JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Edebiyat > Not Defteri

Seçenekler Arama
Alt 18-07-2008, 03:57   #1

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute
Kızıl

İşte karanlık bir gece daha...Benzin istasyonunun tuvaletinde yazılmış eşsiz bir şiir,yada bir bar çıkışında olanca yalnızlığınızla yürüdüğünüz kaldırım gibi.Kekremsi,karanlık üstelik katran ve kükürt kokuyor hava;
Fırtına bulutları bekleşmekte.
Tepeme ilişmekte iblisin göz kapakları.
Bakışlarım hiç varolamayan bir noktaya çakılı.
Çakallar uluyor göremediğim rüyaların üzerinde,bir tilki,kürkü soyulurken can çekişiyor.Birileri sahilde sevişiyor,sentetik bir pervasızlık örneği sergiliyor birileri,
birileri ölüyor,
birileri gülüyor,
birileri anılarını hatırlıyıveriyor ansızın.
İblisin göz kapakları kapanıp açılıyor.Kızıl,morumsu bir kızıl bu duygunun rengi.Pas tutan yosunlar gibi.
Benzetilemeyesice bir renk.
Kızıl işte
Mora çalan bir kızıl
İblisin göz kapakları....
Tanrının trafik polisiymişçesine kestiği bir ceza mı yani bütün bunlar?Benim iyiliğim için olmasına rağmen bana bedel ödeten?Oysa iblisin gözyaşları o kadar ılık ki,günah olup akıyorlar kirpiklerimden ellerime,dilime,vücudumun her santimetrekaresine.Ve ben,bir sigaranın dumanını hapsediyorum ciğerlerimde.Ciğerlerim tahriş oluyor;
Kızıl...
Kirli kan rengi yani...
Gözlerim kan çanağı,
Göz kapaklarım kesik,kanım akıyor görüyorum,görülemeyesice şeyler bile yabancı değil artık,
kesti biri göz kapaklarımı,gözlerimi,iblisin gözkapaklarıyla kırpıyorum;
Kızıl...

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-07-2008, 01:30   #2
-YASAKLI-

okyanussue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 okyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud of

kesti biri göz kapaklarımı,gözlerimi,iblisin gözkapaklarıyla kırpıyorum;
Kızıl...

güzel olmuş... tşk...

Konu okyanussue tarafından (26-07-2008 Saat 02:25 ) değiştirilmiştir..
okyanussue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-07-2008, 13:20   #3

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Beğenmene sevindim

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-07-2008, 13:28   #4

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

kızıl..netlikten uzak ve çok şey çağrıştıran bir kelime gibi görünen binlerce anlam barındıran...
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-07-2008, 01:30   #5

reaper_orkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 reaper_orkun henüz daha yolun başında

kızıl benım rengım guzel bır yazı olmuss

Seçenekler Arama