JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Kabala

Seçenekler Arama
Alt 21-08-2008, 23:45   #1

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of
Şifa yeteneği kazanmak için enochian

Alıntıdır !Başlık yanlışsa düzeltebilirim.Eksiğim varsa eklerseniz sevinirim
kendinizce niyet edin ve okuyun.
Daha iyi anlamanız için: Enochian Fonetiği
Micama! goho Pe-IAD!

Zodir com-selahe azodien biabe os-lon-dohe!

Norezoda cahisa otahila Gigipahe; vaunudel-cahisa ta-pu-ime qo-mos-pelehe telocahe; qui-i-inu toltoregi cahisa i cahisaji em ozodien; dasata beregida od toreodul!

Ili e-Ol balazodareji, od aala tahilanu-os netaabe: daluga vaomesareji elonusa cape-mi-ali vaoresa CALA homila; cocasabe fafenu izodizodope, od miinoagi de ginetaabe: vaunu na-na-e-el: panupire malapireji caosaji. Pilada noanu vaunalahe balata od-vaoan.
Do-o-i-ape mada: goholore, gohus, amiranu!

Micama!

Yehusozod ca-ca-com, od do-o-a-inu noari micaolazoda a-ai-om!

Casarameji gohia: Zodacare! Vaunigilaji! od im-ua-mar pugo pelapeli Ananael Qo-a-an!
Alıntıdır !

edit: bu uygulama tam değildir bu yüzden bu şekli ile denememenizi öneririz. uygulama tamamlandığında bu uyarı kaldırılacak ve bu kısım eklenecektir

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-08-2008, 00:01   #2

psiozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 psiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud of

çok güzel paylaşım emeğine sağlık
psiozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-08-2008, 00:06   #3

hakanb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 hakanb yakında ünlü olacak gibi

enochianın ne olduğunu biliyormusun bakem eminim biliyorsundur
hakanb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-08-2008, 00:10   #4

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Bu konu hakkında ne zaman konuşsam eleştirildim ama enochian çocuk oyuncağı değildir bu işin ehli değilseniz denemeyin derim kendi adıma...

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-08-2008, 00:12   #5

kupa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 kupa ne işi var bunun burada

şifaya çok yabancıyım ama çok hoş bir paylaşım birde bunu açıklayan bir şey yazsan süper olur bir hangi dilde oldugunu merak etim
kupa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-08-2008, 00:13   #6

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

peki herhangi bir ritüel var mı? sadece sözler mi? nasıl kullanılacak? çok eksik gibi geldi bana

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-08-2008, 00:15   #7

kupa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 kupa ne işi var bunun burada

Alıntı:
Maverick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konu hakkında ne zaman konuşsam eleştirildim ama enochian çocuk oyuncağı değildir bu işin ehli değilseniz denemeyin derim kendi adıma...
enochian nedir açıklaya bilirmisiz
kupa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-08-2008, 00:15   #8

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

aldığım yerde de böyleydi.bence de biraz eksik o yüzden dedim eksiğim varsa tamamlarsanız sevinirim diye

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-08-2008, 00:17   #9

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

bu ritüelin malesef bende de tamamı yok o yüzden tamamını paylaşacak biri olmadığı sürece denemenizi önermiyorum. enochian dili kullanılarak yapılan şeylerdeki eksiklikler kötü sonuçlar doğurabilir çünkü bu yüzden konunu editleyip bir uyarı koyuyorum

know thyself...
Sponsored links

Alt 22-08-2008, 00:19   #10

ilgin için teşekkürler

Alt 22-08-2008, 00:21   #11

Alıntı:
kupa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
enochian nedir açıklaya bilirmisiz
kısaca, enochian, orta çağ döneminde geliştirilmiş ve düzenlenmiş, yüksek ruhlarla bağlantı için en ideal dil olduğu iddia edilen bir dildir.

know thyself...

Alt 22-08-2008, 00:25   #12

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Belfalas güzel açıklamış;
Yani enochian uygulamaları sırasında bu varlıklarla iletiişme geçerek onlardan bazı taleplerde bulunursunuz.

Ve şunu asla unutmayın,işlemkte olan sistemin tek kuralı şudur;
Doğa sadece aldığı kadarını verir

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-08-2008, 00:37   #13

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 111 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Arkadaşlar, konuyu dağıtmak istemem ama merak ettim:

1- Şifa yeteneği kazanmak için bunca yol dururken, bu yolların rehberleri pozitif varlıklarken, evrenin sağaltıcı enerjisine kanal olmak bu kadar kolayken neden Enochian?

2- Yüksek maji ile ilgilenenlerin enerjiyi manipüle edebilme ve yönlendirebilme yetilerinin gelişmesi sonucu sağaltıcı yetenekleri zaten gelişmez mi, özellikle bu yeteneği kazanmak için bir ritüele neden gerek var?

3- Bunun ayrı bir anlaşma olmadığından emin misiniz?

Alt 22-08-2008, 00:58   #14

Alıntı:
SCARRED´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar, konuyu dağıtmak istemem ama merak ettim:

1- Şifa yeteneği kazanmak için bunca yol dururken, bu yolların rehberleri pozitif varlıklarken, evrenin sağaltıcı enerjisine kanal olmak bu kadar kolayken neden Enochian?

2- Yüksek maji ile ilgilenenlerin enerjiyi manipüle edebilme ve yönlendirebilme yetilerinin gelişmesi sonucu sağaltıcı yetenekleri zaten gelişmez mi, özellikle bu yeteneği kazanmak için bir ritüele neden gerek var?

3- Bunun ayrı bir anlaşma olmadığından emin misiniz?
gerçekten güzel sorular sormuşsun scarred. seninle aynı şekilde düşünmekle beraber ilk sorunun cevabının sadece "seçim" olduğunu düşünüyorum.

ikinci ve üçüncü sorunu anca bu metni tercüme edebilirsem verebilirim. belki de bu manipulasyon yetisini kazanmaya yönelik bir ritüeldir ve bu da dolaylı olarak şifa yeteneğini sağlıyordur.

bu uygulama hakkında çok soru işaretleri olduğundan dolayı konunun sonuna bir uyarı koydum zaten

know thyself...

Alt 22-08-2008, 15:27   #15

lunatic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 lunatic henüz daha yolun başında

enochian beni biraz korkutuyor açıkçası bilen kişilerin ellerinde muhteşem bir güç fakat bilmeyenlerin elinde tam bir zarar o yüzden internetten aldığım bir tarifle işin içinde enochian olduğunda yola çıkmam çıkmamanızı da öneririm...tavsiye tabii bu yinede faydadan öte zarar görme ihtimaliniz olası dikkat derim...
lunatic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama