JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Edebiyat > Not Defteri

Seçenekler Arama
Alt 22-06-2008, 02:03   #1

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 42 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute
Dokunma

*
Duruyorum öylece. Hiç koşmadığım kadar hızlı, yastığa gömülemediğim kadar dingin..
Hareket edemiyorum. Yürüyebileceğimi, devam etmemek için biliyorum.. Anlayacağın, yaptıklarım çatlayan başımdan sızıyor.. Sızıyorum artık dökülen her parçamda. Uyku iyi geliyor sanırım bana..
Uyuyabileceğimi uyumamak için biliyorum.

*

Ayaklarımın altında yapışmış hissi veren bir çizgi var şimdi. Gözlerim o kadar açık ki hiçbir şey göremiyorum.. Gördüklerinizi yok saymayı da beraberinde getiriyor kirpiklerim. Onlar dökülüyor.. Ben.. Ben açıyorum.. Açtığımı sandığım gözlerim içe bakıyor artık. Öyle tahmin etmek zorundayım. Çünkü zorundayım bazı şeylere, serbestliğimi horluyorsun sürtük..

*

Bakmanı istiyorum.. Şu kahrolası eylemi gerçekleştirmeni, nihai körlüğünü anlamanı..
Onun şunu silip gittiğini düşünen bunun acısını çiziyorum buraya.. Ayaklarımın altına, üstüne basmadan. Yaratandan bağımsız, önümde yaratmış olduğun sınırdayım işte.. Her iki taraftan da itiyorsun beni. Ne ileri gidebiliyorum ne de geri.. Ayaklarımın altında olan çizginin ayaklarının altındaki yapışkanlık gibiyim..

*

Dimdik duruyorum bir kamburun sırtında, çizgiyi geçmeden. Beni taşımak oldukça ağrı verici bana.. Dönemli olan ''ben'' in sürekli taşıdığı bir ''ağrı'' söz konusu. Herneyse hissetmiyorum zaten.
Hissedebileceğimi, taşıdığım için biliyorum..

*

Sınırın ne ötesi var ne de berisi. Çizginin üzerindeyim işte.. Ne cinsiyetim var ne de cinsiyetler. Buraya bırakmak zorunda mıydın beni? Sormuyorum.

*

Sorabileceğimi, cevap almak istemediğim için biliyorum.

*

İleriye adım atamıyorum çünkü bu seni tamamen yok etmek anlamına geliyor. Geriye dönemiyorum çünkü varlığın inandırıcı gelmiyor. Annem'in dediği gibi; hayal dünyasında yaşıyorum belkide..
İleri yada geri adım atmakta bir fikrim yok aslında. Bir şeye karar verip vermemem konusunda karar alamıyorum.. Şu halime bir baksana!

*

Kaç kilometre katetmeliyim, kaç gözyaşı daha intihara sebep olmalı bedenimde.. Eğer ilerlersem herşey geride kalıcak. Varlığın sadece yokluğumda varolabilecek.. Dokunmak istemiyorum sana.

*

Dokunabileceğimi, hissetmeyeceğim için biliyorum.

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-07-2008, 22:36   #2

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

Eğer ilerlersem herşey geride kalıcak. Varlığın sadece yokluğumda varolabilecek.. Dokunmak istemiyorum sana

nasıl ggöremedım bu yazıyı
fcuk harıkasın her zamankı gıbı

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-07-2008, 01:09   #3

megafrequency - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 megafrequency henüz daha yolun başında

çok güzel olmuş yav, ellerine sağlik
Bu ben miyim neydi beni böyle yapan…Belki yaşadıklarım belki yaşattıklarım.Hep yaşanmışlarım la anıldım hep yaşatmak istediklerimle arzulandım…geride kalan mı? Birkaç damla gözyaşı, hayal olmanın ötesine gidemeyen hayallerim, ben ve kalbim…
megafrequency isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-07-2008, 02:47   #4

okyanussue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 okyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud of

İleriye adım atamıyorum çünkü bu seni tamamen yok etmek anlamına geliyor....

teşekkürler...
okyanussue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama