JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Edebiyat > Not Defteri

Seçenekler Arama
Alt 13-06-2008, 23:57   #1

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute
Hüzünlü Bir Akşam'ın Kederli Saatlerinde Yazılmış Birkaç Şey...

Çay bardağında rakı içtim bu akşam ilk kez.
Seni düşündüm ve içtim.
Çıkmadın ya aklımdan yine neyse.
Demir atmış bir gemi misali aklımdasın ve niyetin yok hareket etmeye.
Sessizce çığlıklar attım bu akşam çoğu kez.
Duyan olmadı biliyorum.
Ben de duyurmaya çalışmadım zaten kimseye
Sen anlayamadın ya seni sevdiğimi,
İstanbul’un geri kalanı varsın bilmesin beni.
Niyetlenip de söylenmemiş birkaç cümle tıkandı bu akşam boğazıma.
Ağzıma her aldığımda geri giden cümleler…
Öyle ya sesli söylediğim çoğu şeyi anlamamıştın zaten.
Dudaklarımdan atlayarak intihar eden kelimelerimin çoğu sana varamadan düşmüştü yere.
Sahi intihar demişken, onu da düşündüğüm oldu geçenlerde
“Kalk!” dedim “at kendini yüksek bir yerden denize”
Ben, en çok seni sevdim sonra denizi.
Sana anlatamadıklarımı o hep sessiz sedasız dinledi.
Kızdı bana
Dalgalandı köpürdü ara sıra
Ama ne yalan söyleyeyim senden daha çok sevdi martılar beni.
Denizle dertleşirken simit attım onlara.
Ben attım onlar beni sevdi.
Sahi sen neden sevmedin beni?
Bu akşam kendi kendime yalanlar söyledim belki son kez( hadi oradan dedim sonra neyse)

Sen deniz kadar dinlemedin,
Martılar kadar sevmedin beni
Ama bak ben bu akşam da unutamadım seni

Alıntı değildir

Konu eisenheim tarafından (14-06-2008 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir..
eisenheim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-06-2008, 00:00   #2
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

harika bi yazı duygu dolu bi akşam
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-06-2008, 00:01   #3

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Çok güzel bir yazı Yüreğine sağlık ...

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-06-2008, 00:01   #4

Lorelei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 Lorelei has much to be proud ofLorelei has much to be proud ofLorelei has much to be proud ofLorelei has much to be proud ofLorelei has much to be proud ofLorelei has much to be proud ofLorelei has much to be proud ofLorelei has much to be proud ofLorelei has much to be proud of

Ben çok beğendim.Tebrik ediyorum
Lorelei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-06-2008, 00:01   #5

Karma gücü: 60 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Yorumsuz bırakmadığınız için teşekkürler

Alt 14-06-2008, 00:08   #6

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

kapanış cok iyi bir o kadar da karamsar

Alt 14-06-2008, 00:09   #7

Eyvallah. Sağol yorum için

Alt 14-06-2008, 12:08   #8

dark death - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 dark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud of

harika olmuş eline yüreğine sağlık

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-06-2008, 12:13   #9

Karma gücü: 1 JesheM henüz daha yolun başında

tebrik ediyorum çok beğendim devamı gelsin össden sonra okur okur ağlarım şimdi ağlayamam kusura bakma
JesheM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-06-2008, 13:24   #10

İkinize de teşekkürler.

Ayrıca JesheM sen ÖSS'den alnının akıyla çık hele ben yine yazarım ağlanacak şeyler
Sponsored links

Seçenekler Arama