi aao iala-piregahe Qui-inu.

Enai butamonu od inoasa NI pa-ra-diala.

Casaremeji ujeare cahirelanu, od zodonace lucifatianu, caresa ta vavale-zodirenu tol-hami.

Soba lonudohe od nuame cahisa ta Da o Desa vo-ma-dea od pi-beliare itahila rita od miame ca-ni-quola rita!

Zodacare! Zodameranu!

Iecarimi Quo-a-dahe od I-mica-ol-zododa aaiome.

Bajireje papenore idalugama elonusahi--od umapelifa vau-ge-ji Bijil--IAD

--------------------
18. anahtar cennetin nasıl yaratıldığından bahseder.26 cı yer olarak bahseder cenneten ondan önce hiper küm filmindeki gibi bir yapının olduğunu anlatır.ama artık daha aydınlık ve düzgün bir yer yaratılmalıdır.oda hiper küpe benzer ama kendi içinde dolalan bir özeliğe sahiptir.daha sonra korucuyu yaratıklardan bahseder. küçük büyük uzun kısa diye tarif eder bu varlıkları ve en önemlilerinden biri olan ejdarhayı kutsar ve ondan yardım ister.daha pek çok varlığın adını sıralar.ve bu varlıkların kalkan oluşturduğunu söyler. ilaha dua eden ianaclı kimseleri kutsar onun dualarından yardım ister. sesin nekadar önemli olduğunu anlatır. ve sesin asla kaybolmadığını bir taç gibi dünyayı kutsadığını anlatır.ve tanrıya yakarır yardım ister. ferahalık ister.duada sürekli uzaktan gel şunun için uzaktan gel bunun için diye her konudan ayrı ayrı bahseder.

18 anahtar . korunmak için sıkıntuıdan kurtulmak için huzura kavuşmak için okunur. yapılan tüm majilerde kullanılabilir. lanetler hariç tabi.

18. enokyan anahtarı

Bazodemelo i ta pi-ripesonu olanu Na-zodavabebe OX.

Casaremeji varanu cahisa vaugeji asa berameji balatoha goho IAD.

Soba miame tarianu ta Iolacis Abaivoninu od azodiajiere riore.

Irejila cahisa da das pa-aox busada Caosago!

Das cahisa od ipuranu telocahe cacureji oisalamahe lonucaho od !

Vovina carebafe?

NIISO!

Bagile avavago hohon.

NIISO!

Bagile momao siaionu.

Od mabezoda IAD oi asa-momare poilape.

NIIASA!

Zodameranu ciaosi caosago od belioresa od coresi ta a beramiji.

--------------------
konu burda tamalanmıştır diğer 30 anahtar yeni acayım enokyan maji ve Aethyr”de (Şuur Alanları) konusunda devam edecektir. nedenini actığım zamn öğreneceksiniz. şimdiden haberiniz olsun eneokyan yazı dizisi ikinci konusu olan Aethyr”de (Şuur Alanları)dan sonra devam edecektir.tahmnin edileceği üzere çok geniş bir konudur.

konu burda bitmiştir.gözümüz aydın

Konu Urumhamatahayil tarafından (15-06-2007 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-06-2007, 23:13   #49

someone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 someone henüz daha yolun başında

Paylaşım için sağol. Urumhamatahayil yazılarını beğenerek okuyorum. Hepsi çok güzel. Bir de siteye verdiğin bilgileri yazdığın konunun başında e-book olarak da verirsen arşivlememiz kolay olur.
Vereceğin diğer bilgileri de sabırsızlıkla bekliyorum.
someone isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-06-2007, 16:53   #50

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

paylasım ıcın saolasın urum!tsk!
emeğine saglık!!!
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-08-2007, 21:32   #51

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Sağol urum,çook teşekkür ederim sana
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-08-2007, 15:13   #52

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 79 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Çok güzel ve ilginç bir konu...Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler urum ..

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-11-2007, 23:16   #53

dark_venus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Konu çok güzel ve ben bilgisizliğimden soruyorum....
Melek alfabesinde neden -K- harfi yok?
Anahtarlarda da yok sanrıım k harfli bir kelime...
Mesela biz latin harfleriyle bir metin herhangi birşey yazsak -K- hrfi yok ve bu -K- harfini karşılayacak hangi enokyan harfini kullanmak gerekir anlamda sapma olur mu?

Alt 28-11-2007, 00:53   #54
-YASAKLI-

Alıntı:
dark_venus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Konu çok güzel ve ben bilgisizliğimden soruyorum....
Melek alfabesinde neden -K- harfi yok?
Anahtarlarda da yok sanrıım k harfli bir kelime...
Mesela biz latin harfleriyle bir metin herhangi birşey yazsak -K- hrfi yok ve bu -K- harfini karşılayacak hangi enokyan harfini kullanmak gerekir anlamda sapma olur mu?

kuff harfi var

Alt 28-11-2007, 22:15   #55

eminerkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 eminerkin dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışeminerkin dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışeminerkin dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

urumhama
ellerine saglık ...
eminerkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-05-2008, 15:54   #56

Karma gücü: 2 chga ne işi var bunun burada

yaaa ben bu konuda biraz bilgisizim ve meraklı bu teşekkürü normal olarak yapabiliyomuyuz yoksa onunda bu şekilde farklı okunuştaki bi hali varmı bi cvp verebilirseniz mutlu olurum
chga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama