JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Edebiyat > Not Defteri

Seçenekler Arama
Alt 25-07-2007, 02:27   #61

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

bilerek teşekkür demiştim tepkiyi aldım
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-07-2008, 01:08   #62

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 169 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

Alıntı:
ArchangeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
spotlar tekrar söndü,
şimdi loş,sönük bir ışık kalmıştı sahnede.
ucunda camsı keskin parıltılar olan bir bıçak herhangi bir el tarafından tutulmadan boşlukta meleğin boynundaki ilmeğe doğru süzüldü.
ve beklenen o hareket geldi...gecikmeden.
hızla aşağıya doğru inerek bir vuruşta kesti ilmeği.

ilikleri donduracak kadar acı dolu,tüm evreni kaplayacak hızda korkunç bir çığlık yükseldi sahneden.

yayıldı...

yükseldi...

genişledi...

bir okyanusun üzerinde zamanın tamamen donup sarardığı,
bakışın kutsal bir anı hatırlayıp odaklandığı
gecenin hükümranlığını sarsan,
yıldızların sönmeden önce yaydıkları son parıltıları andıran
o manzara belirdi...

MANIBUS DATE LILIA PLENUM…

Yıldızsal bakış
sayfa:13

by Arch….

yazılarını özledım...

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-07-2008, 01:17   #63

vahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 vahey yakında ünlü olacak gibivahey yakında ünlü olacak gibi

Uzaklar
Geceleyin gideceğim bu şehirden. Giderken uyuyor olacaksın düşlerinin zindanında. Bense düşlerimin zindanında sonsuz bir hapsi beklemektense, yola çıkmış olacağım özgürlüğümün ebediliğinde. Sen uyuyorken yağmur uğurlayacak beni uzaklara. Günahlarım her damlasında temizlenecek. Şehre düştükçe damlalar ben uzaklaşacağım. Ve ıslandıkça sokaklar, attığım son adımlar eriyecek teker teker.

Giderken sessiz bir elveda fısıldayacağım rüzgara. Rüzgar şehre fısıldarken vedamı, sen yorganına sarılacaksın daha çok. Ve senin gibi yüzlercesi üşüyecek vedamın ürpertisiyle. Gece kuşları rüzgarı dinledikçe terk edecekler kenti. Ne baykuşlar kalacak gecelerinizin kolcusu, ne köpekler bekleyecek uykunuzu. Uzaklaştıkça şehirden rüzgar fırtınaya dönüşecek. Fırtına uykunuzu bölecek, sallanmaya başlayacak şehir. Uzaklaştıkça attığım her adım bir evi yıkacak. Yıkıldıkça evler, fırtına çoğalacak. Ne adımlarım yavaşlayacak, ne durmak bilecek fırtınam. Vedam şehrin yıkıntılarında yankılanacak.

Giderken adımı yazacağım denize. Dalgalara kodlayacağım tüm sesli ve sessiz harflerimi. Balıkları yemlercesine haykıracağım. Ve uzaklaştıkça şehirden deniz beni arayacak. Balıklar yeniden acıkacak ismimle. Dalgalar şehre varacak beni bulabilme umuduyla. Balıklar yıkılmış evlerin arasında kokuşacaklar. Leş kokuları sardıkça şehri, ben daha uzaklara gideceğim.

Giderken kokumu bırakacağım toprağa. Ben yokken ağaçlar nefessiz, yapraklar sapsarı kalacak. Leş kokuları daha da saracak şehri. Son kalan ağaç da kuruyunca nefes bile alamayacak şehir. Ve bir çöl oluncaya dek uzaklaşacağım.

Giderken uyuyor olacaksın. Şehre bir yağmur yağacak. Sense sebepsiz bir gözyaşıyla uyanacaksın. Gözlerin beni arayacak. Ne bir veda mektubu, ne de bir mesaj bulacaksın gidişime dair. Pencereden dışarısına bakarken sana ve şehre bıraktıklarımı göreceksin. Artık ne gördüğün şehir o eski şehir, ne de sen eski sen olacaksın.

Geceleyin gideceğim bu şehirden. Ve uzaklaştıkça kokumu, adımı, sesimi arayan bir kent armağan edeceğim sizlere...
Vahey Kutsalkan

Alt 19-07-2008, 11:51   #64

princetongirl_1818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 princetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerliprincetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerliprincetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerliprincetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerli

BİR KUTU DOLUSU YAŞAM GÖNDERİYORUM SANA

Bir kutu dolusu yaşam gönderiyorum sana , sade bir kurdeleyle süslenmiş.çöz kurdeleyi ve kaldır yavaşça kutunun kapağını...

Kocaman bir fırça ve bin renk koydum kutuya bir cennet resmi yapıp içine gir diye...Düşler serpiştirdim gizlice,düş kurmayı unutma diye .Bir tanede elma şekeri yerleştirdim , içindeki çocuğu yeniden tadabil diye...Guneşin batışını ,billur suyun sesini,kırmızı gelinciklerin saflığını ,taze ekmeğin kokusunu ve bir gülümsemenin sıcaklığını da sığdırdım.Ruhlarımız aç kalmasın diye...

Kutuya birazda sevecenlik koydum,güçlü ol diye,çünkü acımasız olan güçsüzdür .Beyaz bir güvercin kendi kondu kutuya , barışı ve özgürlüğü sunmak için... Bir buket sevgi , bir yudum aşk ve yarım bir elma da koymadan edemedim .Paylaşmayı anımsayalım diye... Sevdiklerimize onları sevdiğimizi söylemek için yarını beklemeyelim.Hemen şimdi bunu yapalım diye... İçtenliği , umudu , neşeyi, bağışlayıcılığı , özgüveni ve açık yürekliliği unutmadım , " BEN" in dışına çıkıp "Biz" e ulaşabilelim diye...Son olarak da bir kart iliştirdim kutuya bak kartta neler yazıyor.

" Bu kutunun kapağını her kaldırışında yaşamla ilgili yepyeni şeyler keşfedeceksin.Yaşamak için yarını bekleme , al yaşamı kollarının arasına ve sımsıkı sarıl yaşamdan almak yerine ona bir şeyler ver .Kısacası bütünüyle "İnsan" ol.Unutma ( ! ) yaşam dokuması henüz tamamlanmamış , olağanüstü güzellikte bir duvar halısıdır ve sana ait olan boşluğu yalnız sen doldurabilirsin.Kimseyi kırmamak ve üzmemek şartıyla istediğin herşeyi dene

Bir gün sonsuzluğun bulutlarına oturduğunda ne aklın kalsın ne de kırık bir yürek
princetongirl_1818 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-11-2008, 17:34   #65

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 169 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

Alıntı:
gallows for him´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir kış gecesi
içerisinde kaybolup gittiğimiz karlı bir ormanda
sen yorgunluktan uyuklarken
başının üzerinde yumurta kırdım.
uyandın.
manyak herıf

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-11-2008, 20:13   #66

kasisyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 kasisyah yakında ünlü olacak gibikasisyah yakında ünlü olacak gibi

bana yukarıdan bakarsanız bir aptal'ı görürsünüz,
bana aşşağıdan bakarsanız tanrı'nızı görürsünüz,
bana tam karşıdan bakarsanız kendinizi görürsünüz.................

Seçenekler Arama