Satanic Ambience diye Laveyanlık trendinin söndüğünü artık yeni trendin Ruhani Satanizm olduğunun farkına varmış kafa karışıklığı yaşayan umumiyetle emosatan999 gothicsatanas666 gibi nickleri olan insanlardan müteşekkil bir eski Türk satanist grubundan alıntı bir yazı.En son üyelerinden para topluyorlardı bir baktık yokolmuşlar.
Özentiliğe tahammül edemiyorum!Emo ve satan aynı cümlede ve nick ha?!Yahu zaten satanist olan adam (gerçeklerinden bahsediyorum özentilerinden değil) ben satanistim diye ortada gezinmez ki böyle milletin gözüne sokar gibi bir tavır içinde olmaz ki!Çoluk çocuk özentiliği..
yanlızca zekice kurgulanmış yazı zincirinden başka birsey degil bunlar iyi ve sadık bir tarih din ve mitoloji takipcisii bunların hepsinin ustaca kurgulanmış bir masal oldugunun farkındalardır sanırım örnek verecek olursak gılgamış destanında adı gecen Zuisudra nın nuh peygamberin takendisi olması gibi bu makale nerden alıntı yada kim tarafından yazılmış bir bilgim yok zaten formda yeniyim ve ilk yazdıgım yorum bu ama bence 7 oglun arasında zuisudra degilde ehrimen olsaydı daha inandırıcı olurdu
satanizimin giyimleri çok hoş kara kara giysiler çok mükemmel ya siyak karanlık ve kan rengi kırmızının çok ötesi bunu seviyorum siyah göz makyajı kırmızı dudaklar ve o giyimileri yokmu beni bitiriyorr içim gitti yaa