JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Edebiyat > Not Defteri

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 11-01-2007, 14:39   #21

delycochuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 delycochuk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdelycochuk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

daha başlamadı bugün yarın yeni bir konuda açılıcak o zmn başlicak

Alt 11-01-2007, 15:43   #22

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

Alıntı:
delycochuk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu öyküne 0 verdim giriş güzelde gelişme sonuc yok bence uzat biraz
--------------------
evet ben değerlendiricem aranızda edebiyat ve sinema yapan tek ben varım
Nerden biliyosun senden başka kimsenin edebeyat ve sinemayla ilgilenmediğini. ama doğru sen yapan demişsin pardon yani.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 11-01-2007, 18:43   #23

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Alıntı:
delycochuk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ooyy oy manyak olcak bu arada jüride bende olmalıyım nora mutlaka unutma tmm mı bende kısafilm yarışmalarına katılıcam(öyküyü senaryolaştırıcam)

İzinsiz o işi yapamassın...

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 11-01-2007, 18:46   #24

Karma gücü: 6 delycochuk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdelycochuk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

peki izinle olur herhalde demi nora bu arada ben kısa film çekiyorum güzel bir öyküden çok güzel bir kısa film olur ödül alırsamda bu bnm değil hepimizin olur

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-01-2007, 18:47   #25

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

O öykünün sahibinin rızasına kalmış birşey.. onu diyorum sana... he derse olur tabi.

Alt 11-01-2007, 18:48   #26

olur oluuuuur bal gibide olur

Alt 11-01-2007, 18:52   #27

Beni sinir etme izinsiz o öykülerin hiçbirini görmemeni sağlamayayım
Bu benim öykümünde üstüne yatar ben istemeden gider film yapar diye yazmıcak insanlar senin yüzünden.

Alt 11-01-2007, 18:55   #28

tamam tamam noracım zaten çöktün sis bulutu gibi üstüme ne diyim çekmem ben izinsiz yarışmaya katılcak olanların içi rahat olsun

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-01-2007, 14:13   #29

whitepower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Soğuktu hava...Hıncını almak istercesine etrafı hırpalayan yağmurdan onun camı da payına düşeni alıyordu....Soğuktu hava ve üşüyordu her şey...Soğuktu ve titreyen yapraklar gibi titriyordu kız hem soğuktan hem ruhunu kavuran yanlızlıktan....Dünyada bir başınaydı sanki...Birbaşına ve ağlamaklı....Camı döven yağmur damlaları mıydı onu üşüten yoksa gözlerinden süzülen hüzünlü göz yaşları mıydı bilemiyordu kız...Yatağının üstüne oturmuş yalnızlığının etkisinden kurtulmak için boşluğa seslendi çaresizce...Ve beklentisiz...Çünkü yanındayken onu duyamayanlar vardı etrafında...Boşluğa seslense neye faydaydı...Ama seslendi yine de çünkü yalnızdı...Ama seslendi tekrar tekrar havanın soğuğuna göz yaşlarının tuzuna rağmen sonsuzluğa...Ve fısıldadı en masum bebekten daha masum bir tavırla..."Bul beni"....Bilmiyordu ki hayatta imkansız diye birşey olmadığını...Bilmiyordu ki yanındakiler onu duymuyor olsa bile bir yerlerde onun fısıltısını duyacak birinin nefes aldığını ondan habersiz....Ve gerçekten de biri duydu fısıltısını boşlukta "bul beni"...Çocuk ta üşüyordu esnada ve aslında o da fısıldamak istiyordu sonsuzluğa "bul beni" diye ama ona bile gücü yoktu....Üşüyordu ve ağlıyordu o da...Ve o da bilmiyordu onu üşütenin yağmur damlaları mı yoksa göz yaşları mı olduğunu....Ama duydu işte nasıl olduysa...Tekrar tekrar duydu "bul beni"....Ve herkesin ne diyeceğini umursamadan düştü sesin peşine....Çünkü beyninden söküp atamıyordu o sesi.."Bul beni"....Aradan kaç zaman geçti bilinmez Tanrı onları ikisinin de aklının ucundan geçmeyecek bir yerde bir araya getirdi....Kız unutmuştu aslında söyledğini bile ama çocuk unutamadı duyduğu andan beri...Hayatına anlam katacak olan biri ona seslenmişti çünkü "bul beni"....Ve bi gece ikisi de şans eseri bu konuyu hatırlattı birbirine "bul beni"...Çocuk şaşkındı ve tabi kız da...Çocuk ilk defa ürkek bir kediye dönmüştü korkuyordu....Çünkü ne olabileceğini kestiremiyordu artık...Bi ses duymuştu zamanında "bul beni"...Ve şimdi sesin sahibini bulmuştu ve merak ediyordu acaba hala diyor muydu diye "bul beni"....Sonra çocuk dayanamadı ve haykırdı sen benim hayatımın anlamısın diye....Kız sustu...Kız korktu...Çünkü başka birine yüklemişti o anlamı ve şimdi şaşkındı...Kız çocuğa seninle biz olamayız dedi...Çocuk yıkıldı...Ama yılmadı...Haykırdı Tanrıya..Sen değil miydin ona "bul beni" dedirten...Ve sen değil miydin Tanrım bana onun dediği lafı ileten.."Bul beni".....Ve çocuk herşeye rağmen pes etmeyeceğim diye haykırdı...Ve son nefesine kadar bekleyeceğine dair yeminler etti çaresizce...Bekleyecem dedi....Bi gün anlayacaksın seninle kaderimizin bir olduğunu dedi...Ve kainatın son günü bile olsa ben fısıldıyor olacağım dedi çocuk sensiz saklandığım karanlıklarda sonsuzluğa...Tek aşkım "bul beni"....Ölmeme tek nefes dahi kalsa...Bir tek kalp vuruşu zamanım bile olsa seni sewmekten vazgeçmeyeceğim....Tek aşkım "bul beni"...(Başımdan geçen bi olay...Bişiler yazayım dedim...Benim hikayem de bu işte...)
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!

whitepower isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 13-01-2007, 14:22   #30

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

yarışma falan başladı mı?
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 13-01-2007, 14:25   #31

whitepower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Bilmem ben yarışma için yasmadım zatiBaşladıysa da katılmak istemiom yarışmaya
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!

whitepower isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 13-01-2007, 14:42   #32

Temucin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Temucin henüz daha yolun başında

hocam bu ne ya sabah sabah komaya soktun... white power... böyle asklar varmı ki?
Temucin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-01-2007, 16:32   #33

hayır başlamadı daha ama white güzel yazmış

Alt 13-01-2007, 19:08   #34
Elit Üye

dipp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 dipp dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdipp dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

white sen boş durma bakiim.. kap kaadı kalemi otur yazmaya başla.. bak gençliğim geldi aklıma şimdi

Alt 23-01-2007, 17:38   #35

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 169 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

son durum ne?

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 23-01-2007, 17:39   #36

Araya yapılması gereken daha aciliyetli şeyler girdiği için siteyle ilgili.. biraz zaman tanıdık sadece. Yoksa aklımızda düzenleyeceğiz .. senin sınavlar bitti sanırım katatonik?

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-01-2007, 17:41   #37

Karma gücü: 169 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

hemen anlasılıyor dımı sükür bitti saolasın bu arada gönderdıgın cıcekler ıcın,ama ben gene ısterım bunu saymam

E.A.P

Alt 23-01-2007, 17:44   #38

ayıpsın

Öykü yarışması için kısa sürede bilgi sunucaz meraklısını duyurulurr!

Sponsored links

Alt 23-01-2007, 17:46   #39

beklıyorum

E.A.P

Alt 02-02-2007, 13:42   #40

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

Alıntı:
Nora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya çok tatlı yaaa Ahahaha benim kardeşim olsa öle keşke
Çok tatlı ama olan kediye olmuş....

Benimde türk filmelerine taş çıkartan senaryolarım va rokusanız gülmekten ölürsünüz.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama