JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Dinler ve İnanışlar

Seçenekler Arama
Alt 08-09-2008, 03:04   #21

Vitriol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Vitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışVitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışVitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
Qrixkuor´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Satanic Ambience diye Laveyanlık trendinin söndüğünü artık yeni trendin Ruhani Satanizm olduğunun farkına varmış kafa karışıklığı yaşayan umumiyetle emosatan999 gothicsatanas666 gibi nickleri olan insanlardan müteşekkil bir eski Türk satanist grubundan alıntı bir yazı.En son üyelerinden para topluyorlardı bir baktık yokolmuşlar.
Özentiliğe tahammül edemiyorum!Emo ve satan aynı cümlede ve nick ha?!Yahu zaten satanist olan adam (gerçeklerinden bahsediyorum özentilerinden değil) ben satanistim diye ortada gezinmez ki böyle milletin gözüne sokar gibi bir tavır içinde olmaz ki!Çoluk çocuk özentiliği..

Alt 08-09-2008, 19:52   #22

x123x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 x123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerli

şeytan melek değil ki meleklerin beyni boştur ve iradeleri yoktur

Alt 17-09-2008, 16:41   #23

negral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 negral ne işi var bunun burada

yanlızca zekice kurgulanmış yazı zincirinden başka birsey degil bunlar iyi ve sadık bir tarih din ve mitoloji takipcisii bunların hepsinin ustaca kurgulanmış bir masal oldugunun farkındalardır sanırım örnek verecek olursak gılgamış destanında adı gecen Zuisudra nın nuh peygamberin takendisi olması gibi bu makale nerden alıntı yada kim tarafından yazılmış bir bilgim yok zaten formda yeniyim ve ilk yazdıgım yorum bu ama bence 7 oglun arasında zuisudra degilde ehrimen olsaydı daha inandırıcı olurdu
negral isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-09-2008, 18:01   #24

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

satanizimin giyimleri çok hoş kara kara giysiler çok mükemmel ya siyak karanlık ve kan rengi kırmızının çok ötesi bunu seviyorum siyah göz makyajı kırmızı dudaklar ve o giyimileri yokmu beni bitiriyorr içim gitti yaa
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-09-2008, 23:47   #25

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Ona gotik tarz deniyor,beyaz gömlekli satanistler de var

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-09-2008, 23:54   #26

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

evet maverickim o gömleği ters giyenler de var

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-09-2008, 00:03   #27

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Söylemeye çalıştığım,gotik üslubun satanist kimliğin bir parçası olmadığı.Tıpkı sarık ve çarşafın islamla bağdaştırılmasının yanlış olduğu gibi

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-09-2008, 00:09   #28

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

Alıntı:
Maverick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Söylemeye çalıştığım,gotik üslubun satanist kimliğin bir parçası olmadığı.Tıpkı sarık ve çarşafın islamla bağdaştırılmasının yanlış olduğu gibi
anlıyorum ben seni. siyah giyen ve metal müzik dinleyenleri de satanist sanan zihniyetten bahsediyorsun. medyamız sağolsun ne diyelim.

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-09-2008, 02:27   #29

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

konu satanizm ve medya, ya da satanizm ve satanist kıyafet ekollerine doğru gitmese daha iyi olur

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama