maji linkinin yanındaki parantez içerisindeki büyü ibaresinin yüksek bilinç veya daha doğru bir şekilde değiştirilmesini öneriyorum
Son zamanlarda sık sık gündeme gelen bu konuda büyü ve majinin ayrı şeyler olduğunu anlatmaya çalışırken linkte maji ve büyü aynı kefeye konuyor bence bu düzeltilmeli
Büyü kelimesinin kullanımı bize google vs gibi arama motorlarında büyük avantaj sağlıyor maji ile birlikte büyü'nün kullanılmasının amacıda bu. Çünkü insanların yuzde 99'u bırakın yüksek ilimi maji diye aramak yerine büyü vs diye arıyor. Ayrıca çoğu insan maji nin anlamını bilmiyor. Bizim de bu bölümlerden büyü kelimesini çıkarmamız arama motorlarından payımıza düşen ziyaretçilerden vazgeçmemiz demek olacaktır ki buda oldukça büyük bir rakam.
Ayrıca maji kelimesinin anlamını bilmeyen ve konu ile yeni ilgilenmeye yeni başlayan çok sayıda kişi foruma girdiklerinde yüksek ilim maji vs diye bir kategori çoğu için bir şey ifade etmeyecektir.
Büyü kelimesi ile ilgili olarak yinede bir çıkar yol düşünmeye çalışıyoruz..
maji/büyü diye d eolabilir
evet mistiğin önerisi iyi gibi
hem "maji ve büyü" yazısını gören,"aa maji de neymiş" diyerek dikkati daha da çok çekilebilir.
Büyü ve Havas konuları karıştırılmamalı diye düşünüyorum..
Çok farklı şeyler..
Havas islami bir ilimdir.Büyü ilke alakası yoktur..
Bu güne kadar yanlış aksettirildi..Bundan sonra engellenmeli..
zaten yeni düzenlemede hepsi ayrı başlık yapılmış burda herkezin istekleri yerine getirilmiş oldu artık hiçbirşey karıştırılmıycak tabi urumada allah kolaylık versin diyorum paso konuları taşımak zorunda kalacak ordan oraya ama iyi oldu genede