JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Edebiyat > Not Defteri

Seçenekler Arama
Alt 25-04-2008, 20:59   #1

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 73 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute
Yorumlarınıza ; Harflerin İsyanı...Sözcüklerin Haykırışı....

Bir sehir vardı karanlık,sessiz ve olabildigine gizemli; bir cocuk vardı
"karanlıgın esiri olmus",bu sehrin yolcusu ve olabildigine umutsuz....
Şehrin soğuklugunu hissedebilyiordu icinde ama gitmek istiyordu bir kere...Ruhunu
teslim etmeye hazırdı inandıklarının pesinde...
"Karanlık hisler" ruhunu istila etmisti ,damarlarında kan yerine "karanlık"
dolasıyordu artık....karanlıkla beslenip; onunla yatıp kalkıyordu...ve de bir defteri vardı saman kagıdından bozma;yazılarını yazdıgı...

Onu mutlu eden tek seydi bu o simsiyah ,umuttu dünyasında...

Cok soguk ellerim titriyor,yazmakta zorluk cekiyorum;gözlerimde yavastan sonmeye basladı ama canımı yakan baska seler var ;bni zorlayan;ruhumu daraltan birsey...Her an gögsümü yırtıp dısarı cıkacakmıs gibi..
Bu seyle nasıl baş edecegimi bilemiyorum sadece yazıyorum neden bilmiyorum ama bu acımı hafifletiyor.
Artık göle baktıgımda kendimi goremez oldum,gölgem bile bırakıp gtmisti bni..Neden?...bu kadar lanetlimiydim?
Ama hayır , bu olamaz ellerim kayboluyor nedir bu?gördügüm hallusilasyonlardan birine de bnzemiyor...İlk defa dua etmeye basladım lütfen gercek olmasın bu beni mahveder...^^bir daha yazamamak^^hayır..

Dizlerimin üstüne çöktüm havaya bakıyorum aglar bakıslarla...Alnıma düsen her yagmur damlası sanki defterime düsüyor...Mürekkep eriyip gdrken cümlelerimi de alıp gidiyor sahilden kumları tasıyan dalgalar gbi,,,

Ve ben kayalıkların üstündeyim , isyan ediyorum sonsuzluga ;tek varlgımıda alp gttigi icin.

^^Gunduzyuruyen^^

Konu Geceyuruyen tarafından (26-04-2008 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir..
Geceyuruyen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-04-2008, 21:01   #2
-YASAKLI-

aleimsema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 aleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of light

çok samimi dizeler gündüzyürüyen dilerim o bahsettiğin çocuk sen değilsindir
aleimsema isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-04-2008, 21:11   #3

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 93 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

gündüzyürüyen arkadaşımızın bu güzel yazısında Türkçemiz'de "w" ve "q" harfleri olmadığından ve bazı kelimelerin arasında sesli harflerin de olması gerektiğinden ufak tefek değişiklikler yaptım. teşekkür ediyorum kendisine
Bir ölürüm ki, adeta hakikaten olurum.
Sanki gider gibi bir davete.

S.Plath

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-04-2008, 21:16   #4

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 73 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

evet not defterimden direk paste yaptığım için arada vardır oyle kusuruma bakmayın konuyu acarken gördüklerimi düzeltmiştim gözümden kaçanlar olmuş ben teşekkür ediyorum ^^serenadaschizophrana^^Türkce karekterlere gösterdiğin özen için....
Geceyuruyen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-04-2008, 22:15   #5

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 uAnursen dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışuAnursen dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışuAnursen dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

hmm çok hoşmuş saol paylaşımın için

Seçenekler Arama