| Gahan Wilson - Garabetin Kahkahası
Nerede doğduğu, Colliers, Look, Punch, Playboy, The National Lampoon, Fantasy and Science Fiction ve The New Yorker'dan başka nerelerde çalıştığını falan boşverelim:
1- İrlanda kökenli çizerin ilk adı "gey-in" diye okunur.
2- Çizerin yıllarca tımarhanede tutulduğu ve karikatürlerini dergilere oradan yolladığı doğru değildir. (Galip Tekin için de çıkmıştı bu söylenti, değil mi?)
3- Yüzü bilinmediği için 1970'lerde "ben Gahan Wilson'ım" diyen birinin kaldığı otelleri dolandırmasının, kadınları baştan çıkarmasının, hatta Hawaii'deki yerel bir gazeteyle röportaj yapmasının önüne geçilememiştir.
4- Wilson emekli bir Amerikan Hava Kuvvetleri subayıdır.
Kendi hakkında şunu diyor: "Eskiden, ben Coliers ve Look dergilerinde çizerken biraz uçmuşum. Bir sürü insan editörlere karikatürlerimin anlamsız olduğunu, zaten bu konuların aile dergilerinde basılmaması gerektiğini yazıp duruyordu." -Terlikleri getirsen yeterdi. -Korkarım aramızda inanmayan biri var. -Bunlar Gizli Servis'tenmiş. Billy "büyüyünce başkan olmak istiyorum" deyince geldiler. -Kazandım galiba! -Parmağınızı şuraya bastırsanıza Peder. -Gün doğana kadar konuşmaz bu. -Öldür oğlum. -Sorun tam dediğin gibi çözüldü anneciğim. -Devamlı cepheden haber getirirseniz hiçbir işe yaramaz bu terapi! -George'cuğum, oğlumuz hayatını kötülükle savaşıp kanun ve nizamı desteklemeye adamak istiyorsa ona destek olmalıyız bence.
-------------------- 
__________________ Even Beethoven had his critics. Name three of them.
Konu SCARRED tarafından (25-02-2008 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|