| Bu Bir İlan-ı Ayrılık Yazısıdır!...
bu bir ilan-ı ayrılık yazısıdır.
yaşamın her alanında var olan bir döngüdür ayrılık, olmazsa olmazdır aslında... kısa kelimeler kurulacak bu sefer, kısa ve tekrara düşmeden yazılacak sözcükler. zaman kısa kesecek artık sözcükleri..
aslında uzun cümleler kurmak ister bu yürek ama yoruldum artık anlayın beni.. yaşam yoruyor bedeni, canı acıyor insanın, kalmıyor takatı...
beni maruz görün dostlarım, bu seferlik affınıza sığınıyorum, boynumu sunuyorum size...
kalmayacak zaten bir süre sonra benden bir eser dünya da, olmayacak artık yaşamımdan geriye bir tek nefes...
dünya bir durak en sonunda, gerisi olmayan ve durakların en büyüğü olan bir durak...
canım yandı dostlar, kalbim acıdı... izin verin dinleneyim biraz, soluk alayım, ya da şair'in dediği gibi " bir an verin bana, bi soluk alıp geleyim idam sehpasına"....
sözler bitiyor, zaman bitiyor...
bu bir ilan-ı ayrılık yazıdır...
kelimeleri kıstım, azalttım cümleleri...
yazılarımdan dökülen bütün duygulara bent vurulmalı artık, canımı yakıyorken sözlerim söylenmemeli bundan sonra... madem ki bu kerre mağlubuz/ netsek neylesek zait/ gayri uzatman sözü / madem ki bu fetva bize ait / verinde basak bağrına mührümüzü...
affınıza sığınıyorum dostlar, rahatsızlığımdan ve işlerin yoğunluğundan bir süre yazılarım olmayacak aranızda.... görüşmek üzere...
__________________ ''Tanımak istemediğin biriyim ve gitmek istemediğin yerlerden geliyorum'' |