bir konu hakkında danışmak istiyorum.bu sitede bir çok alıntı ve bilgi var.bu bilgileri başka yerlerden de okuyoruz.bu uygulamalar bireysel olarak uygulanmalı ve yapılmalı. ancak,tehlike ve tekamül konusunda şüpheliyim.bu uygulamaları tek başına yapsan neye yarar yani maji hayat ağacaı tarot bu nları tefekkür etmenin uygulamaları tehlikeli değilmi.bunları cemiyetteki yada bir çok kaynağa ulaşan insanlar yapabilir.yani maji ninm ritüelin bana faydası ne olacak. ben tarot u ve küreleri nasıl tefekkür edicem.bu kadar bilgi ile tek başına evrenin yüküne girilebilirmi.türkiyede ne mürşid ne cemiyet.bilmiyorum bu ciddiyetdemisiniz yoksa kafanıza göre takılıomususnuz yada amaçlarınız mı farklı cvp verirseniz teşekkürler
Konuyu yardım başlığı adı altında açmışsın fakat çok sert ve önyargılı cümleler sarfetmişsin...öncelikle bir konuda yardım almak istiyorsan usluplu ve suçlamalara yer vermeden talebini belirtmeni dilerim....
Bir diğer konu burası paranormal kaynakların ve parapsikoloji konusuna ilgi gösteren insanların bilgi paylaşımlarını sağlamak adına varolan bir sitedir..Farklı bir amaç derken ne kastettiğini anlamak çok zor fakat,şunu belirtmek isterim ki,insanlara zarar verecek bir boyutu olsa idi ve kastteğin gibi farklı bir amacı olsaydı,şu anda parapsikoloji siteleri arasında bir numara olma özelliğni taşımazdı....Bence foruma iyice bir göz gezdir ve anlamaya çalış
aradığın tüm soruların cevabı sitenin içinde mevcut..ama maalesef biraz uzun bir cevap bu ve biraz vakit ayırman gerekiyor yinede ben şimdi öğrenmek istiyorum diyorsan mysteriouslady güzel bir açıklamada bulunmuş.
merhaba ben siteya yeni girdim siteteki bir cok ilginç şeyler var ben büyüler muskalar ve elementler konusunda araştırma yapıyorum ama şimdiye kadar hiç element büyüsü denemedim çevremdekiler bunun günah olduğunu söylüyor . aranızda hiç deneyen varmı biraz korkuyorum ama merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum