JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Karikatür

Seçenekler Arama
Alt 12-07-2008, 16:42   #1

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold
Türban karikatürleri..

bu acı olayı en azından karikatürler vasıtası ile komik yönleriyle görüyoruz olmasada olmuş oluyor
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-07-2008, 17:06   #2

gizem18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 gizem18 ne işi var bunun burada

süpermiş ama
gizem18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-07-2008, 17:12   #3

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

surdaki benim bak
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-07-2008, 17:13   #4

009 neslihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all

kapalı insanları kaçak gibi bu ülkeye ait deilmiş yer yokmuş gibi görüyorlar... aileler kızlarına üniversiteyi dışarıdan okutmak için yemiyor içmiyor.. başbakan kendi çocuklarını okuttu..çünkü durumu vardı.. bu halk naapsın..??

Ayşeciğin radyasyona doyduğu an...
009 neslihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-07-2008, 17:26   #5

felidae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

anlayamadım ben kim kapalıları bu ülkeye ait değilmiş gibi görüyor ki? ülkemizde bu akp tantanasından önce...kapalı açık tartışması bile yoktu ...Türban geldi mertlik bozuldu mu demeli bilmem...kaldıki devlete bağlı kurum ve kuruluşlara elbetteki kapalı olarak girilmemeli ....çoluğunu çocuğunu kimsenin dışarı göndermesine gerek yok..... eğitim almak istiyorsa açsın başını girsin....yurt dışında çocuk okutucaz diye hiç bir ailenin kendini paralamasına gerek yok bu durum için.....Allah aşkına halkın bütün sorunu bitti türbanlı kızların yurt dışına gitmesi için ailelerinin ne kadar çalışması gerektiği sorunumu kaldı....halk aç yahu...bırakın artık şunları bir tarafa...kapalısı açığı yok bu işin.... devlet memurunun aldığı maaş yoksulluk seviyesinde...kimi dışarda okutmaktan bahsediyorsun arkadaş...bu ülkede harç parasını yatıramadığı için üniversite okuyamayan gençler var.... öteki kafasındaki bezin derdinde yurt dışında okumanın çabalarında....

Alt 12-07-2008, 17:34   #6

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Türban erkeklere yapılmış bir hakaret gibi geliyor bana, bir saç görünce sarkıntılık edecek aciz varlıklar olarak düşünülüyoruz heralde ... Saçma ama görüşlere saygı duyarım benim görüşüme zarar vermediği sürece. Karikatürler güzelmiş özellikle yazı getirmişsin olayı süperdi eline sağlık

Alt 12-07-2008, 17:35   #7

kekovski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 kekovski yakında ünlü olacak gibikekovski yakında ünlü olacak gibi

belçikada basortulu uni ye giriyorlar ...
kekovski isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-07-2008, 17:38   #8

Karma gücü: 82 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

belçikada şeriat gibi bir sorun varmı?

(bu arada karikatürler sağlam...eline sağlık başlığı açan arkadşaın...)

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-07-2008, 17:42   #9

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

belçikayla ne tür bir eşitligimiz var
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-07-2008, 19:00   #10

tinyandcruel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 tinyandcruel ne işi var bunun burada

Birbirleriyle çelişen karikatürler ama aynı sorunu hedef alan. Sonuncu karikatürü tuttum güzelmiş
Bide Allahın emri olan şeyin mizah konusu olup dalga geçilmesi biraz saygısızlık gibi geldi ...
tinyandcruel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-07-2008, 21:13   #11

Türban Allah'ın emri mi?

Alt 12-07-2008, 21:22   #12

KucuK_PsisiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 79 KucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond repute

Ya arkadaşLar kimse kusura bakmasın da sanki namazdan bahsediyoruz.. Kur'an'da oLup oLmadığı tartışıLırken ALLah'ın emri deniyor .. Yok artık .. Kur'an'da sadece " ZiynetLerinizi örtün "denmiyor mu ? Herneyse ya .. YaLnız bunu kimse yaLanLayamaz türban konusunun yeniden açıLması yüzünden Türkiye iLerLeyeceği varsa da iLerLeyemiyor .. Geriye bakıp geriden sorunLar taşınmaya devam ediLdikçe de iLerLeyemeyiz .. SaygıLar ..

Endless Hope.

KucuK_PsisiK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-07-2008, 23:59   #13

Kuranda türban yok tesettür var.Bide bu konuları mizaha dökerekte ilerliyeceğimizi sanmıyorum...

Alt 13-07-2008, 00:02   #14

Karma gücü: 79 KucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond reputeKucuK_PsisiK has a reputation beyond repute

Bu konuLar zaten mizahta değiLdi .. Ancak hükümet gündemine biLe geLen anayasa değişikLiği istemiyLe günümüzde tartışma yaratan (gereksiz) bir konuyu bırakın da mizaha aLaLım ..

Endless Hope.

Alt 13-07-2008, 00:12   #15

O zaman beni bırakında değerlerime saygı duyayım...
Sponsored links

Alt 13-07-2008, 00:14   #16
-YASAKLI-

okyanussue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 okyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud of

Alıntı:
tinyandcruel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kuranda türban yok tesettür var.Bide bu konuları mizaha dökerekte ilerliyeceğimizi sanmıyorum...
kuranda ne olup olmadığını okuda gel sallama yüksekten fazla hem bu konu mizaha değilde nereye koycan 21.yüzyılda milletin açlıktan kıçı açıkken sen kafayı kapatmaya çalışıyorsun
okyanussue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-07-2008, 00:17   #17

Alıntı:
O zaman beni bırakında değerlerime saygı duyayım...
değerLerinize saygı duyun ona birşey diyen yok .. Kimse diyemez de zaten .. Ancak biraz da bizim size yaptığımız gibi bizim en büyük değerimiz oLan " Atatürk ve İnkıLapLarı "na da saygı duyunuz ..

Artık " Ne mutLu Türk'üm diyene " değiL ..
" Ne mutLu Türk'üm diyebiLene ! " ..

Endless Hope.

Alt 13-07-2008, 00:18   #18

Nur suresi 31. ayet... Gerisine bakarsın heralde. Bide bişeyi bilmeden sallıcak kadar aciz değilim.

------

Ben türbanın siyasi tarafına hiç değinmedim.Senin değerim dediğin inkılaplar benimde en büyük değerlerim.
Sponsored links

Alt 13-07-2008, 00:25   #19

Alıntı:
Ben türbanın siyasi tarafına hiç değinmedim.Senin değerim dediğin inkılaplar benimde en büyük değerlerim.
O haLde Atatürk'ün getirdiği Laik cumhuriyet anLayışı ( siyasi tarafına değinmedim demişsiniz ) yahut Kıyafet devrimine bu değişikLik nedir ? Ayrıca Atatürk bu üLkeyi geLiştirmemizi istemiştir her zaman onun yaptığı gibi .. Ancak bu şekiLde hiçbir yere varıLamaz .. Atatürk en büyük değerLerimden diyorsanız Lütfen onun getirdiği devrimLere ve inkıLapLara yapıLan saygısızLıkLara göz yummayınız ..
SaygıLar ..

Endless Hope.

Alt 13-07-2008, 00:36   #20

Ben burda fes veyahut çarşafı savunmuyorum.Bir takım insanların inanışları saygı duyduğu şeyleri savunmaktayım.Kılık kıyafet devrimi bildiğim kadarıyla devlet erkanı için gelmişti.Bide bazı kıyafetleri sadece din adamlarının kullanması sağlandı.Tesettür veya başörtüsüne yönelik bi devrim varsa bilmiyorum bi kaynak gösterirseniz öğrenmiş olcam ...

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama