Arabalarla ilgili bol miktarda site bulacağına eminim... burası bir paranormal kaynaklar sitesi.. bir çok farklı bölümümüz olsa da asıl çizgimiz bu. Arabalarla ilgili bölüm bizim için bir eksik değil malesef
Ayrıca büyük harf kullanımına dikkat lütfen...
Arabalarla ilgili bol miktarda site bulacağına eminim...
Zuhahaha Ama bencede gereksiz die bir forum açın alt forumlarda otombil pc oyunları teknoloji spor falan böyle şeyleri toplayın yani yapılcaksa böyle yapılması mantıklı oldu tabi gereksiz die değil onu şakasına söyledim
süper yaa hay aklınla bin yaşa beelze artık astrale çıkarken de yorulmayalım diye hayali araba kullanıp nos mu taktıralım ne yapalım ki sen söyle onu da nora nın da dediği gibi paranormal konuları işleyen bir forumda nasıl olur da arabalarla ilgili birşeyler beklersin şaşırdım valla hönk diye kaldım ilk başta şaka falan olduğunu düşünüyorum(ki hala şaka olduğunu düşünüyorum)yok bence kesin öyledir zaten
aslında beelze arkadaşımız bi konuda haklı, site parapsikolojik içeriğe sahip bi site ama geyik hat safhada her en az bende diğer arkadaşlar gibi bakıyor ve yanıtlıyorum ama yinede biraz aşırıyamı kaçıyoruz