JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Edebiyat > Not Defteri

Seçenekler Arama
Alt 16-05-2008, 19:33   #1

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute
Platonik Aşka

İnsanoğlu bu ya, sever.Kaptırıverir kendisini; alabildiğine mavi , su gibi kumları , berrak denizleri ve meltem esintili bir masal pilajında sanar artık kendisini
ve;
açar gönlünün mağbedini, en mahrem hislerini açar bu sevdiceğine.Artık O'na aittir herşeyi.

Gördüğü herşeyi , sanki O göstermiştir.
Bildiği herşeyi , sanki O öğretmiştir.
Yaptığı herşey O'nun sayesindedir.
Dünyaya geliş sebebi de O'dur.
Yaşamın kaynağıdır.
Acıyı , tatlıyı , duyguyu ve sevgiyi veren de O'dur.
Herşey O'dur
Aslında evren O'nun etrafında dönmektedir.
Nereye baksa O heo oradadır.
Düşünmek, O'nuysa anlamlıdır.
Bir çocuktur artık
Kötülüklerini görmez
Mutluluğu daimidir.
O; anneden daha ötedir.
Hayır aşk değil duyduğu!
O'na tapar.
Tanrı O'dur.
Meleklerse O'nun ailesi.

Karşılık beklemez hislerine.
Çünkü , O mutluysa mutludur.
O , mutsuzsa mutsuzdur.

Artık O'nunla güler ve O'nunla ağlar....
....vs.

O'nu bir başkasıyla görmek.....
.....Eğer O mutluysa , bulutlardadır mutluluktan.

İstediğiyse çok basit bir şey....
.....O'nun kendisine karşı , ne hissettiği.....

.......O'nun kendisini sevip sevmediği değildir umursadığı!

Sadece O'nun kensini sevebileceğine ne kadar çok alışırsa ve olmazsa eğer , bilir nasıl üzüleceğini de kendisine acır.....

boynuzsuzgeyikler'den O'na ithafen

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-05-2008, 19:48   #2

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 tears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud of

kanka bence sen fazla kaptırma kendini yaşamak istiyorsan doyasıya yaşa ama böyle aşklar insanın içinde hep acı bir hatıra bırakır
umarım istediğin gibi olur herşey
ama kendini hayallere kaptırma kötününde insanoğlu yaşadığı sürece varolduğunu unutma ve kendini kötüyede hazırla
İYİ DÜŞÜN AMA KÖTÜYÜ UNUTMA

tears_of_rain isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-05-2008, 19:52   #3

Karma gücü: 50 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

kankan o dediğin her zaman olmuyo be

Alt 16-05-2008, 19:52   #4

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 tears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud of

heleki aşık olunca
tears_of_rain isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-05-2008, 20:12   #5

bunu yazarken
Hypnogaja
Here Comes The Rain Again
çalıyordu

Alt 16-05-2008, 20:59   #6

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Pilatonik değil Platonik,, ama ne onemi var ki bende yazdıgımı hatırlıyorum kelimeler peşi peşine gelir hissedersin gozlerin yavaştan dolar ama yazdıkca yazasın gelir sayfalara anlatmak yalancı bir rahatlık verir sana acın bir anlık diner rahatladıgını hissedersin yazarken o aklındadır hele ki gözleri...
Ulasamamak acı verir,soyleyememek içini daraltır hic olmadıgı kadar umutsuz hissedersin...Kelimelere duyguları yuklemek zahmetli bir iştir bunun için yaşaman gereken şeyler vardır bu da o sayısız yazılardan biri...Hislerine sağlık boynuzsuzgeyikler

Alt 17-05-2008, 09:32   #7

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 melancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud ofmelancholia has much to be proud of

güzel bir paylaşım ama gerçekten bir kişiye haddinden fazla değer verdim mi ipin ucu kaçıyor. (: kendini üzme kimse için desem de beni dinlemeyeceğini biliyorum ama umarım platonik aşkının da sana karşı hisleri en az snein ki kadar kuvvetli olur. (:

Alt 17-05-2008, 13:52   #8

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

en sağlam aşk platoniktir uzaktan seyredersin ve çoğu zaman o bilmez bile dünyalar kadar sevildiğini zaten işin güzelliği aşkın tadıda burdadır, yaşarsın, seyredersin, farkettirmezsin, sadece bakarsın ve için ürperir başkası ile mutlu olsa sende mutlu olursun belkide gerçek aşk budur... ne dersin boynuzsuzgeyikler...
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-05-2008, 19:27   #9

dolunayyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 dolunayyy ne işi var bunun burada

harika bi ifade ama cok acıtıyo ya insnın canını ben daha hiç aşık olmadım yani olur gibiyken olamadım ya da ben buna inanmak istiyorum her neyse ama diycek bi şey yok ve derler ya hep <zaman> zaman ilaçtır en iyi .palavra ya hiç bi şey çare olmuyo offffffff offffffffffff (galiba ben de aşık oldum....ama istemiorum kiiiiiiiiiii
dolunayyy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-05-2008, 00:48   #10

pagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 pagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant futurepagan has a brilliant future

Alıntı:
boynuzsuzgeyikler´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

İstediğiyse çok basit bir şey....
.....O'nun kendisine karşı , ne hissettiği.....
belki henüz bilmiyodur bunu belki zamana ihtiyacı vardır belki korkuları vardır belki sayende yüzleşmeye cesaret edeceğini düşünmeye başlamıştır
belki.....
pagan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama