JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Dinler ve İnanışlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 11-09-2008, 23:39   #21

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Meleklerin iradesi olmadığı apaçık yazılıdır. Kendi kendini çürütücek bir kitap olmıyacağına göre şeytan melek değildir. İki dini de yeterince araştırmadan ikisine de hakim gibi bahsetmen çok ilginç. Sadece inanış biçmi anlatılmış sana inan denmemiş. Satanizm başlığında islamı anlatmak çok orjinal bir fikir.

Alt 12-09-2008, 18:38   #22

ases - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 ases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerli

ases Lucifer'in Kitabı diye bir şeyden bahsetmişsin Ruhani Satanizmde aracılar,peygamber yoktur aynı zamanda Şeytan'dan dikteler alan kahinler de yoktur ruhani satanizmde olmayabilir ama laveyin satanizminde öyle bi kitap bulunuyor bi araştırıp cevap werseydin daha iyi olurdu yada konuyu ruhani satanizm başlığı altında açmalıydın.
ases isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 13-09-2008, 10:12   #23

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Borderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to behold

İşte kendini insanların hidayetine adamış bir vaiz daha. Satanizm konulu sayfaya gelmişsin imamlık taslıyorsun. Madem o kadar rahatsızsın konudan, ne diye gelmişsin de ahkam kesiyorsun? Buranın underground düşünce akımlarına dair paylaşımların yapıldığı bir site olduğunu bilmiyor musun.? Ayrıca forumda islami konuların tartışılmasının yasak olduğunu bilmiyormusun? Yok ben illa da islama dair ahkamlar kesmek istiyorum diyorsan, gene Gnoxise bağlı, islam içerikli 'Lahuti' sitesi var. Girersin oraya dilediğince engin teolojik bilgilerini konuşturursun. Burada kimse sana inancınla ilgili bir saygısızlık yapmadı; başkalarının düşünce eğilimleri seni neden bu kadar rahatsız ediıyor ki?
İnanç insanın mantıksal yanına değil, duygusal yanına hitab eder. Bir inancın (ki hagisi olursa olsun) ne doğruluğunu ispatlayabilirsin ne de yanlışlığını. Dünya da ki insan sayısı kadar, inanç biçimi vardır. Hepsi yanılgı için de, bir sen doğru yoldasın. Hepsine koca bir yazık; sana ise koca bir aferin diimi? Madem hak yolundasın, devam et yoluna o halde, ama başkalarına da yanlış yoldasınız diye tutup da vaaz vermeye kalkma! Biraz saygılı olmasını öğren!

Alt 13-09-2008, 16:10   #24

Qrixkuor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Qrixkuor yakında ünlü olacak gibiQrixkuor yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
ases´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ases Lucifer'in Kitabı diye bir şeyden bahsetmişsin Ruhani Satanizmde aracılar,peygamber yoktur aynı zamanda Şeytan'dan dikteler alan kahinler de yoktur ruhani satanizmde olmayabilir ama laveyin satanizminde öyle bi kitap bulunuyor bi araştırıp cevap werseydin daha iyi olurdu yada konuyu ruhani satanizm başlığı altında açmalıydın.
Lavey Satanizm'e en fazla zararı veren adamdır ne görüşlerine saygı duyarım ne kendisine Ruhani Satanistler de duymazlar zaten ayrıca burada Ruhani Satanizm/Laveyanlık falan gibi alt forum başlıkları göremedim Ases kusura bakma?

Bunun dışında söylenenlere cevap vermek gereksiz.Ben size ''inanıcaksınız ulan!'' diyerek koymadım bu yazıyı sadece ''böyle de bir şey var aslında o böyle değil yanlış biliniyor böyledir orjinali'' diyerekten koydum bunu hesaba katarak okursanız bundan sonra sevinirim.

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-09-2008, 22:29   #25

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

bir'in yasasına göre!!
hiç bir birey tek değildir sadece birey kavramı ile tekleştirilir özümüz birdir ..
öğrenmek/öğretmek arasındaki bağlantıyı çözmek ve insanlığın yükselişi için bir'in yasasının ne kadar kutsal bir öğreti olduğunu sizlerle paylaşmak istedim..
asla hiç bir insan bir diğerinden önemsiz değildir sadece yaşadıkları ve bildikleri farklıdır bu insanın yaşam biçimini değiştirir,fark burada yarım olarak başlar öğretmek/öğrenmek ne kadar önemlidir sizlerde anlıyorsunuzdur..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 14-09-2008, 13:08   #26

qothic-rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 qothic-rock ne işi var bunun burada

cokkk qüzeL bir payLaşımmmm hepsine katıLıyoRum teşekkürler Qrixkuor...
qothic-rock isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 14-09-2008, 15:17   #27

Riyuetan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Riyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to behold

13-satanizm ahlaksızlık mıdır?
-eger ahlak kafaya takılan bir bez parcasından mütevellit ise satanizm ahlaksızlıktır.daha önce de doktrinde anlatıldıgı gibi satanizm cinsel ilişkide bir sınırlama getirmez.karşı taraf da istediği sürece cinsel birleşme bizi kötüye değil iyiye doğru götürür.satanizm insanların cinsel hayatlarına karışmaz işte bu yüzden bazıları için satanizm ahlaksızlıktır.o bazıları ki sokakta karılarını carsafla dolastırırken gider on oniki yaşındaki kızlara tecavüz eder.işte onlar memleketimizin en ahlaklı insanlarıdırlar.

Bazı ülkelerde evlenme oranı gittikce düsüyor cünkü cinselliğin yeternce serbest olması insanların işine geliyor peki evlilik olmayacaksa nesil nasıl ilerleyecek evlenmeden doğan cocuklar ne olacak eğer bu onların sorunu diyorsan birsey diyemem ama bu onların olduğu kdr bizimde sorunumuz olur özgürlük kavramı sıkıstırılıp arttırıldıkca kendi icinde kitlenen insanlar çözümü neyde arıyacak cinsel özgürlüğüm uğruna babamla bile iliskiye girerim kardeslerimin altına yatarım ve ben yeterince özgürüm birazdan siteye parno linkleri atarsam siteyi özgürlesmeye tesfik edebilirmiyim kücük bir katkı
Riyuetan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 14-09-2008, 23:06   #28

Qrixkuor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Qrixkuor yakında ünlü olacak gibiQrixkuor yakında ünlü olacak gibi

Önce üslubunu biraz düzeltirsen sevinirim.İkincisi kabul edip etmemek senin elinde fakat insanların cinselliğini kısıtlayamazsın eğer cinsel özgürlük sana ters geliyorsa sen kendi bildiğini yaparsın seni zorlayan yok ve ayrıca satanizm sana böyle şeyleri emretmez seni sadece özgür bırakır bu konularda seçimi sana bırakır,sen her ne kadar soyun devamı gibi bir korku barındırsanda satanizmde de evlilik müessesinin olduğunu (ki bu hususta bir konu açmıştım) gözden kaçırmışsın yani satanizm sana evlenme seks yap demez siteye ''parno?'' linkleri koymak istemenin konuyla alakası yok ama istiyorsan yap?

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-09-2008, 23:24   #29

Karma gücü: 10 Riyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to behold

hmm üslubumu düzelteyim kötüye değil iyiye doğru götüreceğinden bahsettin nasıl iyiye doğru götürür sınırlanmayan cinsellik boyutlarını asmıs rahatlık evlenmeden doğan cocuklar yada yasama hakkı elinden alınan kürtajlar yaptığının bedelini ölümle ödüyen özgürler burası türkiye burda asılmamıs milyonlarca konu var isteyen herkes bu konuda özgür olabilirmi hersey okdr basitmi
Sponsored links

Alt 15-09-2008, 00:18   #30

Vitriol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Vitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışVitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışVitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
Riyuetan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
13-satanizm ahlaksızlık mıdır?
-eger ahlak kafaya takılan bir bez parcasından mütevellit ise satanizm ahlaksızlıktır.daha önce de doktrinde anlatıldıgı gibi satanizm cinsel ilişkide bir sınırlama getirmez.karşı taraf da istediği sürece cinsel birleşme bizi kötüye değil iyiye doğru götürür.satanizm insanların cinsel hayatlarına karışmaz işte bu yüzden bazıları için satanizm ahlaksızlıktır.o bazıları ki sokakta karılarını carsafla dolastırırken gider on oniki yaşındaki kızlara tecavüz eder.işte onlar memleketimizin en ahlaklı insanlarıdırlar.

Bazı ülkelerde evlenme oranı gittikce düsüyor cünkü cinselliğin yeternce serbest olması insanların işine geliyor peki evlilik olmayacaksa nesil nasıl ilerleyecek evlenmeden doğan cocuklar ne olacak eğer bu onların sorunu diyorsan birsey diyemem ama bu onların olduğu kdr bizimde sorunumuz olur özgürlük kavramı sıkıstırılıp arttırıldıkca kendi icinde kitlenen insanlar çözümü neyde arıyacak cinsel özgürlüğüm uğruna babamla bile iliskiye girerim kardeslerimin altına yatarım ve ben yeterince özgürüm birazdan siteye parno linkleri atarsam siteyi özgürlesmeye tesfik edebilirmiyim kücük bir katkı
Mantıklı.Nasıl bir "iyiye götürme"imiş o anlamadım.

Alıntı:
Riyuetan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hmm üslubumu düzelteyim kötüye değil iyiye doğru götüreceğinden bahsettin nasıl iyiye doğru götürür sınırlanmayan cinsellik boyutlarını asmıs rahatlık evlenmeden doğan cocuklar yada yasama hakkı elinden alınan kürtajlar yaptığının bedelini ölümle ödüyen özgürler burası türkiye burda asılmamıs milyonlarca konu var isteyen herkes bu konuda özgür olabilirmi hersey okdr basitmi
Bu da mantıklı.Bahsettiğiniz gibi çarpık ilişkilerin,kısacası "özgürlüklerin"sonu cami avlusuna bırakılan,çöpe atılan çocuklar ve dolup taşan çocuk esirgeme kurumları.

Alt 15-09-2008, 03:18   #31

Karma gücü: 1 panizzi555 yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
Mystick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir'in yasasına göre!!
hiç bir birey tek değildir sadece birey kavramı ile tekleştirilir özümüz birdir ..
öğrenmek/öğretmek arasındaki bağlantıyı çözmek ve insanlığın yükselişi için bir'in yasasının ne kadar kutsal bir öğreti olduğunu sizlerle paylaşmak istedim..
asla hiç bir insan bir diğerinden önemsiz değildir sadece yaşadıkları ve bildikleri farklıdır bu insanın yaşam biçimini değiştirir,fark burada yarım olarak başlar öğretmek/öğrenmek ne kadar önemlidir sizlerde anlıyorsunuzdur..

dostum bu felsefeyle ılgılı bıseyler sorup konuyu asıl tartısılması gerekene cevırelım.bosverın sacma seylerı.ozum bır felsefesını yıllardır okudugum bı profesor sayesınde ogrendım ısım vermıcem basım belaya gırıyo bu felsefeye ınanan bı sevgılımde oldu ama sormak ıstedıım su?satanızmdede yada bı cok dnde hınt brahmaızmındede bu bole yanı sen hep teksın.ben sunu dusunuyorum satanızmdede nasıl evlılık var tum ınanıslar aslında bır cogu bılımsel temele dayanıyo yanı adam enerjı noktaları demıs oburu baska sey demıs bırısı tas koyuyo enerjısını acıyo dıgerı abdest alıyo kotu enerjıyı bedenını suyla arındırıyo...basıt bıkac kurala takılmasa ınsanlar.ben konunun basında sunu sormustum tek ıstedıgm ozgur ırade.yanı kım ne dını ısterse yasar ama buyudur telkındır etkılemedır bunu sevmıyorum.ınsanın kaderı budurda demıyorum bı ınsanı buyu gucu olmayan bırısını kendını koruyamıcak bırısını senın dınıne saygı duyan bırısını negatıf enerjıyle kotu yapmak bence dogru degıl.hangı dın savunursa karsıyım.gerısı satanızm bı cok dınden daha kuralcı aslında kuralları yok gıbı gozuksede..onların rıtuellerını herkes yapamaz.saygı duymak lazım ole yalandan seyler degıldır
panizzi555 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 15-09-2008, 16:46   #32

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Borderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to behold

Ya arkadaşlar satanizm bize demiyor ki, yatakta şöyle yapın böyle yapın diye. Karşı tarafın da rızası dahilinde istediğinizi yapın diyor. Bunda kötü olan ne anlamadım gitti.

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-09-2008, 18:20   #33

Yanılmıyorsam konu satanizm. Satanizm ve islam dini kıyaslaması değil herkes doğru düsündüğünü kabullenmekte özgür .Burda satanizm ve diğer dinleri kıyaslarsak is cığrından cıkar Ayrıca burada takılınan tek sey cinsellik değil Türkiye gibi bi yerde henüz asılmamıs sorunlar varken özgürlüğün sadece cinsellikte baslaması yanlıs oluyor ve sonsuz bir rahatlıktan bahsedilip bunun kötü değil iyi olucağı varsayılıyor bende buna karsı tezlerimi söyledim kalkıp o kdr namusunuza düskünsünüz gidin islam dinine bakın gibi basit cümleler kurulmasın herkes gibi namusun sadece iki bacak arasında olmadığını biliyoruz ama böyle olduğu icinde sadece bel altı kalmıyoruz.Neden böyle düsündüğümü tekrar vurgulamıycam ztn belirtmistim.Eğerki cinselliğin ası serbestiliğinin bir anlık zevkin ileride nasıl sorunlar acıcağını henüzanlamayanlar varsa.. bu konuyla benim alakam bitmistir iyi forumlar.

Alt 15-09-2008, 20:50   #34

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Eee konuyu daha ne kadar dağıtacaksınız? bekliyorum....

alev... sen hal ve davranışlarına forumdaki genel anlayışa daha dikkat et lütfen forumda seni bizzat uyarıyorum....
bir genel uyarı da konunun uzatılmaması için.... konuyu bildirin ve sayfa sayda uzatmayın lütfen..

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 15-09-2008, 20:55   #35

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

yaa neden tek şuçlu ben oluyorum kusura bakmayın ama bu lanet dünyada ben iyide olsam kötüde olsam yaranamıyorumm yeter yaa canımdan bezdimmm rahat bırakın benii tamam yorum yapmıyorum bu konudaa satanizim falan....
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 15-09-2008, 20:57   #36

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Rahat bırakalım seni?? üzgünüm ama burası forum... sadece senin değil her üyenin dikkat etmesi gereken şeyler var..
Bu başlık temizlenene kadar kilitlesem iyi olacak

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama