JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Edebiyat > Kitap Eleştirileri

Seçenekler Arama
Alt 28-09-2008, 21:40   #21

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

birçok inancın sır"rı çıkmaya başlamış kitapçılarda gördüğüm kadarıyla henüz okumadım da izlemedim de başka bir yoldan çıkıyorum meydana ben de... birkaç tekerlek üstünden gidiyorum... ama insanın içini ve gerceği görmeye başladığı o noktada sözlerin kifayetsizliği kalıyor belki de...

Alt 28-09-2008, 21:52   #22

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

Ben kitabı okudum , uygulamaya çalıştım ama faydasını görmedim
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-09-2008, 03:09   #23

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 125 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

şimdi ilginç yanı, bu secret adlı kitabın herşeyin sırrını verdiği gibi bir laf...efendim, bildiğim kadarı ile; sır herkes tarafından bilinmez...ama bunu herkes biliyor ve herkeslerde öğrenmek için kitabı satın alıyor..kitap bir dönem ülkemiz korsan tezgahlarında da arz-ı endam etmiştir ki hala etmektedir. Ama size söyleyeyim, bu kitabın tek sırrı vardır ve iki kişiye kazandırır...
işte açıklıyorum;

bu kitabın sırrı, satılacak olmasıdır ve kazanacak kişiler; yayınevi sahibi ve yazarıdır...onun dışında hiçbir işe yaramayan ve kağıda yazık denilecek bir kitaptır...
raskolnikov isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-10-2008, 15:16   #24

burzumsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 burzumsu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışburzumsu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışburzumsu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

hayatım da okuduğum ..ve bitiremediğim sıkıcı tek kitaptır...bu kadar anlamı olmayan bir kitap olamaz...

hayatın gerçek acı yinlerini nasıl pozitif düşünüp artı yapabiliriz..okurken kitap resmen açık ve net beynimi tırmaladı...

http://www.gnoxis.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=76301&datel  ine=1223491219
''Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi?
Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala?''
...
burzumsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-10-2008, 16:28   #25

steven08123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 steven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsteven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Ben kitabı okudum,uyguladım ve hayatım değişti... BU KADAR
Sonuç alamayanlar işe inanmayanlardır EINSTEIN 'ın bir sözü var: Akıl olmasaydı evren de olmazdı...
Biraz olsun şu çekim yasasına inanan arkadaşlar varsa araştırın derim çünkü ben istediğim herşeye sahip olabiliyorum...
steven08123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-10-2008, 20:29   #26

Karma gücü: 1 dom55 ne işi var bunun burada

kitabı okudum gerçekten güzel bir kitap çok işime yaradı.. ancak Dünyanın sırrı bir kitaba sığmayacak kadar büyük... o yüzden büyük sır yerine sadece çekim yasası demek daha iyi olur..

bu arada bende çekim yasasını uyguladım.. benimde hayatım değişti.. başaramayanlar inanmıyanlardır..
dom55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-10-2008, 13:08   #27

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

filmini aldım ve uygulamaya başladım işe yaradığını biliyorum zaten hayatımda bu tip bir uygulamayı bilinçsizce de olsa yapıyordum -herkes gibi- şimdi bunun farkına varmak ve bilinçli kullanmak daha keyif verici ... herkesin mutluluğu hak ettiğini ve buna iyi niyetlerle ulaşabileceğini bilmek de iç rahatlatıcı... deneyen denemeyen herkese başarılar...

Alt 09-10-2008, 13:54   #28

thumperest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 thumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to beholdthumperest is a splendid one to behold

Her ne kadar tatmin edici ve avutucu olmasa da, evreni olduğu gibi kavramak,
kuruntuyu diretmekten daha iyidir." Carl Sagan
thumperest isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-10-2008, 17:11   #29

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

Çekim yasası gerçektir. Bilinciniz neye yönelirse, bilinçaltınız temiz kaldığı sürece
yöneldiğiniz şey gerçekleşir.Ama yavaş,ama hızlı. Durmaksızın oluşturduğunuz düşünce enerjisi artar ve evrende yayılır.
Şu konuya da değineyim;
Yaratan enerji değildir, çünkü her enerji en nihayetinde sona erer. Tanrının yarattıkları enerjidir. İnsanlar, gezegenler,yıldızlar ve göremediğiz çoğu şey..

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-10-2008, 06:40   #30

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 96 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

Arkadaşlar uygulamaya geçmeden önce ilk sayfadaki son mesajım olan "Dona'dan Secret Bildirgesi" yazısını da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim...

Seçenekler Arama