| Kısa bir mola hayat...
Bugünü kendinize ayırmaya ne dersiniz? Kendinizi keşfetmeye peki? Ömrünüz boyunca yapacağınız en yararlı keşif olacaktır beklide bu.İş stresini,hayatın koşuşturmacasını ve fix olarak yaptığınız her işi bir kenara bırakıp,yalnızca kendinizle başbaşa kalacağınız birgün yaratmak iyi fikir olabilir.Örneğin,uzun zamandır yapmayı planladığınız bir hobiniz gelebilir aklınıza, ya da çok uzun süredir kitap okumadığınızı farkettirebilir bu duraksama.belkide ruhsal bir çöküntüden kurtulmanızı sağlayabilir.En önemlisi de kendinize verdiğiniz değeri farkedebilirsiniz bu sayede.
Şöyle bir hayal edin.En son ne zaman martıları seyrettiniz gökyüzünde.Bir kuşun özgürce uçuşunu seyrederken semalarda,huzuru hissetmenin tadını ne zaman yaşadınız?Peki ne kadar oldu bir çocuğun sizin sayenizde yaşadığı sevinci görmeyeli?Kendi çocukluğunuzu hatırlayın,çocukuluktaki sevinçleri.Bir çikolata için ağladımız günleri,pastalardan ev yaptığımız zamanları…
Birçoğunuza saçma gelebilir yazdıklarım.Hayatı hafife alma ya da önemsememe gayesinde değilim.Sadece hergün yaşadığımız türlü sıkıntıların etkisinden birazcık olsun uzaklaşmanın yollarını paylaşmak istedim.
Eski bayramların tadını,gülümsemenin önemini,saygı ve sevginin yaşatıldığı bir dönemi ,en önemlisi de küçük şeylerden büyük mutluluklar yaratmanın zevkini yaşamak ve yaşatmak dileğiyle…. Sevgiden yoksun bir geleceğin,bizlerden uzak olmasını temenni ediyorum…. Mysteriouslady..
__________________ Bir seyyah olmuş ıssız dalgalar arasında yüreğim ve aklım kendini kurtarma çabasında...Nedendir bilinmez,bu nefsani düşüncelerimin fitillerini ateşleyen sebep...Peki bu ateş beni yakar mı? |