JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Edebiyat > Not Defteri

Seçenekler Arama
Alt 06-10-2008, 04:05   #921

wampiRRella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 wampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond repute

Bu bir veda yazısıdır.
Bu gidişin dönüşü olmucaktır. Beden ruhtan birkez ama tam ayrılır.. Bitkisel hayattaydım,organlarımı bağışladı en yakınım..

Naparsın kangren olan kolu keserler.. Kestirip atmak gerekti yapamadım şimdi vücudumu sardı. Gidiş zor ama yolum açık... Kollar var sarılmaya uzanmış,gözlerimi kapatıp derin nefes almama bakar en güzel öpücükler..

Gidiyorum. Kendimden,senden,evden.. heryerden. Bölesini beklememiştim.Kim beklerki. Doğurduğum acıyı babasını verip uzaklaşıyorum. iyi bak ona,büyüt başka kucaklarda... sevgilerle hepinize.

Alt 07-10-2008, 10:55   #922

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 nazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud of
Bugün Seni Hiç Sevmedim

Bugün seni hiç sevmedim...
Seni bugün hiç özlemedim. bugün seni sevdiğimi bile düşünmedim. bugün aklımdan öylesine geçerken hiç dolmadı gözlerim. ben bugün seni istemedim kollarımda,korkmadım ilk defa sensizliğe,beni sarmanı istemedim delice bugün.. ben bugün seni hiç sevmedim...
biliyor musun beni aslında gelmek üzere sen terkettin... seni hep kabul edip sarmamı istedin,her med_cezirde deniz gibi seni karşılamamı bekledin ama bak ben bugün seni beklemedim.

ben şu bir avuç kalbimle dağ gibi aşkımı ayağının altına sermiştim. ben seni öylesine sevmemiş, ölesiye benimsemiştim. sen hep beni yerdin, hep sana dönerim diye boşverdin,ama bak ben bugün sana dönmedim.

canım bugün acımadı bebeğim,alıştım belkide sensizliğe, geçiverdi günler. önce zor geldi sonra alıştım sensizlik zorluğuna. şimdi dimdik ayaktayım, hep gücüm yok diye arardım seni ama bak ben bugün seni aramadım...

ellerimi ellerinde hisseder isyan ederdim,hani şu bizi bir türlü birlikte olmamıza izin vermeyen yanlızlık varya!!ona,ona hep ağlardım ellerin elimdeyken ve ben karanlık kutumda yanlızken... ben bugün ellerini hissetmedim,hissedemedim ve ben bugün hiç ağlamadım ağlayamadım...

gitme diye dualar ederdim her gece sen uyurken üstünü örterdi yüreğim... ama bugün senin için dua etmedim ve üstünü örtmedi yüreğim.. ve uykuya daldığımda rüyama girerdin sevgilim.. uykumda severdim seni ama bak bugün rüyama bile girmedin..

sen bugün bende bittin... ben bugün yeniden sensiz bir hayata hoşgeldim... sensizdim ama bugün bunu hiç önemsemedim...

her yeni güne uyandığımda her saniye,her an seni yeniden hep yeniden severdim. gözlerimin önüne gelirdi hayalin,bugün gelmedi... bugün sana gelmedim,seni aramadım,seni istemedim,seni hissetmedim ağlamadım ve ben bugün seni hiç sevmedim.......

benim şiirimde bu.....
nazirella isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-10-2008, 21:58   #923

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 169 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

janus,
seni arıyoruz her tan yelınde
camura saplanmıs kahkahalar sessiz
bebekler yenı uyanmısken...
sadece anlık bir esintide
ılık ve tuzlu
donuk gözlerden sefkatle dışa sızacak
bekliyoruz her uyanışımızda
bize vaad ettiğin şu merhameti...
janus,
nefes alamıyoruz biz... haberin yok mu?
sehrin kapılarında değil
içinde
o tehlikede hayatlar...
kaç tane saklanmış yüz var maskeler ardında
sadece bir kez...bir kezcık es de
düşür maskeleri
huzura kavuşsun ruhlar...
januuuuuuuuuuuus,
seni arıyoruz her tan yelınde
coşkuyla vurulsun kadehler!
birileri gercekten mutlu olsun,gülümsesin de
saklamış gözyaşları yıkasın yüzleri
dürüstce yaşayalım artık şu hayatı

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-10-2008, 22:15   #924

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 134 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

yatağından kalktı...masanın üzerinde duran bıçağı eline eline alıp, cama yaklaştı...uzun uzun meydanı, giden insanları izledi...

derin bir nefes aldıktan sonra elindeki bıçağa baktı. gülümsedi....

"elveda dünya..."
.........................

yataktaydı...soluğu kesik kesik aldığının yeni farkına varmıştı...gözlerini açtığında onu camın kenarında, elindeki bıçağı ayağına silerken gördü...dehşete kapılmıştı...hızlı bir şekilde kalkmak istediğinde beceremedi.. buna bir anlam vermedi. bir daha denedi... olmadı....en sonunda kafasını hafifçe kaldırıp baktığında gerçeği gördü...o sırada onun sesi duyuldu..

"elveda hayat..."

...........................

dünya, yatakta her yanından kanlar akarak yatıyordu, hayat elindeki bıçağı camdan aşağıya atarken, masada duran gömleğinin cebinden bir sigara çıkartıp yaktı...yatakta yatan kadına baktı...gülümsedi...

"görüşürüz yakında....."

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-10-2008, 00:56   #925

Karma gücü: 134 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

ne demeli ki şimdi!...

çok safın galiba, çok çabuk inanıyorum...
boşuna sıkılmış canım...
boşuna kendimi kötü hissetmişim...
neyse ya....
bu da iyi birşey...

ağızdan çıkan çıkıyor bir kere.. dimi....
görüşürüz elbet bi ara....

Alt 15-10-2008, 16:18   #926

zaranca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 zaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud of
...

Cümlelerin bile alı al,moru mor olmuşken söyle .Kendine bile hesap veremezken bir başkasına anlatabilmek kendini kolay değil öyle!!!
zaranca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-10-2008, 19:12   #927

çıkıp gitmek istiyor ruhum bedenimden, sessiz sakin bir şekilde hiçbir şey demeden bedenimi terk etmek istediğini söylüyor ruhum...

İstanbul!....

yüreğimi yakmak zorundamısın hep, hep acıyacak mı canım senin yanında...

dudaklarımda bir özlem türküsü, gözlerim hep yollara bakarken görüyorum kendimi...canım yanıyor, ruhum kendini azaplar içine atıyor...ben yoldaşlarımı özlüyorum...

gözlerim kendinden boşalıyor artık.. nerdesiniz...

kuşlar göçmeye başladı şehirden, neden hala gelmezsiniz....

canımı yakıyorsun istanbul ama almadan gitmiycem yoldaşlarımı senden!....

Alt 18-10-2008, 10:41   #928

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 108 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Şükretmeliymiş hakkaten
Kötü günlerin bile değeri varmış bin derece kötüsünün yanında
Örneğin aklımın ucundan bile geçmezdi
Hayıflanarak andığım sahte tebessümleri özleyeceğim
İmitasyonu bile gelmiyor içimden
Kırgınım,
Derinden yara aldı kalbim....

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-10-2008, 20:36   #929

UsagiNarciss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 UsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to behold

ve senı sevıorum demıstın
ve senı bırakmıcam demıstın
ve kızımız olcak demıstın
bı kedmız olcak demıstın

soz verıorum demıstn

sozumde durmıorum demıstın
ve baskası olmıcak demıstın
senı unutmıcam demıstın

senı sevıorum dıor,ellerımı tutuor,sarkılar soyluor
senı bırakmıcam dıor,boynuma dııl gozlerıme bakıor
kızımız olur,unıversıteı kazanalım,evmızı alalım,evlenelım dıor
ıstıosan kedı de alırız,ama cocuklar hasta olmasın dıo
ve soz verıor ismi ustune

sozunde durur,baskasına bakmıor,bı sanıe unutmuor,kendını unutmak ıcın alkole vermıor

ve soyle sımdı hangınızı sevıım? hangınıze askım dıım taaa kalbımden?
hangınızı opıyım dudaklarından kıyamaya kıyamaya..
ve sole hanhınıze erkegım dıım,dusunmeden,korkmadan,acı cekmeden...........

Alt 25-10-2008, 11:47   #930

simya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 simya henüz daha yolun başında

içimden açılan pencereye çıkınca hislerim,dökülür bilmediklerimm..Ruhum bedenimden akarken ağıtlar yakar yüreğim.. kaybettiğim genede bulur beni.
simya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-10-2008, 01:21   #931

kan akıyor artık gözlerimden, sıkılıyor yüreğim...ne olacak, nasıl olacak bilmiyorum....

çıkın gidin artık hayatımdan, bir soluk verin bana, bir nefeslik mola verin.....canımı yakıyorsunuz, görmüyor musunuz.....

yok oluyorum her gün, her dakika.....

neyse ya, kime anlatıyorum ki ben bunları...kime söylüyorum ki....

zaten anlamayacaksınız...gitmeyeceksiniz....

offfffffffffff........

bi s.ktirin gidin be.....

Alt 29-10-2008, 18:40   #932

dark_venus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Gece,
Ateş,
Sancı,
Amansız...
Dur sesiyle çınlayan koridor,
Uzun...
Sessiz.
Yitirmenin ulviyeti,kısmen gelişen olayların muhbir yorumcusu...
Hayalet direnişler uykulu,
Nedenler işlevsiz.
Kimliği belirlenemeyen sevgiler nefessiz.
Gece,
Yalnızlıkla sarsılmış martı sesleri, kanatları uçsuz bucaksız.
Gri renklerin rengarenk yansıması
Aynalar rüyasız.
Parmak uçlarımda yazılanlar adım adım kişiliksiz, sahipsiz.
Amaç, gökyüzü.
Gel-git, gitme-gel...
Pencerem yansıyor ayışığına
Parıldıyor sınırsızlığımın ücralarında.
Kuyularım kibrit kutusu.
Damarlarımda harfler akışkan...
Davetkarım,
Dürüstlüğüne.
Kalbim hızlı,
Kemikleşmiş tavan aralarımda gizlenmiş,ürkek.
Kafeslerimde muhabbetlerin salıncağı,
İsmini öğrenmek istiyorum alabildigine derin kirli pasaklı...
Korkusuz savaşçı,
Anımsayacak bir anı ver bana , yanımdayken hatırlat.
Dilekler,kurdelelenmiş
Hazır,
Naif,
Saldırgan.
İsmini ver bana,el çizgilerinle.
Ellerin bir ırmak olabilmeli,
Akışına teslimiyette kusur etmeyecegim...
Sözlerimi al, hepsini
Uyanan günün çaresizliği doyursun itirazları.
Sus.
Bil.
Anlatma...

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-10-2008, 22:07   #933

Karma gücü: 169 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

Gece,
Yalnızlıkla sarsılmış martı sesleri, kanatları uçsuz bucaksız.

Gri renklerin rengarenk yansıması
Aynalar rüyasız.

alkışlar
--------------------
havaı fısek fırlattılar 1 saat önce... martılar grup halınde kacıstı cok hostu darksadece gece degıldı

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P

Konu amnesia tarafından (29-10-2008 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-10-2008, 23:13   #934

dark_venus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

Güzel olur güzel...
Geceleri çatıların misafiridir onlar tüyleri sanki parlar
Göründüklerinden ürkektirler...
Ayrıca o havai fişek fırlasa ben de kaçarım ne diyosun

Alt 09-11-2008, 15:41   #935

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 111 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

karalamaktan başka yapacak bir şey yok bazı zamanlar. ancak o zaman ben unuturum kendimi. unutmak isterim de çoğu zaman ondan karalarım her yanı.

ağrılar bılaşır vücuduma kalbimi esir alır sorarım kendime kimim diye bulamam cevapları karalarım yinede. beynime taciz eder yalanlar ve yalanlar çürütür hayallerimi hatalar nöbet bekler yüreğimde ne zaman kımıldasam mutluluğa bıcak gibi saplanırlar bedenime. dur diyemem sus diyemem kendimden kopuk hayattan kopuk benliğime.

sakince beklerim bazen bazen sakinlik bekler beni onun olayımm diye. yapamam her zaman düşündüklerimi, bazende düşündüklerim ele geçiirir beni o zamaan durur zaman kelimeler çekilir kendi içlerine.

beynimde dolanmaya başlar içi pis düşünceler susturmak isterim beynimden kusmak isterim.. hırçınlaşır bazen dünyam kopuk hayallerim ve benle birlikte yalanın kokusunu alınca bağlanmadan kopuk yeniden...

Alt 09-11-2008, 16:35   #936

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

hiç uyumadım bu gece...içimden bişeyler koptu birden ne olduğu bilinmez niye...içimden geldi öle bikaç satır yazdım kendime...dedim açayım ekleyeyim iyi/kötü de olsa günlüğüme...

ne işim var yine benim bu saatte ayakta
kendimi neden esir alırım cevapsız soru sormalarla
aklımdaki düşünceler ne,nereye varır bilir miyim acaba
yada düşünce var mı ben mi öyle zannederim kendimi kandırmacamla

aklım başımdan gider yalnız kalınca,
ki ben ne zman aklıma mukayyet olabildim ki mantığımla yaklşmayınca:S
mantık aranır mı peki ben de tanıyan var mı aranızda
anlayan çıkar mı beni birgün anlatır mı bana da

neyse daha fazla yormiim ben bu bedeni
ne yapmak istediğimi de bilemiyorum hani
yatmaya çalışayım demekte gelmez sanırım kafi
gücüm yetene kadar ayakta olcam yine sanki

çok kara olmuş günlüğümün sayfaları...buna denilebilir mi içimin karartıları...aman bırakayım artık bu edebiyat parçalamalarını...sesimi duyan duymayan kim varsa gönderiyorum günaydınları,geleceğin mutluluklarını...

Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-11-2008, 20:16   #937

karkanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 karkanya is a splendid one to beholdkarkanya is a splendid one to beholdkarkanya is a splendid one to beholdkarkanya is a splendid one to beholdkarkanya is a splendid one to beholdkarkanya is a splendid one to beholdkarkanya is a splendid one to behold

offff...
içim sıkılıyor
herşey üstüme geliyor
geçmişin kabusleri beni sarmalıyor gene
geçmişin karanlını silmek bu kadar mı zor geleceğimden
yanlız kalasım var gene
bi köşeye sinesim var umutsuzca...
belkide herşei her rengi silerim tuvalimden
kendi geleceğime kendi elimle son veririm
kurtarır mı bu beni şu anki acıdan
üstüme gelen duvarlardan
çewremdeki yalan çemberinden
hani uzatsam elimi tutardın beni?
ah sewgili sende yalancısın onlar gibi
anka vardı hani
kendi küllerinden doğan hani
o bile küllerinden doğmadı bu defa
gelmedi beni iyileştirmeye
tıpkı senin terk ettiğin gibi gitti hayallerimden
yok oldu sonsuz nefretimde
ay kanıyor
tıpkı ruhum gibi
her kesik bir biri üstüne bindi
defalarca faça yedi kalbim
ruhumla beraber
hiç bi sewgili hiç bi dost değiştiremez artık bunu
boşa hayallerle kandırmayın beni
gelen gidenden daha derin bir yara veriyor bana
adil mi tüm bunlar
hayat neden acımasız oyunların iyiler için?
çekip giden kırıp döken kötüler ne olacak şimdi...
Yaralı kanatlarımı topluyorum kanlı ellerime ve gidiyorum
karkanya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-11-2008, 21:17   #938