JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Kabala

Seçenekler Arama
Alt 28-06-2008, 01:29   #1

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice
enokyan key 1 sesli

bayağı zamandır enokyan keylerin nasıl okundugunu arayıp duruyordum en nihayet çabaladığıma deydi.İlgisini çeken arkadaşlar olabilir diye düşündüğümden paylaşmak istedim sizlerle

hala daha yazılışını bulamadım bulursam onu da ekleyceğim.

maalesef zipli halde ekleyemedim bilgisayarımdan,
bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı
cypruswitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-06-2008, 09:10   #2

titan1300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 titan1300 yakında ünlü olacak gibititan1300 yakında ünlü olacak gibi

msnni özel mesaj olarak at bana ekliyim seni yardımcı olim
titan1300 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-06-2008, 21:28   #3

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

evet tekrar yuklemeyi denyecegim umarım olur olmazsa msn olarak ilgilenenlere atabilirim
Sponsored links

Alt 01-07-2008, 08:54   #4

titan1300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 titan1300 yakında ünlü olacak gibititan1300 yakında ünlü olacak gibi
Red face

işte video bu arkadaş bana yolladı bende onun için upload ettim.

titan1300 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-07-2008, 16:00   #5

darknessgod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to behold

olay ne ben anlamadım ??? amcı ne adamın nie böle ses çıkarıo ???? enteresan bişi

türkçe ye çevire bilirseniz iyi olur bari dedğini anlayalım.
darknessgod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-07-2008, 20:16   #6

Arkadaşlar yorumlarınz için çok tesekkur ederim beni bayagı motive ettiniz belkide paylaşmam bir hataydı
Sponsored links

Alt 01-07-2008, 20:20   #7

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

bkz. hiç bilenle bilmeyen bir olur mu 3.seviyeden varlıklrla lanet yağdıracak arkadaşın bu seslere yabancı olmsı ne kadar ironik değil mi
Emeğine sağlık güzel paylaşım,lakin metinler olmadan işlevsiz

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-07-2008, 20:29   #8

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Metinler sitede mevcut sanırım. Fakat enokyan key 1le lanetin alakası yoktu. Koruma amaçlıydı sanırım. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Eline sağlık güzel paylaşım. Kullanımı biraz tehlikeli bir dil olsa da kullanıldığında enerjisi çok rahat hissediliyor.

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-07-2008, 20:31   #9

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

3.seviyeden varlıklarla çalışabilen bir kişinin enochian key kavramına hakim olması gerekmez mi?Bu aşamaları geçmeden birden bire üst düzey büyücülüğe mi atandı torpille onu kast etmiştim yani

Sponsored links

Alt 01-07-2008, 20:37   #10

sağolun arkadaşlar beni desteklediğiniz için çok teşekkur ederim çünkü bunu bulmak gerçekten cok uzun zamanımı aldı .
Yazılar zaten sitede mevcut olduğu için yazmanın gereksiz olduğunu düşündüm.
Key 1 in lanetle bir alakası yok psişik güçlerin gelişimiyyle alakalı bir key daha detaylı bilgiler zaten sitede mevcut.

Alt 01-07-2008, 20:37   #11

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Yanlış anlamışım enokyan anahtarının 1.sinin lanetlerle ilgili olduğunu söylediğinizi sanmışım. Üzgünüm.
ilk enokyan anahtarı

ingilizce olrak bir dua şeklinde okunur ama burda onu vermeyeceğim yazım şeklinide vermeyeceğim nasıl okumanız gerektiğini vereceğim ilk anahtar tanrıdan ve onun meleklerinden yardım istemek içindir.psişik güç,psişik olgunluk,psişik gelişim istenmektedir.anlama kabiliyeti istenmektedir anlayacağınız majikal güç kazanmak için vardım istenir

işte fonetik olarak enokyan ilk enokyan anahtarı

Ol sonuf vaoresaji, gohu IAD Balata, elanusaha caelazod!

Sobrazod-ol Roray i ta nazodapesad, Giraa ta maelpereji, das hoel-qo!

Qaa notahoa zodimezod, od comemahe ta nobeloha zodien!

Soba tahil ginonupe pereje aladi, das vaurebes obolehe giresam!

Causarem ohorela caba Pire!

Das zodonurenusagi cab!

Erem Iadanahe!

Pilahe farezodem zodenurezoda adana gono Iadapiel das home-tohe!

Soba ipame lu ipamis!

Das sobolo vepe zodomeda poamal, od bogira aai ta piape Piamoel
od Vaoan!

Zodacare, eca, od zodameranu! odo cicale Qaa; zodoreje, lape zodiredo Noco Mada, Hoathahe I A I D A!

her cümleden sonra teşekür etmeyi unutmayın

Sanırım bu

Alt 01-07-2008, 20:39   #12

Bence çk doğru birşey yaptın kesinilkle enochian keylerde fonotik çok daha önemli.Bu yüzden de bu başlık son derece değerli.

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-07-2008, 21:08   #13

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Teşekkürler cypruswitch... anlayan ve anlamak isteyen için güzel bir paylaşım olmuş

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-07-2008, 22:06   #14

freddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 20 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

cyptus gerçekden eline sağlık sağlam paylaşım .
freddy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama