bu ritüelin malesef bende de tamamı yok o yüzden tamamını paylaşacak biri olmadığı sürece denemenizi önermiyorum. enochian dili kullanılarak yapılan şeylerdeki eksiklikler kötü sonuçlar doğurabilir çünkü bu yüzden konunu editleyip bir uyarı koyuyorum
Arkadaşlar, konuyu dağıtmak istemem ama merak ettim:
1- Şifa yeteneği kazanmak için bunca yol dururken, bu yolların rehberleri pozitif varlıklarken, evrenin sağaltıcı enerjisine kanal olmak bu kadar kolayken neden Enochian?
2- Yüksek maji ile ilgilenenlerin enerjiyi manipüle edebilme ve yönlendirebilme yetilerinin gelişmesi sonucu sağaltıcı yetenekleri zaten gelişmez mi, özellikle bu yeteneği kazanmak için bir ritüele neden gerek var?
3- Bunun ayrı bir anlaşma olmadığından emin misiniz?
__________________ Even Beethoven had his critics. Name three of them.
Arkadaşlar, konuyu dağıtmak istemem ama merak ettim:
1- Şifa yeteneği kazanmak için bunca yol dururken, bu yolların rehberleri pozitif varlıklarken, evrenin sağaltıcı enerjisine kanal olmak bu kadar kolayken neden Enochian?
2- Yüksek maji ile ilgilenenlerin enerjiyi manipüle edebilme ve yönlendirebilme yetilerinin gelişmesi sonucu sağaltıcı yetenekleri zaten gelişmez mi, özellikle bu yeteneği kazanmak için bir ritüele neden gerek var?
3- Bunun ayrı bir anlaşma olmadığından emin misiniz?
gerçekten güzel sorular sormuşsun scarred. seninle aynı şekilde düşünmekle beraber ilk sorunun cevabının sadece "seçim" olduğunu düşünüyorum.
ikinci ve üçüncü sorunu anca bu metni tercüme edebilirsem verebilirim. belki de bu manipulasyon yetisini kazanmaya yönelik bir ritüeldir ve bu da dolaylı olarak şifa yeteneğini sağlıyordur.
bu uygulama hakkında çok soru işaretleri olduğundan dolayı konunun sonuna bir uyarı koydum zaten
enochian beni biraz korkutuyor açıkçası bilen kişilerin ellerinde muhteşem bir güç fakat bilmeyenlerin elinde tam bir zarar o yüzden internetten aldığım bir tarifle işin içinde enochian olduğunda yola çıkmam çıkmamanızı da öneririm...tavsiye tabii bu yinede faydadan öte zarar görme ihtimaliniz olası dikkat derim...